dialoguri despre asa zisi make-up artisti! despre make-up
Scris 16 March 2005 - 12:20 AM
Semnat: Ermina - intamplator si cu acte in regula, training-uri si prea multa experienta...MAcaE_UP ARTIST!!!
PS mai spun ceva ca nu ma pot abtine..., daca intr-adevar cele care se dau a fi macae-up artisti la 20 ani (gen ANNA) fiind foarte bune pe meseria lor cum reiese din emfaza sfaturilor si din modul in care sunt tratate bietele fete/femei care cer sfaturi..., am eu o intrebare: profesionist vorbind, daca tot va incapatanati sa va puneti "talentul" la dispozitia celor de rand....de ce NU O FACETI CU ADEVARAT PROFESIONIST..???
Scris 16 March 2005 - 02:29 PM
Citeaza
mi se pare nefondat argumentul ca trebuie sa ai o anumita varsta ca sa fii profesionist. Daca ai studiat in acest domeniu si ai talent, atunci DA, esti expert.
In rest, bravo!
Scris 16 March 2005 - 06:33 PM
Am citit raspunsul tau si pe langa cele spuse de sazza as mai adauga ca mie mi se pare ciudat sa recomanzi culorile/produsele sa.a.m.de. pana nu ai vazut cel putin o poza a persoanei respective, ca sa nu mai spun o analiza live. Dar probabil, or fi si sfaturi cu caracter mai general.
Pe de alta parte, parerile mele sunt urmatoarele: eu nu merg la noi in oras la cosmetica pentru machiaj deoarece am avut cateva tentative si am ramas dezamagita: in loc de machiaj de zi m-am trezit cu ditamai tencuiala pe fata
Anna si cei care dau unele sfaturi nu cred ca sunt rau intenionati, de altfel nici nu imi amintesc sa se fi considerat macae-up artist - poate gresesc?! si nici sa fi incercat sa isi faca o clientela.
Asa ca, niste sfaturi profesioniste pot fi bine venite.
Scris 17 March 2005 - 01:12 AM
Scris 07 April 2005 - 01:45 PM
ma bucura nespus entuziasmul tau si sa stii ca la inceputul paragrafelor tale m-ai avut in intregime. dar pana la un punct. in primul rand in legatura cu diferitele marci de produse scrise gresit, sa stii ca mi sa-a intamplat si mie sa scriu gresit <eroare de la tastatura cred ca ai numit-o tu>atunci cand mi-am scris propriul nume. si tu ai avut o mica greseala in mesajul tau<un c in loc de la daca imi amintesc bine>. deci asemenea greseli se mai pot. iar persoanele care dau sfaturi pe acest portal o fac din ideea de a ajuta si nu pentru altceva. poate ca nu toate sfaturile sunt competente, dar scuza-ma, toti suntem oameni, toti avem o parere. este un portal tematic pe care poate sa-la acceseze oricine, nu doar profesionistii. iar in legatura cu varsta cand poti devenii un macae-up artist, scuza-ma din nou dar nu e vorba de a devenii profesor universitar, desi si acolo mai demult nu era o varsta imipusa. si cel mai bun exemplu e alexandra abagiu care face minuni de cand era mai tanar de 20 de ani. sunt insa curios de marea ta pregatire si de vasta ta experienta. poate o impartasesti si cu noi si lasi pe ceilalti sa decida daca e atat de competenta si de vasta precum sustii. pana atunci, un gand bun!
Scris 23 April 2005 - 09:44 PM
sazza, la Mar 16 2005, 03:29 PM, a spus:
mi se pare nefondat argumentul ca trebuie sa ai o anumita varsta ca sa fii profesionist. Daca ai studiat in acest domeniu si ai talent, atunci DA, esti expert.
In rest, bravo!
[snapbacca]31422[/snapbacca]
Eu stiu o fata care face avere in USA corectind doar sprincenele...In Romania era arhitect!...
Alta fata face avere din pictura pe piele...In Romania era dependenta de pensiile bunicilor ei!...
Macae up inseamna o tehnica de a -ti ascunde defectele fetei, umbra si lumina intr-o paleta de farduri colorate, exista si scoala de 3 ani, dar si curs de 3 zile!... Depinde unde esti angajat si de cine...
Adevarat Macaeup Artist este persoana care ajuta actorii in filme, unde trebuie si caracterul personajelor subliniat prin arta macaeup.
La romance e mai simplu:
- ziua o crema hidratanta;
- la 2 saptamini vizita la cosmetica;
- sa se spele pe fata de 5-7 ori pe zi de polutii si poluarea mediului.
Scris 14 July 2005 - 03:31 PM
Blacca CAT, la Mar 16 2005, 08:33 PM, a spus:
[snapbacca]31442[/snapbacca]
nu toate adolecentele au tendinta asta....eu de exemplu nu prea suport machiajul....dar adevarul ca un profesionist poate face adevarate minuni numai ca sunt cam rari
Aceasta postare a fost editata de midnight-ghost: 14 July 2005 - 03:32 PM
Scris 20 January 2006 - 10:51 AM
Salutari
Scris 21 March 2006 - 09:51 PM
in concluzie oricine face un curs de make_up si are talent si ambitie devine profesionist indiferent de varsta
si in final...bafta tuturor celor care isi dau silinta si invata arta make-up-ului
Scris 22 April 2006 - 04:33 PM
gangsta_33bau, la Mar 21 2006, 10:51 PM, a spus:
in concluzie oricine face un curs de make_up si are talent si ambitie devine profesionist indiferent de varsta
si in final...bafta tuturor celor care isi dau silinta si invata arta make-up-ului
Sa incercam sa nu ne judecam unii pe altii !
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce parere aveti de produsele de la revlon? | adynya | 0 | 1.892 |
|
CREMA MINUNE PTR.CALCAIE |
peronet | 0 | 2.417 |
|
care este adresa engros`ului europa din buc | selenush | 0 | 2.336 |
|