Elvis Presley topicul regelui
Scris 09 April 2007 - 05:50 PM
sunt convinsă, sunteţi mulţi cei ce īl reascultaţi cu aceeaşi bucurie...
imagini, īnregistrări , videoclipuri ... tot ce putem găsi īn legătură cu el...
imagini, īnregistrări , videoclipuri ... tot ce putem găsi īn legătură cu el...
Scris 09 April 2007 - 06:49 PM
Artist foarte controversat, adorat de femei, hulit de barbati, Elvis Presley ramine unul dintre cei mai buni interpreti de rock al tuturor timpurilor. Idol al multora din generatia mea Elvis este unul dintre cei despre care dupa atita timp inca se mai scrie. Voce de bariton ca si coloratura, avea o intendere de 2 octave 1/3, de la sol de jos la si bemol de sus plus un falseto pina la Mi bemol. Asta este motivul pentru care vocea lui alterna de la foarte calda cind cinta blues pina la foarte agresiva cind cinta rock'n'roll. A interpretat piese de la foarte bune pina la foarte proaste J. Aveti mai jos o inregistrare din unul din cele mai bune concerte ale sale, de la Madison Square Garden 1972 unde cinta Polk Salad Annie and the bluesy pearl of Hound Dog.
In tot rastimpul cit a cantat, un singurul lucru nu l-a parasit pe Elvis niciodata: vocea lui.
In tot rastimpul cit a cantat, un singurul lucru nu l-a parasit pe Elvis niciodata: vocea lui.
Aceasta postare a fost editata de Ares444: 09 April 2007 - 06:50 PM
Scris 12 April 2007 - 12:21 AM
Da, are un timbru vocal deosebit. Practic si daca tusea pe scena o facea cald, catifelat
.
Na, ca vad ca mi-am inceput "teza" la prezent. Da` poate ca asta e adevarul adevarat. Elvis n-a murit. Si nu are s-o faca vreodat`.
Na, ca vad ca mi-am inceput "teza" la prezent. Da` poate ca asta e adevarul adevarat. Elvis n-a murit. Si nu are s-o faca vreodat`.
Scris 16 April 2007 - 08:57 PM
Cine mă poate ajuta cu albumele ce conţin coloanele sonore din filmografia lui Elvis Presley?
Scris 03 May 2007 - 08:33 PM
Hello! Ma poate ajuta cineva si pe mine cu materiale despre ELVIS PRESLEY!
Pentru mai multe informatii adresa mea de e-mail este lemmymocanu@yahoo.com
Va multumesc mult !!!
Pentru mai multe informatii adresa mea de e-mail este lemmymocanu@yahoo.com
Va multumesc mult !!!
Scris 22 August 2007 - 02:04 PM
va salut fani elvis!
Care este titlul pe care Presley i l-a dat melodiei Muss i denn zum Städtele hinaus” īn limba engleză?
nu am gasit nicaieri pana acum
Care este titlul pe care Presley i l-a dat melodiei Muss i denn zum Städtele hinaus” īn limba engleză?
nu am gasit nicaieri pana acum
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Michael Buble | Carrina_19 | 5 | 5.477 |
|
Grand Funk Railroad
sau Populist Rock |
Ares444 | 4 | 3.684 |
|