sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Suferintza....help, plsss Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   dianusa 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-April 07

Scris 11 April 2007 - 02:03 AM

Vezi postareaandruta1985, la Apr 11 2007, 02:54 AM, a spus:

Doar crezi,nu esti chiar sigura nici tu ce mascul mai apare la orizont...Bine mai dianusa,eu iti urez putere de asteptare,rabdare de fier,si noroc in tot ceea ce iti doresti tu! A,si sanatate,ca-i mai buna decat toate! :yahoo:

Nu se potriveste titlul topicului,nu vad sa sufere nimeni,dar in fine...Helpul nostru ti-a fost de ajutor? :yahoo:

Se potriveste perfect titlul..eu sunt cea care sufera..si da, am spus ,,cred'' pt k intr-adevar, cred k din partea mea nu va fi nicio problema..sunt sigura ca nu vor interveni probleme din partea mea in ceea ce priveste masculii..insa, problemele pot aparea din cauze diverse..si aici nu pot fi sigura..dar sper k totul va fi bine..Ms pt help everyone :tease: and..wish me luck..
0

#32 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 11 April 2007 - 11:46 AM

Vezi postareaandruta1985, la Apr 11 2007, 12:16 AM, a spus:

1. Frumos citatul,dar de offtopic io nu te scuz.M-am saturat de atata offtopiceala. :giveheart:
2. Aiurea.Poti avea orice daca iti doresti cu adevarat,poate doar nu la modul la care te asteptai,dar il ai.
3. Semnatura te explica multe lucruri,dar nu intru in polemici.

1. Mda.. si marmota...
2. Sigur ca da...
3. Semnatura mea nu explica decat un singur lucru, de fapt. Dar tu nu ai habar de el si nici nu vei avea.. asa ca...
0

#33 Utilizator offline   marry02 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-March 07

Scris 11 April 2007 - 01:50 PM

NU am citit decat primul post, asa ca nu imi sariti in cap daca s-a mai discutat ...DAR ....!!!!>.....

CUM SA-L INSELI SI SA MAI SPUI CA-L IUBESTI ????

In alta ordine de idei si eu am facut asta, asa ca un raspuns la intrebare nu e necesar .. pt ca iubirea nu conoaste ratiune, insa chestia cu inselatul in timp ce iubesti e specifica adolescentei... cand NU iubesti intr-adevar ....
0

#34 Utilizator offline   Karo 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-April 07

Scris 13 April 2007 - 06:25 PM

Vezi postareadianusa, la Apr 4 2007, 06:38 PM, a spus:

Mda..pai..nush cum sa explic..l-am inselat pt k simteam nevoia unei schimbari..de f scurta durata, dar macar o schimbare..mi se parea k totul era bine de prea mult timp..atfel incat ajunsesem sa ma plictisesc d atata fericire..dupa c i-am spus, insa, si am simtit k exista probabilitatea de a-l pierde, am inceput sa disper..la fel cum mi se intampla acum..
si acum o sa spuneti k dak iubesti nu t poti plictisi, nu? :lol:
Ei bine, eu cred k t poti plictisi si poti insela chiar dak iubesti..in plus, dak iubesti si inseli, iti dai seama k nimeni nu se compara cu pers iubita si ramai langa ea p viitor, nu mai faci aceeasi greseala(asta in caz k mai vrea ea)..
E cineva d acord cu mn?

Sincer la prima parte nu sunt de acord, de ce sa simti nevoia ca totul sa nu mai fie perfect ?
Sunt peste 50 % garantat care isi doresc sa fie totul perfect , si cand ai sansa, nu ii da cu piciorul.

