Sari la conținut
Forum Roportal
Victor Apostu

Nu putem sti niciodata ce mancam

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu putem sti niciodata ce mincam... Ieri am cumparat cremvusti si am constatat ca apa in care i-am fiert sa-a colorat in rosu. Mi sa-a pus pata, acum caut sa aflu ce colorant ar putea sa fie si cit este de periculos, stiind ca in general cu cit marfa arata mai bine cu atit contine mai multe "E"-uri. Discutind cu cineva acest subiect mi sa-a spus sa verific si portocalele din comert, pentru ca in unele cazuri de pe ele se ia colorant pe un servetel umed... Adevarul e ca nici nu-mi place sa ma gindesc cum ar arata de exemplu un pateu fara...coloranti. Poate ar avea acelasi gust, dar ar trebui sa fii orb sa-la poti minca...Am mers mai departe si fiind in fata calculatorului reproduc in continuare citeva opinii de pe un site care promoveaza...suplimente nutritive naturale.Iata ce am gasit acolo, cititi in continuare:

 

"Industria bolilor

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alimentatia echilibrata prevede cantitatea optima, corelatiile substantelor nutritive si biologice active de baza (proteine, grasimi, glucide, vitamine, substante minerale). Ea asigura corelatiile fiziologice favorabile

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
post-32031-1145693518_thumb.jpgEu stiu ce inseamna sa ai probleme cu diferite parti ale corpului si credeti-ma, nu e deloc placut. Nu m-am lasat batuta spunand ca asa e viata, ci am luptat cu, ciudat sau nu, cu mancareA. Am invatat sa ma hranesc sanatos pentru a avea un corp mai frumos si mai plin de vitalitate. Am renuntat la multe si m-am documentat din tot ce am gasit despre cum poti fi mereu aparat de gripa, cu un tranzit intestinal usor, fara cosuri si multe altele. Daca doriti, ma pot interesa de probleme voastre, incercand sa va dau sugestii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×