sau Inregistrare

• 40 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Muzica - o legatura cu Dumnezeu sau cu satana Muzica - alb si negru Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 24 April 2007 - 03:12 PM

Raspund si eu. Muzica aceea care NU aduna oamenii la concertele unde se consuma alcool si droguri !

Aceasta postare a fost editata de lupini: 24 April 2007 - 03:12 PM

0

#22 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 24 April 2007 - 03:16 PM

Vezi postarealupini, la Apr 24 2007, 04:12 PM, a spus:

Raspund si eu. Muzica aceea care NU aduna oamenii la concertele unde se consuma alcool si droguri !

Draga, eu ascult acasa rock, si nu simt nici un impuls sa beau sau sa ma droghez sau sa imi distrug mobila. Acelasi lucru se poate spune si despre fotbal, ca provoaca oamenii la betie si violenta. Aici e vorba despre spiritul de turma care se manifesta, nu are nici o legatura cu muzica.
0

#23 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 24 April 2007 - 03:23 PM

Vezi postareaEnki, la Apr 24 2007, 04:16 PM, a spus:

Draga, eu ascult acasa rock, si nu simt nici un impuls sa beau sau sa ma droghez sau sa imi distrug mobila. Acelasi lucru se poate spune si despre fotbal, ca provoaca oamenii la betie si violenta. Aici e vorba despre spiritul de turma care se manifesta, nu are nici o legatura cu muzica.

OK , atunci revizuiesc raspunsul meu : "Acea muzica , ce NU produce spiritul de turma !!!

Draga, eu ascult acasa rock, si nu simt nici un impuls sa beau sau sa ma droghez sau sa imi distrug mobila.

Da , asculti tu si nu faci nimic , insa cauta si vei afla cati adolescenti isi pierd viitorul din cauza unor astfel de concerte , unde ii intalnesc pe viitorii deal-eri de droguri !!! Intereseaza-te sa afli !
0

#24 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 April 2007 - 03:24 PM

Vezi postarealupini, la Apr 24 2007, 04:22 PM, a spus:

OK , atunci revizuiesc raspunsul meu : "Acea muzica , ce NU produce spiritul de turma !!!

Nu muzica produce spiritul de turma. Ala exista de cand lumea si pamantul, este ceva din subconstientul uman.
0

#25 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 24 April 2007 - 03:24 PM

Acelasi lucru se poate spune si despre fotbal, ca provoaca oamenii la betie si violenta.

Si e bine asa ?
0

#26 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 April 2007 - 03:25 PM

Vezi postarealupini, la Apr 24 2007, 04:23 PM, a spus:

Da , asculti tu si nu faci nimic , insa cauta si vei afla cati adolescenti isi pierd viitorul din cauza unor astfel de concerte , unde ii intalnesc pe viitorii deal-eri de droguri !!! Intereseaza-te sa afli !

This is beside the point. Pot sa ii intalneasca si la biserica, si la scoala, si la biblioteca. Inseamna ca alea sunt locuri nerecomandate?
0

#27 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 24 April 2007 - 03:26 PM

Vezi postareaEnki, la Apr 24 2007, 04:24 PM, a spus:

Nu muzica produce spiritul de turma. Ala exista de cand lumea si pamantul, este ceva din subconstientul uman.

Da , exista , insa aceea muzica aduna la un loc cei care au in subconstient acel spirit. Gandeste-te ca poate in viitor copilul tau va pati la fel , adica va merge la astfel de concerte unde si va pierde viitorul prin anturajul pe care si-l va creea !
0

#28 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 April 2007 - 03:28 PM

Totul tine de strucura interioara a fiecarui individ.

Vezi postarealupini, la Apr 24 2007, 04:26 PM, a spus:

Da , exista , insa aceea muzica aduna la un loc cei care au in subconstient acel spirit. Gandeste-te ca poate in viitor copilul tau va pati la fel , adica va merge la astfel de concerte unde si va pierde viitorul prin anturajul pe care si-l va creea !

Toti avem spiritul de turma in subconstient. Numai ca unii stiu sa il suprime, au stapanire de sine, in general spiritul de turma se manifesta la cei mai slabi, mai usor influentabili, care lasa la o parte ratiunea si se lasa prada instinctelor.
0

#29 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 24 April 2007 - 03:29 PM

Vezi postareaEnki, la Apr 24 2007, 04:26 PM, a spus:

Totul tine de strucura interioara a fiecarui individ.

Si oare e constient un adolescent de 16 ani de aceasta stare de fapt ? Si eu am fost adolescent si stiu cat de inconstient e omul la varsta aceea ! Intotdeauna va merge acolo unde sunt tentatiile rele , cum e un concert de muzica metalica !

Vezi postareaEnki, la Apr 24 2007, 04:28 PM, a spus:

Toti avem spiritul de turma in subconstient. Numai ca unii stiu sa il suprime, au stapanire de sine, in general spiritul de turma se manifesta la cei mai slabi, mai usor influentabili, care lasa la o parte ratiunea si se lasa prada instinctelor.

Exact , si formatiile de hard si death metall , profita de slabiciunea acelora

Aceasta postare a fost editata de lupini: 24 April 2007 - 03:28 PM

0

#30 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 April 2007 - 03:31 PM

Vezi postarealupini, la Apr 24 2007, 04:28 PM, a spus:

Si oare e constient un adolescent de 16 ani de aceasta stare de fapt ? Si eu am fost adolescent si stiu cat de inconstient e omul la varsta aceea ! Intotdeauna va merge acolo unde sunt tentatiile rele , cum e un concert de muzica metalica !

Uite mie nu mi s-a intamplat. Am avut multe tentatii la dispozitie si nu m-am lasat furata de ele.

Vezi postarealupini, la Apr 24 2007, 04:29 PM, a spus:

Exact , si formatiile de hard si death metall , profita de slabiciunea acelora

Daca sunt slabi, pana la urma tot ar fi profitat unul sau altul de ei. Putea fi o formatie death metall, sau puteau fi niste martori ai lui Iehova cu turnul de veghe,sau vreo alta secta gen sinucigasii aia din Japonia.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 24 April 2007 - 03:32 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 40 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Fiul risipitor Dimineata  5 1.746
Topic inchis Ce insemnatate are crucea
atunci cand se rupe la gatul unei persoane ?
Master_  20 4.525
Topic inchis Dumnezeu: Tatal, Fiul si Duhul Sfant
Dumnezeul crestinilor
cioanas  58 16.760
Hot Topic (New) Victoria ne apartine...
...daca alegem crucea
Elia  57 14.110
Topic inchis casatorie
casatoria: catolic + ortodoxa
Laleaua Negra  28 5.609