sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Poli Timisoara Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   dorinand 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-November 03

Scris 24 May 2004 - 11:33 AM

ceva istorie despre cea mai tare galerie din tara.

" Orice om care vine la un meci oficial pe stadionul "Dan Paltinisanu" este magnetizat de atmosfera emanata din tribune. Mii de oameni canta, majoritatea dintre ei au fulare alb-violete la gat, toti fredoneaza hitul tifoseriei: "In toata lumea, in toata tara / Nu e niciunde ca la Timisoara!". Intreaga tara, cu invidie sau fara, recunoaste ca, in acest moment, publicul care sustine pe Poli AEca este cel mai frumos din Romania. Faptul este dovedit si de pozitia de lider la capitolul spectatori platitori si asistenta totala, dar si de fair-play-ul manifestat de fani..."

sursa cvucs.ro
0

#2 Utilizator offline   scorpi_on 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 26-August 06

Scris 26 November 2006 - 05:23 PM

Vezi postareadorinand, la May 24 2004, 11:33 AM, a spus:

" Orice om care vine la un meci oficial pe stadionul "Dan Paltinisanu" este magnetizat de atmosfera emanata din tribune. Mii de oameni canta, majoritatea dintre ei au fulare alb-violete la gat, toti fredoneaza hitul tifoseriei: "In toata lumea, in toata tara / Nu e niciunde ca la Timisoara!". Intreaga tara, cu invidie sau fara, recunoaste ca, in acest moment, publicul care sustine pe Poli AEca este cel mai frumos din Romania. Faptul este dovedit si de pozitia de lider la capitolul spectatori platitori si asistenta totala, dar si de fair-play-ul manifestat de fani..."
sursa cvucs.ro

Am fost la doua meciuri ale lui Poli,ultimul la care am fost e cel cu UTA Arad;vreau sa spun ca intr-adevar e o atmosfera incendiara,sper ca si echipa sa joace la fel de bine si spectaculos ca si minunatul public.
0

#3 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 30 November 2006 - 07:40 PM

Vezi postareadorinand, la May 24 2004, 11:33 AM, a spus:

sursa cvucs.ro

Mai bine n-ar mai fi tribunele asa de inflacarate si ar juca mai bine echipa
0

#4 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 17 March 2007 - 09:07 AM

de pe site-ul CVUCS:

Citeaza

La exact 17 ani de la un alt apel la normalitate al acestui oras, Timisoara s-a saturat. S-a saturat ca numele orasului sa fie tarat prin mocirla de catre oameni a caror pozitii inalte se datoreaza mitei si coruptiei. S-a saturat ca un simbol al orasului sa fie batjocorit de catre venetici din lume si din tara. S-a saturat ca hotarari definitive ale justitiei romane sa fie ignorate de peste 4 ani de catre functionari fara lege si fara Dumnezeu. S-a saturat ca Politehnica Timisoara sa fie obiectul ironiei din partea unor oameni care nu sunt demni sa-i rosteasca numele.
Si din aceste motive, pe 17 martie 2007, timisorenii sunt asteptati sa spuna “Ajunge!”.
De la ora 15.30, pe stadionul Dan Paltinisanu... La sfarsitul meciului, in marsul care se va desfasura de la stadion pana in centrul orasului. Acolo, la protestul organizat de suporterii timisoreni. Cu steagul alb-violet in mana, vom arata tuturor ca aceste culori si aceasta echipa si-au avut intotdeauna casa in Timisoara, la umbra Institutului Politehnic. Si aici vor ramane pentru totdeauna!

LUPTATI PENTRU POLI !!!

Fisiere atasate

0

#5 Utilizator offline   florin_symi 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-September 06

Scris 17 March 2007 - 09:35 AM

tot nu inteleg ce se intampla cu echipa asta...bani se baga,suflet nu mai zic,de suporteri nu va plangeti dar nu scapati de locurile 5-10
0

#6 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 17 March 2007 - 09:44 AM

Antrenori buni ati avut, jucatori la fel da tot pe la mijlocul clasamentului.
0

#7 Utilizator offline   Vishinika1923 

• RAPID=>sfarsit de poveste,inceput de legenda!
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 19-December 06

Scris 17 March 2007 - 09:50 AM

http://www.petitiono...m/petition.html

semnati si voi petitia pentru ca Poli sa nu-si piarda istoria..

0

#8 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 17 March 2007 - 11:40 AM

Vezi postareastef_andry, la Mar 17 2007, 09:44 AM, a spus:

Antrenori buni ati avut, jucatori la fel da tot pe la mijlocul clasamentului.

pai asta ca sa nu ne spuna unii suporteri din aia care cum ii bate vantu' ca ce bataie ne vor da ei :roll: uite-asa, stam cuminti, nu calcam pe coada. doar muscam din cand in cand catei mai mari :hi:

nu mi-o luati in nume de rau... nu ma pasioneaza foarte tare fotbalul, si sigur nu cel romanesc. ma bucur si eu cand castiga poli, imi pare rau ca se intampla ce se intampla, imi dau ochii peste cap cand apare iancu la teve si tot asa... dar neam de neamu' meu nu o sa inteleg nici misto-ul, nici jignirile, nici umflatul in pene al suporterilor din oricare tabara ar fi ei. ma amuza atunci cand nu ma intristeaza incrancenarea rautacioasa si e cam multa din asta de toate partile.

dar de aia, la demonstratie tot ma duc :(
0

#9 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 17 March 2007 - 01:52 PM

Ca timisorean adevarat ce sunt ( :hi: ), habar n-am la ce ora se joaca meciul, sau cat costa biletul. Si-asa n-am mai calcat pe stadion de secole :roll:
0

#10 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 17 March 2007 - 02:08 PM

la 15:30 e meciul :hi:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Poze - DINAMO nykole  49 63.205
Hot Topic (New) Universitatea Craiova
din nou fotbal
vesperala  94 37.806
Replici noi O noua sansa ratata peter bahuczki  1 1.991
Replici noi Caut echipa de liga a II III IV
Cer informatii despre probe si un posibil transfer !
Crysty1992  1 2.270
Hot Topic (New) Atasamente Rapid Bucuresti monique  1.051 247.532