Va salut , ca orice incepator ajung pe forumuri pentru a ma consulta cu alti admini sau useri care ma pot ajuta , am gasit acest forum din motor de cautare google , mi se pare interesant si de aceea va pun o intrebare :
Mi se ofera o banda de 100 mb/s ... provine intr-un fel de la Hertza , am cumparat un "server" Dell la 1,7 , 256 ram ,20 gb hdd , retea intel 10/100 , etc . Internet-ul ajunge la mn prin fibra optica iesind dintr-un media convertor ca Ftp catre server ... de la mine pleaca bineinteles pe Lan (retea) , cum mai pot distribui net pe acel lan inafara de Vpn (care mananca extrem de mult din viteza clinetului) , IP ( care se fura de se sparge) si MAC care se paote schimba si asta ... astept solutii , va multumesc !
Pagina 1 din 1
PROVIDER Internet pe retea
Scris 10 April 2007 - 10:39 PM
Dacă un server DHCP atribuie IP-uri fixe unor calculatoare identificate pe baza unui MAC-address declarat de client, peste 90% dintre probleme dispar.
Scris 13 April 2007 - 10:56 PM
Daca am inteles eu bine problema, o alta solutie ar fi un server proxy si faci pentru fiecare user login si parola ca in firmele mari.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Internet electric | eugeniusro | 0 | 4.470 |
|
|
Iulian`o | 6 | 3.022 |
|
Pinet.ro | roportal | 13 | 17.100 |