De dansat danseste careva?
Scris 08 January 2012 - 07:31 AM
HellenaJ, la 20 February 2008 - 01:08 PM, a spus:
Tiganeste stie sa danseze cineva? ma refer la adevaratele melodii tiganesti ce se gasesc mai greu. Se exclud din start tiganii romanizati
In Ungaria dansul pe "Muzica Tiganeasca" este stil de viata!!! Oriunde merg ungurii, duc si muzica asta dar si dansul cu ei. Nu e necesar sa cunosti limba maghiara sa poti dansa, vointa sa ai ca odata prins in mreaja muzicii, nu te mai opresti!!!
"Zámbó Jimmy Éjek asszonya"
"Zámbó Jimmy-Valahol bús dal szól"
"Cigánycsárdás (Gypsy Csárdás)'
"Daniel Guichard - Le Gitan (Live 1983)"
Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 08 January 2012 - 07:56 AM
Scris 15 January 2012 - 12:53 AM
Hello all,
M-am inscris pe forum special pentru a gasi persoane pasionate de dans. Eu m-am apucat de ceva vreme de dansuri sportive (imi pare rau ca nu am putut face in copilarie, daar niciodata nu e prea tarziu, nu?)si in prezent merg la sala unei prietene. Ce sa zic, e foarte fain si daaa, sunt de acord ca oamenii danseaza atunci cand sunt fericiti. Personal mi-ar placea sa vad o lume-ntreaga dansand
.
Ce-mi place este ca am format asa, o mica familie. Ne-am imprietenit repede cu colegii de grupa
si ne place sa petrecem timpul impreuna si in afara salii. Voi unde mergeti la dans? Si ce parere aveti despre dansul sportiv?...practicat nu la nivel profesionist, ci ca metoda de antrenament (sport), miscare, distractie, relaxare, socializare, detasare de grijile cotidiene, etc..
M-am inscris pe forum special pentru a gasi persoane pasionate de dans. Eu m-am apucat de ceva vreme de dansuri sportive (imi pare rau ca nu am putut face in copilarie, daar niciodata nu e prea tarziu, nu?)si in prezent merg la sala unei prietene. Ce sa zic, e foarte fain si daaa, sunt de acord ca oamenii danseaza atunci cand sunt fericiti. Personal mi-ar placea sa vad o lume-ntreaga dansand
Ce-mi place este ca am format asa, o mica familie. Ne-am imprietenit repede cu colegii de grupa
Scris 20 January 2012 - 09:06 AM
Alexa_bubble, la 15 January 2012 - 12:53 AM, a spus:
dansuri sportive ...
Dansul este sport pe undeva, poate si mai buna activitate decat sportul pentru unii:crazy:
Nu stiu cum e dansul sportiv desi dansez de cand ma stiu dar din alea dansuri mai din timpuri vechi. Vals, tango, samba, csardas, hora, invartita maramuresana, batuta moldoveneasca, etc. din astea chiar diseara!!! Nu stiu cum as clasifica Riverdance-ul irlandezilor
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce hobby-uri ai de Craciun? |
Dani Quinn | 146 | 23.987 |
|
Amintiri din radio pirat de odinioara | zvartoshu | 0 | 1.176 |
|
deci ce ??? |
aditaker | 248 | 28.785 |