Orice pot sa cred, dar ca pe acest Forum nu se respecta libertatea religioasa, nu pot sa cred!
Postam aici oameni apartinand diferitelor confesiuni religioase si cu diferite pareri si opinii despre credinta si religie, nu ne-a impiedicat nimeni sa ne spunem in mod civilizat punctul de vedere.
Unde este problema? Ca eu de un an de zile nu am intalnit-o!
Libertatea religioasa de ce nu se respecta pe acest forum?
Scris 05 May 2007 - 04:07 PM
BigDefender, la May 5 2007, 02:29 PM, a spus:
Unde este problema? Ca eu de un an de zile nu am intalnit-o!
Problema incepe acolo unde incepe si confruntarea de idei.
Pentru uni ...adica cei confruntati cu un punct de vedere deosebit de cel al lor ... libertatea altora de e se exprima deschis .... inseamna INGRADIRE !!!!
Scris 06 May 2007 - 01:09 AM
Sikaryan, la May 5 2007, 05:07 PM, a spus:
Problema incepe acolo unde incepe si confruntarea de idei.
Pentru uni ...adica cei confruntati cu un punct de vedere deosebit de cel al lor ... libertatea altora de e se exprima deschis .... inseamna INGRADIRE !!!!
Pe unii ii ingradeste bunul simt si dorinta de echilibru. Libertatea e prost inteleasa de unii. Daca cineva se simte liber sa faca "partz" in public, atunci sa nu ii zica celuilalt "te ingradeste cineva sa stai?"
Scris 09 May 2007 - 06:51 AM
Arcadia2007, la May 6 2007, 02:09 AM, a spus:
Pe unii ii ingradeste bunul simt si dorinta de echilibru. Libertatea e prost inteleasa de unii. Daca cineva se simte liber sa faca "partz" in public, atunci sa nu ii zica celuilalt "te ingradeste cineva sa stai?"
Sa nteleg ca Sikaryan (Soimos) face "partz" in public si noi suntem obligati sa-i mirosim "partz-urile"? In contextul acesta eu cred ca Soimos a facut deja de mult pe el si s-a obisnuit cu mirosul in asa hal incat nu mai simte! Si noi suntem obligati sa-i mirosim "cadoul"!
!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce inseamna sa crezi in Iisus Hristos? | ellla | 14 | 7.215 |
|
Porunca Supremă | tota_puri | 0 | 829 |
|
Chestionar: A avut Iisus descendenti? | Moise | 385 | 59.342 |
|
viata profetului Mohammed (saas) | rym | 59 | 16.344 |
|
De ce ati vrea sa va cunoasteti viitorul?
daca ar fi sau nu cu folos |
MariaB | 7 | 12.219 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis