sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Candidatul Seabtin in crestere 24% din voturi este in crestere exponentiala Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 09 April 2007 - 08:05 PM

Avem un nou candidat in Romania si in lume la guvernare. Privind sondajele de la an la an numarul votantilor pentru candidatul Seabtin este in crestere la peste 20%.

Daca acum cativa ani oamenii aveau o parere personala asupra societatii, politicii acum nu o mai au (lucru voit de altfel). Noul om este redus de catre societatea la un singur scop in viata si anume de a fi platit cat mai bine. Platesti credite si rate, muncesti si asta iti ocupa tot timpul.

Practic prin acest absenteism in crestere in a avea opinii personale, se vrea un lucru - Suprimarea Opiniilor Personale - lucru care in Occident este litera de lege pentru clasa medie. Oamenii din clasa medie nu au opinii personale, au numai small-talk si politically correctness. Acest fenomen apare si in Romania, cu precadere in mediul corporate (ciocul mic, sabia nu-l taie).

PS pentru cei care nu s-au prins Seabtin= se abtin
0

#2 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 10 April 2007 - 01:54 PM

E din ce în ce mai bine... Şi-aşa votul e imoral.
Votul nu e o dovadă a conştienţei, ci mai degrabă a inconştienţei politice. Prin vot, îi obligi pe ceilalţi să se comporte ca tine, îi uniformizezi conform cu dorinţa majorităţii temporare.
Deci, dacă oamenii se abţin, e în general bine. Problema e să nu se întâmple după cum urmează: cei cât de cât valoroşi să fie sătui de tot, iar numai lichelele să voteze. Deşi cred că sunt şi mulţi intelectuali care s-au săturat, şi mulţi oameni obişnuiţi. Votul se transformă mai mult într-un hobby, dar repercusiunile actului de a pune o foaie de hârtie într-o urnă sunt foarte mari. De aceea, eu nu-mi asum această responsabilitate. Cei pe care îi ţine să şi-o asume, bravo lor, dar eu nu vreau să controlez viaţa nimănui prin votul meu...

Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 10 April 2007 - 01:55 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Autonomie locala pentru ungurii din Tinutul Secuiesc luckymen  10 5.472
Topic inchis Atasamente Mentalitati si actiuni
diferente si asemanari
Robert M.  22 5.312
Topic inchis Basescu si Franta Mephistofel  0 3.511
Topic inchis Chestionar:    Pe cine alegeti primar general al capitalei?
mergeti la vot?
Robert M.  48 8.737
Topic inchis Politia romana - directia rutiera Moise  11 22.090