era ziua unui coleg,distractie,toata lumea era cu femeia langa el,bairamul avea loc in camera lui.
ma-sa lui ala,lucra la o cantina scolara si avea posibilitatea sa se lipeasca de diverse chestii de pe acolo,asa ca avand in vedere ca avea camara aprovizionata foarte bine,sa hotarat sa ii ofere fetei cu care baiartul ei iesea de 6 luni ,niste mici atentii
sub forma unor pliculete de piper,cimbru,etc pe care le-a bagat in poseta ei,fara sa ii spuna.
bairamul sa terminat,toata lumea a plecat,omul si-a dus femeia acasa,o ora mai tarziu...
TRRRRRRRR!!!!!!!(telefomul)...
-Ce faci iubi?De ce ai sunat?
-Ioane,vreau sa ma despart de tine!!!!!!!!!!
-........................
-Ahhhhh.....ce?!
-Vrea sa ma despart de tine!!!!!!!!!!!Acum!!!!!!!!
-WTF?!Dar de ce?
--Pai....maica-ta imi face vraji!!!!!!
: era vorba de pliculetele de condimnte gasite in poseta
crap man!
mdahh ....a doua e mai vesela ma are pe mine ca protagonist
eram de 1 an jumate impreuna de ziua mea de nastre imi zice ca vrea sa se desparta.
perfect timing huh?
dar de ce?
pai ......si aici ma trimite in timp cu 5 ani pe vremea cand se indragostise de unul,care a convins-o sa vina la el acasa si a profitat de sentimentele ei fata de el,din plin
ca dupa asta sa o ia frumos de guler si sa ii dea un sut in fund afara pe usa!!!!
dar ce legatura are asta cu mine,zic eu.
simplu,zice ea.
tipul cu care te insel de o luna incoace e prietenul cel mai bun al celui care ma dat pe usa afara dupa ce ma XXXXXX.
ok,si?zic eu.
si imi explica ea planul ei diabolic , ideea ei era :
-dorea sa ajunga prin intermediul prostului cu care ma insela in apropierea prostului care i-a dat sutul in fund,ca sa vada plavanul,ce buna,ce inteligenta,ce super,etc sa facut ea intre timp si bineinteles ,omul urma sa se usuce de invidie si de regrete pe dinauntru pt gestul sauu de acum 5 ani
mdahhh...ce pot spune m-am distrat nu gluma...pe dracu!
voi ce aminitiri aveti?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis