dianusa, la Apr 4 2007, 06:38 PM, a spus:
Mda..pai..nush cum sa explic..l-am inselat pt k simteam nevoia unei schimbari..de f scurta durata, dar macar o schimbare..mi se parea k totul era bine de prea mult timp..atfel incat ajunsesem sa ma plictisesc d atata fericire..dupa c i-am spus, insa, si am simtit k exista probabilitatea de a-l pierde, am inceput sa disper..la fel cum mi se intampla acum..
si acum o sa spuneti k dak iubesti nu t poti plictisi, nu?
Ei bine, eu cred k t poti plictisi si poti insela chiar dak iubesti..in plus, dak iubesti si inseli, iti dai seama k nimeni nu se compara cu pers iubita si ramai langa ea p viitor, nu mai faci aceeasi greseala(asta in caz k mai vrea ea)..
E cineva d acord cu mn?
Sincer la prima parte nu sunt de acord, de ce sa simti nevoia ca totul sa nu mai fie perfect ?
Sunt peste 50 % garantat care isi doresc sa fie totul perfect , si cand ai sansa, nu ii da cu piciorul.
La a doua parte sunt de acord, in momentul in care inseli pe cineva , abia atunci iti dai seama cat de mult il/o iubesti. Daca te iarta , te poate ierta ca sa se razbune, dar daca nu a facut`o pana acum, nu cred ca o va mai face. inseamna ca te iubeste. o discutie foarte sincera rezolva toata problema. ( parerea mea )