Pagina 1 din 1
Problema cam mare
Scris 30 March 2007 - 04:24 PM
Buna...mi-am uitat parola de la BIOS(CMOS)
....si as dori sa stiu cum pot sa o resetez...fara a scoate RTC battrey....mentionez ca e la notebook hp.......cine ma poate ajuta?.....
Scris 30 March 2007 - 11:30 PM
Am si eu o intrebare pentru cei care poate s-au mai confruntat cu asa ceva :dupa ce am incarcat cartusul la multifunctionala mea xerox imi arata inca pe display"toner empty", dar totusi printeaza !Cum sa fac sa recunoasca tonerul incarcat?
Scris 02 April 2007 - 09:48 PM
in afara de scosul bateriei.... mai erau niste metode.. sa resetezi manual biosul prin atingerea unor pini.. sau ceva de genul (depinde de cmos)
despre cartus... daca a fost reumplut... asta e.. nu cred ca ai cum. de obicei conectorii aia metalici contin informatii despre cartus si la imprimantele mai smechere pot contine coduri (pentru a initializa imprimanta doar cu cartusele originale)
despre cartus... daca a fost reumplut... asta e.. nu cred ca ai cum. de obicei conectorii aia metalici contin informatii despre cartus si la imprimantele mai smechere pot contine coduri (pentru a initializa imprimanta doar cu cartusele originale)
Scris 22 April 2007 - 04:44 PM
andreluta, la Mar 31 2007, 12:30 AM, a spus:
Am si eu o intrebare pentru cei care poate s-au mai confruntat cu asa ceva :dupa ce am incarcat cartusul la multifunctionala mea xerox imi arata inca pe display"toner empty", dar totusi printeaza !Cum sa fac sa recunoasca tonerul incarcat?
Pai simplu: toate cartusele au la inceput un senzor pe el care ii arata calculatorului cata cerneala mai este in el, iar odata ce l-ai reincarcat acel senzor nu mai reactioneaza(e mort) si de aceea ii arata calculatorului ca virgula cartusul e gol.
ulici_gabriel, la Mar 30 2007, 05:24 PM, a spus:
Buna...mi-am uitat parola de la BIOS(CMOS)
....si as dori sa stiu cum pot sa o resetez...fara a scoate RTC battrey....mentionez ca e la notebook hp.......cine ma poate ajuta?.....

Pai vezi ca la toate placile de baza exista un jumper care mutandu-l de la pozitia initiala iti reseteaza BIOS-ul.
Scris 04 May 2007 - 09:26 AM
Singura metoda sa modifici parola de BIOS in cazul in care ai uitat-o este sa resetezi BIOS-ul , poti incerca oricare din metodele mentionate de ceilalti, daca nu merge nimic nu ramane decat sa scoti bateria
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
usb stick | Gabytzuus | 0 | 218 |
|
floppy la pc cu probleme | bahamontes | 4 | 610 |
|
Ventilator sursa rupt | Dzidzean | 3 | 1.644 |
|