sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Totul despre pizza teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 20 March 2005 - 06:09 PM

Aluatul: necesar: vreo 80.000 lei ( dupa caz). Apoi, mergeti la un "relanti" pina va iese in cale pe drum prima gogoserie. Va uitati indelung si observati care din fetele de pe-acolo are o atitudine mai serviabila, mai deschisa...Apoi, âi explicati ca va trebuie niste aluat....in majoritatea cazurilor se rezolva problema pozitiv....Apoi, de la "Falimentara" agatati o conserva de ton si un caetchup. Ajunsi acasa, Ungeti tava cu ulei si puneti [aluatul] in tava. Nu uitati punga in aluat! apoi, la cuptor cam peste 15 min. scoateti [blatul] si rasturnati continutul conservei si-la intindeti cu o lingura pe toata suprafata. Se mai lasa pina cind se dezhidrateaza suficient cuntinutul conservei. Se scoate din cuptor, se poate orna cu ce aveti la indemina, si puneti caetchup dupa gust. Pofta mareeeeee!!!
Durata: cu drum cu tot cam 40 min.
0

#2 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 20 March 2005 - 06:50 PM

excelenta ideea 8) As mai avea de adaugat ca la noi se mai gasesc si blaturi de pizza gata facute: numai pui ingredientele si le dai la cuptor. Ca sa nu mai vorbim de pizza congelata, gata facuta, la cutie :dee :dee sau de comanda prin telefon 8)
0

#3 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 20 March 2005 - 11:54 PM

Blacca CAT, la Mar 20 2005, 06:50 PM, a spus:

excelenta ideea 8) As mai avea de adaugat ca la noi se mai gasesc si blaturi de pizza gata facute: numai pui ingredientele si le dai la cuptor. Ca sa nu mai vorbim de pizza congelata, gata facuta, la cutie :dee :dee sau de comanda prin telefon  8)
[snapbacca]31835[/snapbacca]

da, sunt si la noi produsele la care te referi, dar am vrut sa sugerez ceva mai deosebit... sa-o iei de gata n-are parca nici un haz...desi uneori comand pizza, mai ales cind incepe cite-un film bun, daca pot o fac pe-a mea ca-i mai buna....dar cea cu blat gata facut iese ca un biscuite...se usuca prea tare, iar cea de la Metro (presupun ca la ea te referi) nu are nici un gust, e de-a dreptul insipida... 8) ...
0

#4 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 12 February 2006 - 08:13 PM

Scenariu: aveti in fata voastra un blat maaaaaaare de pizza. Crocant, pufos, gros, subtire. Cum vreti voi.
Intrebare de baraj: ce puneti pe el?

Eu pun cascaval / mozzarella si muuuuuuuuuulte ciuperci. Sunca, dar sa fie din aceea buna. Si condimente pentru pizza, cu oregano. Si cand e gata, putin ketchup iute (nu mult, sa nu acopere gustul) sau si mai bine, un mujdei bun (da, asta e, pentru o pizza buna imi las balta viata sociala pentru cateva ore. Sau si mai bine, daca tot e asa mare, o impart cu amatori de usturoi :P )

Eh, sa va aud. Pardon, vad. :o:

ps: Pofta! :yahoo:
0

#5 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 12 February 2006 - 08:19 PM

Vezi postareaShur, la Feb 12 2006, 09:13 PM, a spus:

Scenariu: aveti in fata voastra un blat maaaaaaare de pizza. Crocant, pufos, gros, subtire. Cum vreti voi.

Eu pun cascaval / mozzarella si muuuuuuuuuulte ciuperci. Sunca, dar sa fie din aceea buna. Si condimente pentru pizza, cu oregano. Si cand e gata, putin ketchup iute (nu mult, sa nu acopere gustul) sau si mai bine, un mujdei bun (da, asta e, pentru o pizza buna imi las balta viata sociala pentru cateva ore. Sau si mai bine, daca tot e asa mare, o impart cu amatori de usturoi :P )

Eh, sa va aud. Pardon, vad. :o:

ps: Pofta! :yahoo:

Mie imi place tot cu sunca, mozzarela si ciuperci, dar nu folosesc ketchup. II pregatesc un sos din: rosii decojite, putina sare, zahar, piper, busuioc si oregano si putin ulei de masline. MMMMM, ce pofta mi s-a facut.
0

#6 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 12 February 2006 - 08:46 PM

mie imi place cu putin ton pe ea..pus pe deasupra sa se usuce la cuptor..e foarte gustos...cu ciuperci si f f f putine masline si nelipsitul ketchup picant

si binenteles mult cascaval sau ce e la indemana :yahoo:
0

#7 Utilizator offline   Killarescu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-February 06

Scris 13 February 2006 - 05:25 PM

Eu is nebun dupa Calzone, asta e mai greu de pregatit acasa, mai ales cea inchisa.Deci ciuperci, sunca,mult cas si sos de rosii,nu ketchup
Acasa imi fac de obicei Cepola, nu pot manca usturoi... :yahoo:
0

#8 Utilizator offline   hime 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-April 06

Scris 11 April 2006 - 09:16 AM

sunca,ciuperci,porumb,maioneza si mult cascaval iar ketchup-ul cu putin usturoi si cimbru
0

#9 Utilizator offline   CrissGirl 

• Cocheta
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-May 06

Scris 11 May 2006 - 01:04 AM

Eu as pune ::::Sos de Rosii / Mozzarella / Piept de Pui / Ciuperci Proaspete / Porumb / Masline Rondele /Ardei dulci ;)
0

#10 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 11 May 2006 - 06:32 AM

Vezi postareaShur'tugal, la Feb 12 2006, 11:13 AM, a spus:

Eu pun cascaval / mozzarella si muuuuuuuuuulte ciuperci. Sunca, dar sa fie din aceea buna. Si condimente pentru pizza, cu oregano. Si cand e gata, putin ketchup iute (nu mult, sa nu acopere gustul) sau si mai bine, un mujdei bun (da, asta e, pentru o pizza buna imi las balta viata sociala pentru cateva ore. Sau si mai bine, daca tot e asa mare, o impart cu amatori de usturoi :) )

Eh, sa va aud. Pardon, vad. :doh: ps: Pofta! ;)

La marginea blatului pun branza mozzarella si acopar cu coca !!! Se poate cumpara branza la Costco in forma de franghie si e usor de lucrat cu ea.

Un pic de sauce tomat doar , ciuperci dar le prepar putin daca am conserva numai, ardei gras in felii subtiri, ceapa la fel taiat subtire, cuburi de ananas merge si din conserva doar foarte bine scurs, carne tocata de vita topita si scursa de seu este toping in State pentru cei care nu maninca porc.

Imi place si cu Muschi Tziganesc ca merge de minune cu ananas dar foarte rar il gasesc, (anchovy fillets = un pestisor mic si sarat din conserva daca am acasa), masline verzi sau negre, feliute de mozzarella si parmezan ras.

Stropesc cu un ulei aromat peste tot si intra in cuptor pe o forma speciala cu gauri sa nu ramana crud de la sauce tomat pentru vreo 30 de minute in cuptorul deja foarte fierbinte.

Ulei de masline in care pun 1 - 2 ardei rosu iute uscat, cateva catei de usturoi dar le fac gauri sa iasa aroma, boabe de piper negru, cimbru, o foaie de dafin si ardei iute spart si bine pisat dar nu facut praf.

Se scutura bine si se tine in frigider. Este bun si pe friptura cui place mai iute sa manince.

Imi place sa-l maninc cu salata verde.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic