sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Poveste de Paşti Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 13 April 2007 - 05:15 AM

Vezi postareaDarkBringer, la Apr 12 2007, 11:00 AM, a spus:

Rasa umana este de natura animala sau sunteti orbi? Ma intreb ce naiba facea d-zeu fara diavol care se dovedeste a fi cel mai bun aliat al sau...cred ca il inventa. Tot ce se intampla rau este din vina diavolului. Probabil ca tot diavolul a venit cu ideea la d-zeu sa creeze omul......

acel diavol .... este liberul nostru arbitru. noi alegem ce facem, spunem, gandim e.t.c. Dumnezeu ne-a dat Iubirea. ce facem cu ea ... e chiar problema fiecarui individ.
0

#22 Utilizator offline   Mirche 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-April 07

Scris 20 April 2007 - 12:32 PM

Vezi postareaflori de camp, la Apr 13 2007, 06:15 AM, a spus:

acel diavol .... este liberul nostru arbitru. noi alegem ce facem, spunem, gandim e.t.c. Dumnezeu ne-a dat Iubirea. ce facem cu ea ... e chiar problema fiecarui individ.

tipic omul ingust la minte..este exact ce a spus cel pe care l`ai citat ... nu ti-a dat Dumnezeu nicio iubire..iubirea ti l-a dat pe Dumnezeu. Cat despre toate filozofiile de pana acum mai bine ati deschide ochii si nu ati citi doar ce scrie in biblie. Chiar nu inteleg cum puteti lua ca fapte cele spuse acolo, mai ales partea cu inviatul mortilor, vindecatul oamenilor samd... alea sunt pilde si lectii de viata, nu trebuiesc luate ca atare... mai ales ca sunt scrise tot de oameni, care uita, gresesc, adauga, mint, infloresc... plus.. sunt 4 evanghelii dintr-un total de 60 si ceva daca nu ma insel..poate chiar erau mai multe.. astea patru putem spune ca au fost un fel de best-seller..deci tot ce trebe inteles din biblie este iubire, intelegere si credinta. Nu trebuiesc luate in seama vorbele unor oameni..ca si cum ar fi o stire din Jurnalul National (cu toate ca si acolo sunt multe inflorite)...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ajutor Pitar  0 2.644