Animalele ca prevestitoare
Scris 14 April 2007 - 11:47 AM
Si ca sa incep , voi dadoua exemple care mi s-au intamplat . In vara anului 1979 fiind la tara in vacanta de vara am avut parte de " compania " unei cucuvele care in fiecare zi , la aceeasi ora si in acelasi loc ne " jelea " . In septembrie , acelasi an , tatal meu a murit . De-atunci am trait sub teroarea jelaniei de cucuvea .
7 ani mai tarziu , ne-am mutat intr-un bloc nou , iar din momentul mutarii in coltul blocului , in acelasi loc , la aceeasi ora , incepand cu ziua de luni a urlat timp de 15 min ... Sambata cand am venit de la scoala am gasit-o pe mama mea in lacrimi si cu glas pierit mi-a spus ca murise varul meu de 16 ani , calcat de tramvai.
A mai trait cineva intamplari asemanatoare ?
Scris 14 April 2007 - 01:36 PM
Scris 14 April 2007 - 01:42 PM
Scris 14 April 2007 - 01:42 PM
Nu stiu... la tara, la geamul strabunicii mele a cantat cucuveaua... cateva zile mai tarziu a murit.
Scris 14 April 2007 - 02:11 PM
cred ca animalele au un simt mai dezvoltat.... simt cand ceva nu este bine
Scris 14 April 2007 - 05:39 PM
Scris 14 April 2007 - 06:49 PM
Berbecut, la Apr 14 2007, 06:39 PM, a spus:
Pisica-terapeut
De curand, am citit despre Tom-motanul terapeut si cele citite in acel articol mi-au amintit de o intamplare petrecuta nu cu mult timp in urma.
Eu am spondiloza si, la schimbare de vreme sau anotimp, ma doare dupa cap, la ceafa. In vreo cateva randuri, in astfel de momente, s-a intamplat sa merg in vizita la prietena mea, Emilia care avea, nu de mult timp, o pisica. Nici una, nici doua, cum ma asezam pe pat sau pe fotoliu, pisica se aseza la mine dupa ceafa si statea acolo ca hipnotizata, nici nu torcea, nici nu respira, nici nu se misca. Emilia stia ca mie nu-mi plac pisicile, dar nu spuneam nimic ca sa nu o supar.
Asa se face ca intr-o atare situatie, prietena mea a facut o criza de gelozie: de ce pisica trage la mine cand ea este cea care-o hraneste, o ingrijeste, o iubeste?... Nici eu, nici Emilia nu stiam ca pisica, de fapt, imi facea terapie. Si-apoi, Emi nu avea spondiloza...
Intamplarea am povestit-o pentru ridicolul ei, sa strici o prietenie pentru o pisica, si mi s-a mai spus ca pisica simtea locul care ma doare si incerca sa-mi amelioreze durerea. Acum, dupa ce am citit acest articol, cred ca si o pisica e buna pe langa casa omului...
Scris 15 April 2007 - 12:21 AM
SkaterGirl, la Apr 14 2007, 02:42 PM, a spus:
Nu stiu... la tara, la geamul strabunicii mele a cantat cucuveaua... cateva zile mai tarziu a murit.
nu neaparat sa mori u ...poate cineva din familia ta..sau poate o sa ai un necaz
Scris 15 April 2007 - 07:58 AM
In orice superstitie un rol important il are si modul in care percepi ceea ce se-ntampla ... Probabil aceea pasare se ratacise , sau poate ai copaci si verdeata in fata geamului ... si pana la urma depinde si cum a cantat ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fenomenul "inedia", despre cei care traiesc fara hrana
a trait fara mancare si apa timp de 70 ani |
Arcangelo | 26 | 6.190 |
|
Despre ATACUL CEREBRAL...
...si modalitatea de preintampinare! |
Marius-Doru | 7 | 2.332 |