Pagina 1 din 1
Subaru Forester
Scris 28 March 2007 - 06:25 PM
Ce parere aveti despre aceasta masina ? Eu am citit numai lucruri bune si ma bate gandul sa cumpar una pentru ca am posibilitatea sa iau un pret bun din America...
Scris 09 June 2008 - 08:32 AM
Intre timp mi-am luat-o
Ma gandeam sa imi pun gaz pe ea acum pentru ca consuma cam 12l
Scris 01 August 2008 - 12:52 AM
E normal sa consume mai mult pt ca este allwheel drive.
Aceasta postare a fost editata de enoch: 01 August 2008 - 12:54 AM
Scris 06 August 2008 - 11:53 PM
mariog, la Aug 6 2008, 06:44 PM, a spus:
sal enouch
inteleg ca e normal sa consume mai mult decat o masina care nu e 4X4 permanent , insa 5 litri in plus pestece e in carte mi se pare cam mult ...
tu ai masina asta?
m
inteleg ca e normal sa consume mai mult decat o masina care nu e 4X4 permanent , insa 5 litri in plus pestece e in carte mi se pare cam mult ...
tu ai masina asta?
m
Subaru Forester este un SUV nu o masina normala, cine-si cumpara asa ceva inseamna ca nu se uita la 5 litri in plus la suta, eu am Subaru Impreza Outback.
Scris 14 August 2008 - 04:21 PM
enoch, la Aug 7 2008, 12:53 AM, a spus:
Subaru Forester este un SUV nu o masina normala, cine-si cumpara asa ceva inseamna ca nu se uita la 5 litri in plus la suta, eu am Subaru Impreza Outback.
sal crin
la nici o marca/model de masina condusa de mine si de alti prieteni cu care am discutat pana acum, consumul real nu a fost mai mare de 1,5 litri /100 decat cel declarat de producator (cel putin cand masina e noua) .....de ce se intampla in cazul subaru? sau mai exact al masinii mele? asta vreau sa inteleg...are masina mea o problema sau are subaru o politica de declarare a unor consumuri utopice?
un alt posesor de Forester (model identic - 2.0 aspirat) cu care am vorbit intr-o spalatorie avea consum mediu de 10,5 l dupa 5000 km in timp ce eu am 12,6 l dupa acelasi nr de km; l-am intrebat cum a reusit...raspunsul lui a fost ca el nu-i da peste 3 mii de ture ...
masina ta cat consuma in oras si cat este consumul declarat? ai aceeasi diferenta de 5 litri? am discutat intr-o parcare cu un posesor de Honda CRV, model la care m-am uitat si eu cand am ales Forester , si i-am povestit de situatia mea cu consumul, iar el mi-a zis ca a trecut la honda de la Subaru Impreza pt ca-i consuma 17 litri in oras...
astept datele tale de consum (repet, nu pun in discutie calitatile unui Subaru de care amandoi suntem multumiti, ci doar subdeclararea consumului real )
m
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Capacitatea cilindrica optima | Victor Apostu | 9 | 11.319 |
|
Problem | Ciprian111 | 2 | 2.641 |
|
Cum reduceti consumul? | Paul Brahtl | 18 | 3.272 |