sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Metal Totul despre metal Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Deadnightwish 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 10 April 2007 - 08:06 PM

Mi-am permis sa fac acest topic pentru ca nu mi s-a parut ca ar mai fi unul si am cautat cu destula atentie( ma scuz daca s-a mai facut ceva asemanator). Ma gandeam sa delimitam putin termenul de "rock" care poate insemna punk, alternativ, indie, progresiv etc. si sa discutam(cei carora le place mai mult acest gen) despre METAL de orice fel.

Deci, ce formatii, ce sub-genuri? Mie una imi place cel mai mult Folk\Viking\Celtic\Pagan metal, dar ascult cu la fel de multa placere si Power(kre NU e girly :tease:), Symphonic, Black, Death, Doom. Cea mai putina afinitate o am fata de rapcore si Thrash.
Si ca formatii Bathory, Emperor, Korpiklaani, Wuthering Heights,Waylander, Skyclad, (deshi stiu ca pe cele mai multe albume sound-ul este thrash), Nightwish, Thyrfing, Cruachan, Cirith Ungol, Draconian, Lacrimae Mortalium, Night Must Fall, God Detrhoned, Paganizer, Slayer, Therion, The Crown. Astea doar cel mai mult.
Voi?
0

#2 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 13 April 2007 - 12:23 PM

topic despre rock, in care se vorbeste si despre metal, deja exista. te asteptam acolo.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi petreceri de halloween
ce faceti in seara de halloween
zazuka  0 1.234
Topic inchis reclama orange olarit ciupyyy  1 1.740
Replici noi Atasamente E.M.I.L. Aniversare 10 Ani, club Fabrica, Bucuresti timmyT2  0 882
Topic inchis Care recunoaste melodia ?
O melodie care am auzit-o intr-un club
Sentiveanu. O  2 3.397
Replici noi concert Deftones
in loc de "cronicuta"
monica_b  0 2.841