sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Test yoghin ...tendinte de caracter Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   QvoVadis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-February 07

Scris 12 April 2007 - 06:24 PM

Pentru cine doreste sa se cunoasca mai bine nu are decat sa efectueze testul urmator. Interpretarea raspunsurilor dumneavostra le voi trimite numai pe privat. Solicit ca raspunsurile dumneavoastra sa-mi parvina tot pe privat. Testul este "dur" in sensul ca se vor scoate la lumina trasaturi de caracter de care, probabil, nu doriti sa se stie.

Pentru ca acest test sa dea rezultate exacte, fara erori prea mari de interpretare, trebuie sa tineti cont de urmatoarele reguli:
- indeparteaza din jurul tau orice factor pertubator (muzica, lumina puternica, televizor, oameni etc.);
- incearca sa porti o tinuta cat mai lejera, intr-o incapere bine aerisita si cu iluminare difuza;
- incearca sa-ti golesti mintea de problemele cotidiene;
- parcurge intrebare cu intrebare, fara a incerca sa afli ce urmeaza;
- da primul raspuns care iti vine in minte atunci cand citesti intrebarea, chiar daca dupa o analiza ulterioara acesta ti se va pare absurd (testul mizeaza pe reactia subconstientului);
- nu modifica ulterior raspunsurile incipiente pe care le-ai oferit (marja de eroare a interpretarii va creste si atunci testul nu-si mai are rostul).

Evident nu oricine va putea respecta regulile de mai sus. Eu zic sa incercati totusi sa realizati acest test. Facand abstractie de marja de eroare, macar veti afla tendintele generale ale personalitatii dumneavostra.

Si acum testul. Raspundeti la urmatoarele intrebari. Dati primul raspuns care va trece prin minte.

a) Inchipuiti-va ca va aflati intr-o padure. Descrieti cum vedeti aceasta padure, de ce va aflati acolo si cum va comportati in acest peisaj.

b) Mergand prin aceasta padure la un moment dat descoperiti un vas (recipient). Descrieti acest obiect si spuneti ce faceti cu el.

c) Continuand plimbarea prin padure descoperiti o cheie. Cum arata aceasta cheie si ce faceti cu ea.

d) Mai departe dati peste o forma de apa. Cum arata aceasta forma de apa, cum reactionati, ce ati vrea sa faceti in prezenta ei.

e) Continuandu-va drumul, la un moment dat va apare in fata ochilor un zid. Cum arata acest zid si ce ati dori sa faceti in prezenta lui.

f) Padurea se termina si ajungeti la marginea ei. Descrieti peisajul care va apare in fata ochilor si imboldul ce va incearca.

g) Intrebare suplimentara. Cum va place sa beti o cafea, ce simtiti atunci cand o serviti si ce sentimente va incearca cand o savurati? (Raspunsul nu este obligatoriu).

In urma interpretarilor, rog sa postati procentajul de adevar. Orice comentariu vis-a-vis de erorile de interpretare sunt bine-venite. Corectiile le voi face pe lobby sau privat, conform dorintelor dvs.

PS. Nahhh...fara spatii :P

Aceasta postare a fost editata de QvoVadis: 12 April 2007 - 06:30 PM

#2 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 13 April 2007 - 11:19 PM

a.Ce padure, cu aspect de padure virgina...si totusi,sunt multi bujori splendizi care,ma sustrag de la culesul ciupercilor.Si "umbra iepurelui"!
b.Ah...ce-i asta? Un vas de lut, taranesc;vechi...dar frumos.Al voi pastra pentru coltul meu de reculegere;imi va aminti de fiecare data cind il voi privi,de plimbarea mea prin padure...si de ziua de azi.
c.O cheie... ;) Hmmm... Sigur pe aici au mai trecut si altii...care,si-au pierdut cheile in imprejurari...bizare! :D
Si totusi...ciudata forma...fina... si intortocheata lucratura...filigram...adevarata opera de arta!
d.Am ajuns la lac! E minunat! :P Limpede...ca de clestar.Bujorii ce-l inconjoara il fac sa para insingerat pe margini...Si totusi,azurul cerului se oglindeste in el...
Ai da poienei un aer de poveste;o poveste cu zine...
e.Un zid...de fapt,un gard de sirma ghimpata! :P E al unitatii militare de alaturi...
Semn de siguranta...si ca nu m-am ratacit.Un punct de reper;nu strica niciodata.
f.Voi mai face o tura prin padure apoi,ma voi intoarce;pe potecuta de linga gard,voi iesi din padure si ma voi intoarce acasa pina nu ma prinde ploaia.De la marginea padurii,se vede satul de alaturi si in departare,in stinga,blocurile.Sper sa nu ma ratacesc...
g.Uh...de fiecare data cind vin in padure ma prinde ploaia! :P Si e doar vina rochiei asteia pe care,de fiecare data cind o imbrac,ploua. :- De fiecare data... :) Garantat! Si nimeni nu m-a crezut cind am spus-o...Le-am zis eu ca daca imbrac rochia asta,ma va prinde ploaia...si au ris! Acum,se vor convinge!Ma vor crede...
Abia astept sa ajung acasa;imi voi face un dus ca ploaia asta calda si torentiala,m-a udat pina la piele...apoi,ma voi cuibari in coltul meu preferat unde,in timp ce imi voi asculta cd-ul preferat cu "Enigma",voi savura o cafea fierbinte,mare,amaruie... :yahoo: hmmm...si daca nu adorm,la cina,voi avea o delicioasa ciulama de ciuperci cu mamaliguta.Mmmm.... :P
(Imi poti raspunde direct pe topic...si daca esti "meserias"in interpretare,iti pastrez si tie o portie de ciulama cu mamaliguta... :roll: )

