LEGATURA MAMA-FIICA NECESARA?
Scris 12 April 2007 - 11:56 AM
IA-TI PUNE MAMEI TOTUL?............ INCEPIND DE LA NOTE PROASTE SI PANA LA.............. INCEPEREA ACTIVITATII SEXUALE.............PROBLEME DE BAZA SENTIMENTALA SAU CHIAR PROBLEME DE GINECOLOGIE?
Scris 12 April 2007 - 12:04 PM
O comunicare sincera intre ele...
Eu din pacate nu am spus tot mamei...aproape nimic...( am avut motivele mele)...dar mi-as fi dorit sa fim pe aceeasi lungime de unda...
Daca voi avea o fata, sigur ma voi stradui sa avem o relatie bazata pe comunicare sincera
Scris 12 April 2007 - 12:08 PM
sheeda, la Apr 12 2007, 01:04 PM, a spus:
O comunicare sincera intre ele...
Eu din pacate nu am spus tot mamei...aproape nimic...( am avut motivele mele)...dar mi-as fi dorit sa fim pe aceeasi lungime de unda...
Daca voi avea o fata, sigur ma voi stradui sa avem o relatie bazata pe comunicare sincera
SI EU SUNT DE ACEEASI PARERE CU TINE
CRED CA E SI GRESEALA MAMELOR CA NU PREA STIU CUM SA NE APROPIE DE ELE.....LEGATURA DINTRE MINE SI MAMA A VENIT TARZIU PE LA 26 ANI........DAR AM AVUT DE SUFERIT DIN MULTE PUNCTE DE VEDERE
Scris 12 April 2007 - 12:10 PM
Eu "am nimerit" la o mama care nu m-a ascultat, nu m-a intrebat...doar a impus.
Dar nu mai sunt suparata din cauza asta.
Scris 12 April 2007 - 12:15 PM
sheeda, la Apr 12 2007, 01:10 PM, a spus:
Eu "am nimerit" la o mama care nu m-a ascultat, nu m-a intrebat...doar a impus.
Dar nu mai sunt suparata din cauza asta.
ACEEASI PROBLEMA CA DE OBICEI........E NASPA CA MULTE PROBLEME CARE AR TREBUII DISCUTATE CU ELE , AJUNGEM SA LE DEZBATEM CU PRIETENE SI GASIM REZOLVARI CARE AU REPERCUSIUNI ASUPRA NOASTRA . CLAR NU AS FACE ASA CU FATA MEA
Scris 12 April 2007 - 12:17 PM
Din pacate,am invatat pe pielea mea...
Scris 12 September 2008 - 01:13 PM
Scris 12 September 2008 - 01:13 PM
danutza_rge, la Apr 12 2007, 01:15 PM, a spus:
Te rog, nu mai scrie cu caps!
O legatura intre mama si fiica nu e musai necesara, dar daca o ai (pe mama), ar fi indicat sa ai si o relatie cu ea. Desi, cred ca asta vine mai mult din partea mamei, totusi.
Scris 15 September 2008 - 10:45 AM
danutza_rge, la Apr 12 2007, 12:56 PM, a spus:
IA-TI PUNE MAMEI TOTUL?............ INCEPIND DE LA NOTE PROASTE SI PANA LA.............. INCEPEREA ACTIVITATII SEXUALE.............PROBLEME DE BAZA SENTIMENTALA SAU CHIAR PROBLEME DE GINECOLOGIE?
Da...Eu am un baietel de 8 luni si imi doresc si o fetita foarte tare...vreau pentru copiii mei pe langa mama sa fiu si o buna prietena...cea mai buna prietena.Eu mamei mele nu am putut niciodata sa-i spun tot ce aveam in suflet pentru ca tot timpul judeca si nu incerca niciodata sa-mi dea un sfat, poate din cauza asta eu nu pot sa judec pe nimeni ci nu pot decat sa ascult si sa dau un sfat in masura in care ma pricep. Cel care are dreptul sa judece e Dumnezeu....poop
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
|
Armina | 50 | 16.004 |
|
|
cineva_ | 6 | 5.053 |
|