sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subaru Forester Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 28 March 2007 - 06:25 PM

Ce parere aveti despre aceasta masina ? Eu am citit numai lucruri bune si ma bate gandul sa cumpar una pentru ca am posibilitatea sa iau un pret bun din America...
0

#2 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 09 June 2008 - 08:32 AM

Intre timp mi-am luat-o :spiteful: Ma gandeam sa imi pun gaz pe ea acum pentru ca consuma cam 12l :cheer:
0

#3 Utilizator offline   mariog 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-July 08

Scris 31 July 2008 - 05:09 PM

Vezi postareamarinaru, la Jun 9 2008, 09:32 AM, a spus:

Intre timp mi-am luat-o :spiteful: Ma gandeam sa imi pun gaz pe ea acum pentru ca consuma cam 12l :cry:

SALUT. AI TESTAT IDEEA CU GPL-UL? AI GASIT O SOLUTIE BUNA? CA SI MIE IMI CONSUMA 15-16 LITRI IN ORAS..TIE CAT ITI CONSUMA IN ORAS?

IN MEDIE (MIXT) EUAM 12,5 LITRI...
0

#4 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-June 07

Scris 01 August 2008 - 12:52 AM

E normal sa consume mai mult pt ca este allwheel drive.

Aceasta postare a fost editata de enoch: 01 August 2008 - 12:54 AM

0

#5 Utilizator offline   mariog 

• Ghiocel

Scris 06 August 2008 - 05:44 PM

Vezi postareaenoch, la Aug 1 2008, 01:52 AM, a spus:

E normal sa consume mai mult pt ca este allwheel drive.

sal enouch

inteleg ca e normal sa consume mai mult decat o masina care nu e 4X4 permanent , insa 5 litri in plus pestece e in carte mi se pare cam mult ...

tu ai masina asta?

m
0

#6 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-June 07

Scris 06 August 2008 - 11:53 PM

Vezi postareamariog, la Aug 6 2008, 06:44 PM, a spus:

sal enouch

inteleg ca e normal sa consume mai mult decat o masina care nu e 4X4 permanent , insa 5 litri in plus pestece e in carte mi se pare cam mult ...

tu ai masina asta?

m

Subaru Forester este un SUV nu o masina normala, cine-si cumpara asa ceva inseamna ca nu se uita la 5 litri in plus la suta, eu am Subaru Impreza Outback.
0

#7 Utilizator offline   mariog 

• Ghiocel

Scris 14 August 2008 - 04:21 PM

Vezi postareaenoch, la Aug 7 2008, 12:53 AM, a spus:

Subaru Forester este un SUV nu o masina normala, cine-si cumpara asa ceva inseamna ca nu se uita la 5 litri in plus la suta, eu am Subaru Impreza Outback.

sal crin

la nici o marca/model de masina condusa de mine si de alti prieteni cu care am discutat pana acum, consumul real nu a fost mai mare de 1,5 litri /100 decat cel declarat de producator (cel putin cand masina e noua) .....de ce se intampla in cazul subaru? sau mai exact al masinii mele? asta vreau sa inteleg...are masina mea o problema sau are subaru o politica de declarare a unor consumuri utopice?

un alt posesor de Forester (model identic - 2.0 aspirat) cu care am vorbit intr-o spalatorie avea consum mediu de 10,5 l dupa 5000 km in timp ce eu am 12,6 l dupa acelasi nr de km; l-am intrebat cum a reusit...raspunsul lui a fost ca el nu-i da peste 3 mii de ture ...:bye:)...dar sa ai un subaru si sa mergi ca domnisoarele e f frustrant.....:bye:) (am incercat si eu sa schimb vitezele la 2500 de ture si am scos un 14l/100 in oras, in WE, ai mai aveam putin si adormeam in trafic...)

masina ta cat consuma in oras si cat este consumul declarat? ai aceeasi diferenta de 5 litri? am discutat intr-o parcare cu un posesor de Honda CRV, model la care m-am uitat si eu cand am ales Forester , si i-am povestit de situatia mea cu consumul, iar el mi-a zis ca a trecut la honda de la Subaru Impreza pt ca-i consuma 17 litri in oras...:doh:)....

astept datele tale de consum (repet, nu pun in discutie calitatile unui Subaru de care amandoi suntem multumiti, ci doar subdeclararea consumului real )

m
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Capacitatea cilindrica optima Victor Apostu  9 11.319
Replici noi Problem Ciprian111  2 2.641
Replici noi Cum reduceti consumul? Paul Brahtl  18 3.272
Hot Topic (New) Skoda Octavia Tour Fairgame  39 66.071
Hot Topic (New) Atasamente Carturi roportal  29 43.621