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 13 April 2007 - 11:39 PM

#3 Utilizator offline   QvoVadis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 14 April 2007 - 11:14 AM

Prefer ca interpretarile sa le trimit pe privat, pentru a nu deconspira factura testului. Accept insa pareti pro si contra pe lobby vis-a-vis de interpretari (care sigur nu vor fi 100% exacte). De asemenea, astept postarea pe lobby a procentajului de adevar. Altfel zis, cat la suta din interpretarea mea se potriveste cu personalitatea dvs. Fiind vorba de un test bazat pe simbolistica, nu pot fi sigur ca interpretarile sunt si corecte (Ex.: Vas de lut – poate simboliza vechime. Intr-un anumit context insa isi poate schimba semnificatia). Acest test se autoperfectioneaza in masura in care cei care accepta sa se lase chestionati valideaza sau nu cele zise de mine.

Vezi PM.

#4 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 14 April 2007 - 04:13 PM

Qwo...am primit raspunsul pe "pm"... :) Multumesc!
Nu stiu ce sa inteleg prin a "nu deconspira factura testului"... :D
Nu stiu ce este acela lobby...
Si nu voi intelege niciodata si pentru nimic in lume de ce cei care deschid astfel de topicuri sunt atit de secretosi,de opaci?
Si eu am avut un topic asemanator pe "Paranormal...."dar am raspuns pe topic;altfel,nici nu as fi raspuns...
Nu ar fi avut sens...
E un forum,e public...deci,transparenta se impune!Toti suntem curiosi mai ales in privinta raspunsului pentru fiecare..."poveste". Chiar,nu inteleg...
Sunt derutata...nu stiu ce as putea comenta pe topic.Fara raspunsuri,n-are nici un rost...ramine cumva ,"in aer".
Altfel,sunt foarte incintata de exactitatea interpretarii ...90%exact...Felicitari! :)
Imi plac astfel de teste... :) Astept si altele...

#5 Utilizator offline   QvoVadis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 14 April 2007 - 04:24 PM

Vezi postareaBagherra, la Apr 14 2007, 05:13 PM, a spus:

Analizand raspunsurile si intrepretarile fiecare s-ar putea lasa influentat si sa nu mai raspunda exact cum ii dicteaza subconstientul.
Lobby=loc public.
Nu este vorba de secretomanie, ci de o maniera de a pastra o marja cat mai mare de exactitatate raspunsurilor si interpretarilor, fara a permite influentarea "subiectilor" prin lecturare pe lobby.
Daca doresti si numai cu voia ta, voi posta atat raspunsurile tale cat si interpretarea mea.
Da-ti ok-ul si le postez.

#6 Utilizator offline   Berbecut 

• Primavara
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 14 April 2007 - 04:29 PM

:) Super dragut testul ... Merita incercat macar si numai pentru a vedea ce se-ascunde in spatele " imaginii din oglinda "

Baghera parerea mea este ca pana la urma fiecare are dreptul sa fie primul care-si vede testul,iar ulterior oricine vrea poate posta atat raspunsurile la intrebari cat si concluzia ... :)

#7 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 14 April 2007 - 04:32 PM

deci 80% am prezis corect :)

la ultima intrebare n-ai nimerit-o ... da a fost draguta experienta

#8 Utilizator offline   Berbecut 

• Primavara
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 14 April 2007 - 04:38 PM

:) Consider ca este adevarat cam 90 % . :)

#9 Utilizator offline   QvoVadis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 14 April 2007 - 04:41 PM

Vezi postarea-olivia-, la Apr 14 2007, 05:32 PM, a spus:

la ultima intrebare n-ai nimerit-o ... da a fost draguta experienta

Poate este vorba de ceva mult prea intim pentru a-l consuma in "public". Departe de ochii indiscreti. Alta explicatie nu as mai gasi la "singuratatea" din camera :D

Vezi postareaBerbecut, la Apr 14 2007, 05:38 PM, a spus:

:) Consider ca este adevarat cam 90 % . :)

multam pentru procentaj :)

#10 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 14 April 2007 - 04:57 PM

culmea yogai : sa iti tragi singur un cap i gura :)

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Super statistica distractiva