sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

VARICE! TRATATE CHIRURGICAL Evaluare topic: * - - - -

#1 Utilizator offline   lavvinya 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-June 06

Scris 14 April 2007 - 11:15 AM

AM LA UN SINGUR PICIOR...MI-AM FACUT SCLEROZA ACUM 2 ANI...DAR IARA AU IESIT!

AM FOST LA CONTROL IERI SI MI S-A FACUT PROGRAMARE PT. FLEBECTOMIE, AS VREA SA STIU DACA CAREVA DIN VOI A MAI SUFERIT ASA O PROCEDURA MEDICALA..SI MAI EXACT CAT DUREAZA.
0

#2 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 14 April 2007 - 11:51 AM

ai folosit ciorapi speciali pentru varice? te scapa de operatie..mama foloseste
0

#3 Utilizator offline   lavvinya 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 14 April 2007 - 10:25 PM

crede-ma ca am folosit de toate...dar la mine e o problema ereditara...si chiar daca ma scap de ele asta se va intampla doar periodic...
0

#4 Utilizator offline   lavvinya 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 13 May 2007 - 09:42 AM

m-am scapat de operatie...adika a trecut ca a durut de numa!dar pot sa spun ca m-am scapat de ele si piciorul meu va arata in cateva sapt. ca nou! :stars:
0

#5 Utilizator offline   rafhalpern 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-September 07

Scris 05 September 2007 - 02:53 PM

Daca doriti mai multe infeormatii despre varice puteti intra pe :

http://www.chirurgie-cardiovasculara.ro/Va...drostatice.html
0

#6 Utilizator offline   Laverna 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-December 07

Scris 09 November 2008 - 06:08 PM

Buna!M-am operat si eu la ambele picioare la clinica Estet Laser si am platit doar 1500 EURO.Am avut parte de niste doctori foarte simpatici. Deocamdata sunt multumita de operatia pe care am facut-o.Sper ca totul sa ramana la fel cum e acum.
0

#7 Utilizator offline   Marina mihaela 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-October 11

Scris 07 October 2011 - 05:10 PM

buna ma numesc Marina.Am auzit de clinica estet laser, despre dr. Abu Baker de pe calea mosilor, ca sunt oferte akum pana la 575 de euro.vreau sa stiu daca sa mai operat cineva de varice si dak se vad beneficiile acestei operatii.am auzit numai lucrurii bune despre Dr. Abu Baker si sunt curioasa daka sa mai operat cineva.astept un raspuns:).Multumesc.
0

#8 Utilizator offline   Sanda83 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-October 11

Scris 18 October 2011 - 04:50 PM

Vezi postareaMarina mihaela, la 07 October 2011 - 05:10 PM, a spus:

buna ma numesc Marina.Am auzit de clinica estet laser, despre dr. Abu Baker de pe calea mosilor, ca sunt oferte akum pana la 575 de euro.vreau sa stiu daca sa mai operat cineva de varice si dak se vad beneficiile acestei operatii.am auzit numai lucrurii bune despre Dr. Abu Baker si sunt curioasa daka sa mai operat cineva.astept un raspuns:).Multumesc.

Buna si eu am facut operatie de varice la clinica estet laser la dr.abu baker si sunt foarte multumita .am 6 luni de la operatie si sunt foarte bine.

Aceasta postare a fost editata de Sanda83: 18 October 2011 - 04:52 PM

0

#9 Utilizator offline   Sanda83 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 October 2011 - 11:35 AM

buna mariana,asa este ai auzit bine,eu sunt foarte multumita de serviciile clinicii si binenteles de dr.abu baker mi-am facut operatie de varice si a iesit foarte bine.am platit 500e pt.un picior.nici nu se cunoaste ca am fost operata nu am nici un semn si ma simt foarte bine.dr. este foarte dragut si glumet.mergi cu incredere nu o sa iti para rau
0

#10 Utilizator offline   Sanda83 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 October 2011 - 11:54 AM

mergi cu incredere la clinica estet laser la dr.abu baker.o sa fii foarte multumita de serviciile clinicii dr.este super si lucreaza foarte bine.nu te doare nimic in timpul operatiei vorbiti,glumitie,o sa si uiti ca te opereaza pt.ca este o atmosfera foarte placuta .personalul este foarte dragut,asistentele sunt foarte dragute.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Puncte albe pe fata Ceci 26  2 1.021
Replici noi Ceva diferit fata de matreata stenelaus  7 3.241