Avem un nou candidat in Romania si in lume la guvernare. Privind sondajele de la an la an numarul votantilor pentru candidatul Seabtin este in crestere la peste 20%.
Daca acum cativa ani oamenii aveau o parere personala asupra societatii, politicii acum nu o mai au (lucru voit de altfel). Noul om este redus de catre societatea la un singur scop in viata si anume de a fi platit cat mai bine. Platesti credite si rate, muncesti si asta iti ocupa tot timpul.
Practic prin acest absenteism in crestere in a avea opinii personale, se vrea un lucru - Suprimarea Opiniilor Personale - lucru care in Occident este litera de lege pentru clasa medie. Oamenii din clasa medie nu au opinii personale, au numai small-talk si politically correctness. Acest fenomen apare si in Romania, cu precadere in mediul corporate (ciocul mic, sabia nu-l taie).
PS pentru cei care nu s-au prins Seabtin= se abtin
Pagina 1 din 1
Candidatul Seabtin in crestere 24% din voturi este in crestere exponentiala
Scris 10 April 2007 - 01:54 PM
E din ce în ce mai bine... Şi-aşa votul e imoral.
Votul nu e o dovadă a conştienţei, ci mai degrabă a inconştienţei politice. Prin vot, îi obligi pe ceilalţi să se comporte ca tine, îi uniformizezi conform cu dorinţa majorităţii temporare.
Deci, dacă oamenii se abţin, e în general bine. Problema e să nu se întâmple după cum urmează: cei cât de cât valoroşi să fie sătui de tot, iar numai lichelele să voteze. Deşi cred că sunt şi mulţi intelectuali care s-au săturat, şi mulţi oameni obişnuiţi. Votul se transformă mai mult într-un hobby, dar repercusiunile actului de a pune o foaie de hârtie într-o urnă sunt foarte mari. De aceea, eu nu-mi asum această responsabilitate. Cei pe care îi ţine să şi-o asume, bravo lor, dar eu nu vreau să controlez viaţa nimănui prin votul meu...
Votul nu e o dovadă a conştienţei, ci mai degrabă a inconştienţei politice. Prin vot, îi obligi pe ceilalţi să se comporte ca tine, îi uniformizezi conform cu dorinţa majorităţii temporare.
Deci, dacă oamenii se abţin, e în general bine. Problema e să nu se întâmple după cum urmează: cei cât de cât valoroşi să fie sătui de tot, iar numai lichelele să voteze. Deşi cred că sunt şi mulţi intelectuali care s-au săturat, şi mulţi oameni obişnuiţi. Votul se transformă mai mult într-un hobby, dar repercusiunile actului de a pune o foaie de hârtie într-o urnă sunt foarte mari. De aceea, eu nu-mi asum această responsabilitate. Cei pe care îi ţine să şi-o asume, bravo lor, dar eu nu vreau să controlez viaţa nimănui prin votul meu...
Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 10 April 2007 - 01:55 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Autonomie locala pentru ungurii din Tinutul Secuiesc | luckymen | 10 | 5.472 |
|
diferente si asemanari |
Robert M. | 22 | 5.312 |
|
Basescu si Franta | Mephistofel | 0 | 3.511 |
|
Chestionar:
Pe cine alegeti primar general al capitalei?
mergeti la vot? |
Robert M. | 48 | 8.737 |
|
Politia romana - directia rutiera | Moise | 11 | 22.090 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis