Sari la conținut
Forum Roportal
dorelu

mai multe intebari

Postări Recomandate

Salutare, sper sa nu cer prea mult cu intrebarile mele.

 

1. Am un monitor de 17 inch Samsung (SyncMaster 753dfx), pe calculator am avut o placa video Nvidia... 64mb iar acum tot o Nvidia5200 128mb. Lucrez cu rezolutia 1152x864/75hz si am incercat sa maresc rezolutia dar imi apare mesajul (cred ca de la monitor) "sync out of range". Am zis ca asta este si nu se poate mai mult. Din intamplare am pus pe aces monitor un alt calculator (procesor AMD, placa de baza cred ca WINFAST, cu placa video integrata) culmea ca puteam sa schimb rata refresh la 85hz ba mai mult la aceasta rata puteam sa schimb si rezolutia in 1280x1024. Care este explicatia.

 

2. Placa de baza la calculatorul meu este Mercury kobp4x400 nsdx (kobian)-via pt socket 478. Este ceva de capul ei?

 

3. Un prieten si-a reinstalat XP-ul, in timpul instalarii totul a decurs perfect numai ca dupa instalare cand porneste calc si windows-ul se incarca ramane blocat, monitorul intra in stand-by iar dupa un timp se restarteaza calculatorul si iar se blocheaza.

 

Multumesc pt intelegere.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

3. aici poate fi de vina bios-ul de exmplu.... s-ar putea sa trebuiasca updatat cu o versiune mai noua (in special daca ai xp cu sp2) dar aici nu cred ca ar fi trecut de boot .. oricum , e posibil . o alta posibilitate ar fi sa fie memoria bulita, incearca sa schimbi placa de memorie sa vezi daca intra ... si intr-un final... vezi cd-ul de windows si cu tot ce instaleaza el... vezi alta versiune sau ceva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×