La a doua parte sunt de acord, in momentul in care inseli pe cineva , abia atunci iti dai seama cat de mult il/o iubesti. Daca te iarta , te poate ierta ca sa se razbune, dar daca nu a facut`o pana acum, nu cred ca o va mai face. inseamna ca te iubeste. o discutie foarte sincera rezolva toata problema. ( parerea mea )
0

#35 Utilizator offline   hana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 18 April 2007 - 04:48 PM

Bag picioarele-n ea de suferinta,iau un chibrit si urmez exemplul :suicide: Bei spunetzi-mi si mie suntem uni dintre noi nascuti doar sa suferim sau s-o lasam dracului de iubire si sa ne futem tozi la gamada si sa ne bagam p-la in ele de sentimente.. Scuzati vocabularul dar ma doare a dracului de tare sufletul.. Si am impresia ca trebuia sa ma nasc intr-o alta era.. Am vazut aici printre voi atatia care au avut curaju sa o ia de la capat si mi-am zis ca poate pot si eu face asta...Am trecut peste ani de suferinta si am incercat sa dau unui alt baiat o sansa si credeti ca a fost bine???? Aiurea !!!! Am avut curaju sa spun unu baiat dupa trei an de zile ca mi-e drag iar el se supara ca de ce l-am iubit pe fostu.. Suntem intre straini il ajut sa ii fie bine sa isi gaseasca un loc de munca sa poata fi mai aproape de mine ca tot asta era discutia ca ie dor de mine si e prea departe.. Azi imi spune ca pleaca, dar sa plece draga sa imi dau singura foc ca am avut curaju sa mai dau voie cuiva sa se apropie de sufletul meu.... :yahoo: :P :)
0

#36 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 19 April 2007 - 09:06 AM

mai ... auzii io o vorba de duh: barbatii trebe intelesi mult si iubiti putin ...

deci... nu-i lasa aproape de suflet ci aproape de sani si ...cam atat

arata-i ca-l iubesti dar ... numai tu sa stii cat chiar daca, crapa in tine fierea de iubire sa nu-i arati!

eu dupa vreo cateva esecuri m-am invatat minte...dau neconditionat dar nu mai arat

barbatii sunt egoisti ...

cum sa-ti dai foc draga? pai bunatate de distractie de viata cui o lasi? ia mai lasa sentimentalismele si bucura-te de viat asa cum e ea ca e faina cand n-o mai despici in 14 ... zau

eu doi ani am fost in depresie din cauza ... relatiilor... iaca mi-am revenit cand mi-am bagat p-la in sentimentalisme si e asa bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

deocamdata sunt in faza in care s-a plictisit sa ma mai mangaie si sam aalinte ...ok... nu-i mai cer nu-i mai scot ochii, am grija de el si atat... daca simte ca vrea sa renunte la egoism sau plictis sau ce-o fi simtind de se poarta asa , bine

ia nu te mai ruga de nimeni pt dragoste
0

#37 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 19 April 2007 - 07:28 PM

Ia-o incet, gandeste-te ca n-a fost sa fie. Incepe sa fii egoista, pune-te pe tine pe primul plan si fa tot ce iti place tie. Nu te mai preocupa de nimeni altcineva, pentru o perioada nu exista decat tu.

Lasa ca o sa treaca si asta, toate trec. Nu e nici primul si cu siguranta nu o sa fie ultimul sut pe care il primesti in viata asta. Cauta sa te linistesti pe tine. :headspin:

Bafta.
0

#38 Utilizator offline   hana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 19 April 2007 - 11:45 PM

Mersi frumos dragutzelor!!! Azi mi-am mai revenit ,dar mai am cate o zi cand simt ca imi vine sa o iau razna asa ca ieri dar imi trece ca am trecut prin destule in viata ca sa cedez asa usor ... :headspin:
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Unde agatam femei?
la biserica, sau in curtea manastirii ?
Ravl  71 16.544
Hot Topic (New) Sex in grup
Am hotarat ceva, oare e bine
Wirus  100 36.484
Hot Topic (New) cine incepe?
oare le plac barbatilor femeile cu initiativa?!.....
albella  119 16.074
Topic inchis prietenul meu cel mai bun ma iubeshte dai o shansa i love u nikki  5 3.510
Replici noi La cīt am dreptul?
Cīt de departe se poate duce feminismu?
runs with the wolfs  6 5.806