ati auzit de impachetarile cu argila pentru corp care detoxifiaza organismul si ajuta la ameliorarea celulite? in afara de cele de la salon... in strainatate exista kit-uri pentru acasa, insa nu prea am inteles cum se folosesc.
daca stie cineva cum se folosesc, sau daca a incercat, daca sunt bune, pareri, pls post
Pagina 1 din 1
impachetari cu argila pentru corp
Scris 03 April 2007 - 05:11 PM
roora, la Apr 2 2007, 09:40 AM, a spus:
ati auzit de impachetarile cu argila pentru corp care detoxifiaza organismul si ajuta la ameliorarea celulite? in afara de cele de la salon... in strainatate exista kit-uri pentru acasa, insa nu prea am inteles cum se folosesc.
daca stie cineva cum se folosesc, sau daca a incercat, daca sunt bune, pareri, pls post
...Aha....eu am auzit de argila...acuma,depinde si pentru ce.
Nu stiu mare lucru despre argila...dar va asigur ca nu va face nici un rau
Scris 04 April 2007 - 09:13 AM
si eu folosesc argila pt fata, combinata cu tot felul de chestii: suc de lamaie daca simt ca mi se ingrasa tenul, sau miere daca e mai uscat, suc de rosii, chestii naturale...
dar pentru corp???? cum se fac??
dar pentru corp???? cum se fac??
Scris 02 October 2007 - 06:28 PM
ai incercat cu suc de lamaie???ai avut curaj...au nu am rezistat mai mult de 4 minute.........wooow....ai rezistaaat....
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
spider | 181 | 32.664 |
|
MNG, Zara, Lee Cooper, Pimkie, Amnesia, Retro, Cross, Puma, Adidas.... |
iionela | 1 | 4.272 |
|