Bisericute īn diaspora dezbinata
Scris 29 March 2007 - 10:04 AM
Pen'ca se zice ca "aia" care au plecat, au plecat la "mai bine" , la "mai liber", si asta include si "la mai liber īn gāndire"...
Dar bisericutele, grupurile de interese (divergente) continua sa se faca si sa se desfaca; Macar daca persoanele ar ramāne stabile, dar neeeaaaaa, ele īsi schimba "afilierea", "apartenenta" si "culoarea" dupa interesul sau libidoul momentului.
Ca cei de "acasa" continua sa se comporte asa, e "normal". Dar de ce si īn afara ? Sunt persoane ce au zeci de ani pe "dincolo" si īn afara de aroganta si pretentia de a-i "īnvata democratia" pe cei ramasi la vatra, nu au priceput nimica ?
Are cineva ceva de commentat ?
Scris 29 March 2007 - 10:07 AM
Scris 29 March 2007 - 10:09 AM
ironic, la Mar 29 2007, 10:06 AM, a spus:
simoneta, la Mar 29 2007, 10:07 AM, a spus:
Tu cu ironic v-ati vorbit, sau ati alcatuit ad-hoc o bisericuta ?
Eu nu prea fac parte din bisericute, lista mea de "ym" contine f'o 6 entry-uri, si īn rest....
Scris 29 March 2007 - 10:13 AM
asa mi-a zis un nene de la munte: du-te-n biserica mati! si de atunci nu-mi fac alte bisericute...
Scris 29 March 2007 - 10:43 AM
Scris 29 March 2007 - 06:24 PM
Marlboro, la Mar 29 2007, 11:43 AM, a spus:
Bisericute is peste tot, bre. Ce, crezi ca numa romanii sunt inapoiati? Ce sa zic, de parca restul sunt destepti, frumosi, bogati si moderni, numa noi suntem ciuma pamantului. Pfff.
Scris 30 March 2007 - 05:53 PM
Marlboro, la Mar 29 2007, 04:04 AM, a spus:
Pen'ca se zice ca "aia" care au plecat, au plecat la "mai bine" , la "mai liber", si asta include si "la mai liber īn gāndire"...
Dar bisericutele, grupurile de interese (divergente) continua sa se faca si sa se desfaca; Macar daca persoanele ar ramāne stabile, dar neeeaaaaa, ele īsi schimba "afilierea", "apartenenta" si "culoarea" dupa interesul sau libidoul momentului.
Ca cei de "acasa" continua sa se comporte asa, e "normal". Dar de ce si īn afara ? Sunt persoane ce au zeci de ani pe "dincolo" si īn afara de aroganta si pretentia de a-i "īnvata democratia" pe cei ramasi la vatra, nu au priceput nimica ?
Are cineva ceva de commentat ?
Pai de comentat ar fi multe...si diverse...
Ca sa n-o lungesc prea mult, cred ca oriunde ar fi in lume, romanul nu se dezminte...fiecare sa ia ce i se potriveste...
Parerea mea...
...
O intrebare personala: care e numarul minim de persoane pt. a forma o bisericuta? Ca sunt curios daca pot forma una doar de unul singur intru-cat nu ma incadrez in nici una de pe-aici.
Scris 01 April 2007 - 12:51 PM
deja asta da 2 posibilitati de a forma 2 bisericute
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
joburi fake de pe site-uri de recrutare romanesti
VanHire, sau oricare altu de acelasi gen |
robyalex | 2 | 872 |
|
Contract de Training