sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Premonitie Exista explicatii? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 06

Scris 02 April 2007 - 02:49 PM

"Premoniţie

Trimis de silverstar Vineri, 30/03/2007 - 21:15

... "Şi trist, văzând în drum atâta sânge/O lacrimă-ntre gene am strivit..."

(vineri, 30 apr. 2007, cam pe la 12,30)"

http://forum.realita...l//?q=node/2113

In Insulele Solomon, a avut loc un cutremur devastator de 8 grade pe scara Richter, la 7.40, ora locală, 23.40, ora României.

Unele sate de pe coastele arhipelagului au fost complet distruse de valurile uriaşe, care au atins şi 10 metri.

Pagubele materiale sunt estimate la câteva milioane de dolari.

Bilanţul victimelor nu a putut fi încă stabilit, deoarece echipele de intervenţie nu au ajuns în zonele sinistrate.

Mişcarea telurică de noaptea trecută a fost urmată la câteva minute de un alt cutremur de 6,7 care a fost resimţit şi în Japonia.

Sursa: Realitatea TV
0

#2 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 02 April 2007 - 02:58 PM

OK, silverstar.

Am mai citit si pe alt forum unde postezi despre aceste premonitii. Vad ca esti foarte intrigata de ele. Cine crezi ca ti le transmite, si de ce.
0

#3 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 02 April 2007 - 03:03 PM

Vezi postareaFluturel, la Apr 2 2007, 04:58 PM, a spus:

OK, silverstar.

Am mai citit si pe alt forum unde postezi despre aceste premonitii. Vad ca esti foarte intrigata de ele. Cine crezi ca ti le transmite, si de ce.

poate tu te faci inteles si nu o sa te puna "la colt" :jester:
multa iubire
0

#4 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 02 April 2007 - 05:31 PM

[quote]

[url=http://forum.

Aceasta postare a fost editata de silverstar: 02 April 2007 - 05:33 PM

0

#5 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 02 April 2007 - 05:34 PM

Vezi postareasilverstar, la Apr 2 2007, 07:31 PM, a spus:

Am uitat ca aici sunt doua persoane diabolice cu care nu pot discuta omeneste.
DACA VA TINETI DE MINE CU ATATA INSISTENTA, GATA! NU MAI POSTEZ PE ACEST FORUM. N-AM VRUT SA VA SPUN, DAR MI-E SILA DE VOI.

asteptam raspunsul asta... :jester: dar noi te iubim...nu stiu cine e a doua persoana dar in ce ma priveste sa ai numai iubire.... si asa cum pina acum am vorbit sincer asa vorbesc si acum..... :think:
multa iubire
0

#6 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 02 April 2007 - 07:20 PM

:jester:

Imi pare rau ca iti provoc sila Silverstar. Doar voiam sa discutam. De aceea suntem pe un forum. Sa (ne) spunem pareri. Am vazut ca ai evitat sa raspunzi din prima. Credeam ca vei da un raspuns elaborat. Poate nu de la tine, poate tot ... un raspuns premonitie. Venit pe aceleasi cai. Dar la acest raspuns chiar nu ma asteptam.

Cat despre premonitia ta, pot sa iti arat alta identica (chiar cu mai multe detalii), pe un alt forum, facuta in februarie. Cat despre demoni ... imi doresc din tot sufletul sa nu crezi ceea ce ai scris. Un lucru e bun, ca ai editat. Asta inseamna ca nu crezi ceea ce ai scris. Eu inca astept raspunsul tau.
0

#7 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 02 April 2007 - 08:43 PM

multe persoane au premonitii... dar nu toate se poate spune ca sunt adevarate. eu visez cateodata lucruri care se intampla...dar sunt niste lucruri minore, care nu afecteaza persoanele din jur, si eu nu le pot numi premonitii .:jester:
0

#8 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 02 April 2007 - 09:30 PM

Vezi postareaChrissstinuzzza, la Apr 2 2007, 09:43 PM, a spus:

multe persoane au premonitii... dar nu toate se poate spune ca sunt adevarate. eu visez cateodata lucruri care se intampla...dar sunt niste lucruri minore, care nu afecteaza persoanele din jur, si eu nu le pot numi premonitii .:yahoo:

Cristina, Ma deranjeaza foarte mult aceste doua persoane, Fluturel - el/ea habar nu am cine e cu care am avut mai multe discutii nu tocmai civilizate, l/am evitat cat am putut, dar vad ca, de cate ori apar, trebuie sa ma atentioneze ca exista... Iar Ascultatoarea, the listener, ma sufoca cu iubirea ei perfida pe care mi-o tot ofera fara sa i-o cer, fara sa am nevoie. Cu sila mi-o ofera ori, cand nu-ti place o mancare, ti se face rau.

