Carmen Georges Bizet
Scris 08 April 2007 - 11:03 PM
cântând dragostea...
oare nu e asta perfecţiunea unui compozitor şi a celui ce îi interpretează opera? admir dintotdeauna talentul interpreţilor de operă: nu doar vocile de aur, dar şi calitatea lor ca actori...
Scris 09 April 2007 - 11:12 PM
vesperala, la Apr 8 2007, 11:03 PM, a spus:
cântând dragostea...
oare nu e asta perfecţiunea unui compozitor şi a celui ce îi interpretează opera? admir dintotdeauna talentul interpreţilor de operă: nu doar vocile de aur, dar şi calitatea lor ca actori...
cata dreptate ai!a trecut ceva timp de cand nu am ascultat acesata productie care si dupa parerea mea este una dintre cele mai bune!
Aceasta postare a fost editata de EmmaD: 10 April 2007 - 11:04 PM
Motiv editare: Nu adaugat in reply-uri si tag-urile pt Youtube
Scris 10 April 2007 - 10:40 PM
oana_tm, la Apr 10 2007, 06:01 PM, a spus:
Desi ti-a raspuns End of Story,iti mai dau cateva amanunte despre ea,tata grec,mama portoricana,nascuta la New-York in 1949,descoperita de Leonard Bernstein,si-a inceput cariera pe Broadway,soprana-balerina,sansa vietii ei a fost "Carmen"cu Placido Domingo,Ruggero Raimondi in regia lui Francesco Rosi,dupa a mai facut doar un singur film .Are un site official,poti sa o asculti si in altceva decat in "Carmen",dar nimic din ce vei vedea si asculta nu egaleaza "Carmen".
Scris 11 April 2007 - 05:16 PM
tosca_5, la Apr 10 2007, 10:40 PM, a spus:
Multumesc pentru informatii. Mi-ar fi placut sa vad intregul film.Din pacate, la TV nu prea se difuzeaza spectacole de opera. Pe programul TVR Cultural sunt programate in ultima perioada miercurea spectacole de opera. Saptamana trecuta am vazut Carmen, care mie personal nu mi-a prea placut.(nu stiu sa-ti spun distributia). La noi , la ONT am vazut spectacole "Carmen" mult mai reusite decat acela.
Scris 11 April 2007 - 09:07 PM
oana_tm, la Apr 11 2007, 05:16 PM, a spus:
Cand vin am sa-ti dau o copie dupa video cu "carmen",va mai dura putin ,dar poti conta ca o ai!
Scris 25 April 2007 - 06:29 PM
Dragi forumisti,hai sa fim mai activi,sa nu lasam forumul sa moara!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Infiintare Trupa de Teatru
Se cauta actori/amatori pentru infiintarea unei trupe de teatru |
Alexandra1987 | 0 | 1.335 |
|
De rasul lumii....
bancuri , anecdote din si despre muzica |
tosca_5 | 0 | 933 |
|
Vechiul si noul
Teatru..sau televizor? |
tib_jmk | 2 | 3.780 |
|
Va deranjaza prezenta expresiilor licentioase in teatru ? | spektator_A | 12 | 4.450 |
|
Chestionar: Vrei sa devii actor? | funny♫wind | 51 | 20.849 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS