Buna . Sunt noua pe acest sait . Am un baietel de 4 ani si jumatate si am fost cu el la medic azi si mi sa sous ca trebuie operat de polipi .
Nu stiu ce sa fac si nici in cate feluri se poate realiza aceasta operatie . Va rog sami dati un raspuns . Poate stiti si la ce doctor m-as putea adresa in Galati . Va multumesc .
Pagina 1 din 1
Polipi copii
Scris 02 April 2007 - 06:17 PM
iti pot spune ca baietelul meu a fost operat de polipi la 2 ani si un pic. si de atunci avem mult mai putine probleme cu racelile. daca doctorul a recomandat operatia, fa-o.
Scris 02 April 2007 - 09:51 PM
In cazul acesta medicul este cel mai competent.Cam la aceiasi varsta a fost operat si fiul meu si astfel s-a evitat scoaterea amigdalelor care se pare ca au un rol mai important de cat se crede in general.
Scris 03 April 2007 - 06:38 PM
Va multumesc pentru raspuns . Am fost azi cu el si iam facut analize pentru a putea fi operat .Sper ca scoaterea polipilor sa rezolve si problema auzului.
De fapt aceasta este problema pentru care am fost la doctor cu el . Nu aude cand vorbesc mai incet .
De fapt aceasta este problema pentru care am fost la doctor cu el . Nu aude cand vorbesc mai incet .
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un copil de 18 ani
Ajutor... |
fnicolici1 | 47 | 8.347 |
|
Bataia la copii
cati o aplica, cati sunt multumiti de revers |