sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

casatoria si problemele ei puterea in cuplu Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   -pasa- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-June 06

Scris 18 April 2007 - 04:36 PM

Vezi postareaAndreeaCristina, la Apr 14 2007, 11:30 PM, a spus:

de la iubire la ura e doar un singur pas...dar indiferenta doar cel mai rau...

trist , dar adevarat...
0

#42 Utilizator offline   bridget jones 

• īntre mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 18 April 2007 - 04:51 PM

Casatoria trebuie sa fie o relatie bazata pe dragoste dar si pe prietenie, in care nimeni nu este superior, in care nimeni nu decide singur, in care partenerii sunt pe deplin constienti ca sunt diferiti, ca uneori abordarea lor in ceea ce priveste viata este diferita, si, cu toate acestea, se iubesc si se sprijina unul pe celalalt. Ei nu vor gasi nici o problema daca vor accepta omenescul celuilalt, cu toate slabiciunile inerente naturii umane. Ambii vor comite greseli si vor trebui sa invete. A fi impreuna inseamna a invata sa accepti, sa uiti, sa ierti, sa intelegi ca celalalt este la fel de uman ca tine...
0

#43 Utilizator offline   lorelai1907 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 18 April 2007 - 10:09 PM

Vezi postareaHer, la Apr 18 2007, 04:08 PM, a spus:

NIET! Eu decid! Poti sa iti spui parerea, pot sau nu sa tin cont de ea. DAR am de partea mea puterea de expertiza. Remeber! Nici eu nu ma bag acolo unde decizi tu!

am inteles bine?adica ramane "batut in cuie" pt toata viata:eu cu cumparaturile curente(si marunte) si tu cu investitiile si hotararile majore?nu cred ca mi-ar placea.m-as simti anulata ca persoana.si daca nu vreau sa ma mut unde vrei tu?daca acest lucru imi face rau?intr-un fel ai dreptate cu imartirea responsabilitatilor.dar totusi esti prea drastic.si cu educatia copiilor cum ati face?sau cum faceti?
0

#44 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 18 April 2007 - 10:19 PM

Vezi postarealorelai1907, la Apr 18 2007, 07:58 AM, a spus:

am si mentionat,ca cel putin.in cercul meu de cunostinte asa este.tu esti norocos/a.si atunci,ce ar trebui sa faca o femeie cand un barbat isi manifesta frustrarea,daca nu sa o ia de "buna"?intrebarea e cat se `poate de serioasa.iar acel sentiment constructiv nu e decat "emulatia"-sentiment, dorinţă, strădanie de a egala sau de a īntrece pe cineva īntr-un domeniu de activitate.eu consider ca acest sentiment este benefic pentru oricine,ca persoana,atunci cand se tine sub control.nu imi spune ca daca perechea ta face un lucru foarte bine,nu vrei ca si tu sa faci macar un alt lucru,bine.si acest sentiment te determina sa perseverezi in fiecare zi a vietii tale.

Pe mine ma revoltat f tare ceea ce ai descris tu. Pt mine un barbat ce se impune prin forta pumnului,nu este barbat!
Asa cum bine spunea cineva pe aici,anumite reguli trebuiesc stabilite inca de la inceput... Pt ca,mai tarziu ,incercarea de a "regla" aceste lucruri,poate fi interpretata ca tentativa de "detronare" .
Nu stiu daca esti casatorita,insa te simt f pesimista in ceea ce priveste relatia de cuplu. :blink:
0

#45 Utilizator offline   lorelai1907 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 19 April 2007 - 06:52 AM

Vezi postareaBydy, la Apr 18 2007, 10:19 PM, a spus:

Pe mine ma revoltat f tare ceea ce ai descris tu. Pt mine un barbat ce se impune prin forta pumnului,nu este barbat!
Asa cum bine spunea cineva pe aici,anumite reguli trebuiesc stabilite inca de la inceput... Pt ca,mai tarziu ,incercarea de a "regla" aceste lucruri,poate fi interpretata ca tentativa de "detronare" .
Nu stiu daca esti casatorita,insa te simt f pesimista in ceea ce priveste relatia de cuplu. :blink:

bydy,nu ai inteles.consider benefic doar sentimentul numit "emulatie" si care se manifesta pacific si constructic.in nici un caz cu forta pumnului!asa nu se rezolva nimic.doar se regreseaza la era primitiva,in care cel mai tare era cel care lovea mai bine(fizic)!
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cea mai buna prietena 1234444  9 3.402
Replici noi is there love? rock_si_89  0 2.078
Topic inchis De ce apar probleme ?
Vinovat sau vinovata ?
master_mind  29 8.791
Topic inchis Să renunţ la el pentru ai mei?
am nevoie de un sfat
Baba Cloanta  62 7.726
Topic inchis Sweet november nightwish  98 19.128