Despre premonitii. Nu am fost dintotdeauna asa. Dupa un mare necaz, am inceput sa am anumite semne sau imagini/informatii ca si cum ar fi in cap dintotdeauna si numai ce a trebuit sa mi le amintesc. Nu sunt profet, nu sunt ghicitoare, de fapt nu cred in nici un fel de ghicit, pur si simplu "stiu..."
Asa a fost in martie cu o saptamana inainte de inundatii, asa a fost si vineri cand, in drum spre casa de la scoala, dintr-o data am "vazut" sange si mi-au venit in cap cuvintele puse pe un forum care nu are nici o legatura cu ceea ce se discuta aici, dar aduse aici prin copy/paste cu data cand au fost postate si adresa forumului. Am mai spus si repet, nu am nici un interes sa mint, sa spun povesti pentru ca nu urmaresc nimic, bani sau alte avantaje. Nu ma stie, nu ma cunoaste nimeni, nu mi se da premiu etc. Pur si simplu, eu caut niste explicatii si-am intrebat de mai multe ori daca sun hipnoza ar fi posibil sa spun/sa stiu locul, data, ora cand urmeaza sa se produca o catastrofa. Dimineata cand am auzit de cutremurul de 8 grade nu m-am mirat, stiam ca va fi ceva, dar nu stiam unde si cand. Inca nu am vazut imagini la TV, am inteles ca echipele de interventie inca nu au ajuns la locul dezastrului. Asta e... Mai multe, daca te intereseaza, intreaba-ma.

0

#9 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 02 April 2007 - 09:41 PM

"Mar Feb 20, 2007 7:00 pm
Autor Mesaj
mszavai
Site Admin

Data înscrierii: 12/Iul/2005

Răspunde cu citat (quote)
Titlul subiectului: Premonitie sau simplu vis...
Dragii mei,

Cam in urma cu trei zile am visat ca eram la o terasa pe malul oceanului. Acolo erau mai multi oameni, fiecare asezati la cate o masa alba. Mesele erau chiar pe nisip. Eu stateam la masa cu inca o persoana si eram singura care stateam cu fata spre ocean, toti ceilalti erau cu spatele. Unii serveau bauturi racoritoare, altii citeau ziare; era o zi insorita.

Terasa avea o arcada din piatra. Deodata imi ridic privirea si vad ca se ridicase un val urias, astfel incat tot fundalul devenise o mare de apa delimitata acum de arcada terasei. Eu fiind singura care aveam privirea indreptata spre ocean am vazut pericolul si i-am anuntat si pe ceilalti. Majoritatea au fugit din calea valului, inclusiv persoana de la masa mea, insa cei care se aflau imediat aproape de val, (ca de exemplu o persoana cam indiferenta la ce se petrecea in jur) au fost luati de val.

Asta a fost visul. Nu stiu daca este o premonitie, daca sinea mea a incercat sa imi transmita ceva, sau daca a fost doar un vis. Ramane de vazut. Propun insa sa trimitem lumina spre toate oceanele lumii.

Va sarut,
monika"

Silverstar, mi-am permis sa dau un copy/paste aici toata premonitia de care am vorbit. Asta ca sa iti dovedesc ca nu am nimic cu tine personal, dupa cum sustii aici. Eu chiar vreau sa vorbim despre subiect.
Zici ca vrei sa te lasi hipnotizata. Asa ai afla mai multe. Nu stii de unde vin aceste premonitii ... ci pur si simplu stii ...
Parerea mea e ca ar trebui sa iti dea de gandit asta. Ce nu intelegi, nu e bine sa te joci sau sa afli mai mult.

Uite un posibil scenariu. Poate esti chiar hipnotizata. Poate chiar aceste premonitii iti sunt "implantate" in minte. Esti gata sa renunti si la ultimul tau aparator pentru a afla niste himere ? Eu doar te provoc ... la vorba. Nimic mai mult. Iti doresc tot binele din lume, si fie ca lumina ce ne inconjoara acum, sa iti arate Calea. Ne vom mai auzi dupa ce vom lua Lumina. Sper sa nu se stinga pana ajungem acasa ... si sa o tinem cat mai mult.
0

#10 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 02 April 2007 - 09:44 PM

Vezi postareasilverstar, la Apr 2 2007, 10:30 PM, a spus:

Cristina, Ma deranjeaza foarte mult aceste doua persoane, Fluturel - el/ea habar nu am cine e cu care am avut mai multe discutii nu tocmai civilizate, l/am evitat cat am putut, dar vad ca, de cate ori apar, trebuie sa ma atentioneze ca exista... Iar Ascultatoarea, the listener, ma sufoca cu iubirea ei perfida pe care mi-o tot ofera fara sa i-o cer, fara sa am nevoie. Cu sila mi-o ofera ori, cand nu-ti place o mancare, ti se face rau.

Despre premonitii. Nu am fost dintotdeauna asa. Dupa un mare necaz, am inceput sa am anumite semne sau imagini/informatii ca si cum ar fi in cap dintotdeauna si numai ce a trebuit sa mi le amintesc. Nu sunt profet, nu sunt ghicitoare, de fapt nu cred in nici un fel de ghicit, pur si simplu "stiu..."
(..) Inca nu am vazut imagini la TV, am inteles ca echipele de interventie inca nu au ajuns la locul dezastrului. Asta e... Mai multe, daca te intereseaza, intreaba-ma.

eu iti dau dreptate, pentru ca am vazut pe mai multe forumuri ca unii membrii de aici te iau peste picior. Primele postar ale tare pe care le`am citit au fost acelea cu poeziile si mi-au placut foarte mult si sa stii cu toate ca nu te cunosc, eu respect lumea care da dovada de cultura si bun simt.
intrebari nu as avea, dar daca mai ai premonitii sa le postezi, pentru ca sunt interesata de subiectul acesta . :yahoo:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Un mic sfat Alones  35 5.742