sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ecematide psoriaziforme eczema uscata cu o forma mai accentuata Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   darioo 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-March 07

Scris 28 March 2007 - 02:58 PM

Eczematide psoriaziforme
Eczemaatidele reprezinta un grup de dermatoze ertemato- scuamoase,prurunginoase,avind aspect histologic si mecanism patogenic asemanator eczemei.Eczematidele figurate seboreice debuteaza prin leziuni punctiforme,cu contur net,de culoare rosie sau roz,acoperite cu scuame de aparenta groasa.Pe masura ce leziunile se intind in suprafata,centrul lor capata o culoare rosie-galbuie,iar periferia usor reliefata isi pastreaza culoarea rosie.Aceste eczematide se pot intinde pe tot trunchiul,la nivelul membrelor si la nivelul pielii capului.Aceste Eczematide se deosebesc de psoriazis prin aspectul grasos al scuamei si prin absenta semnului petei de luminare,in plus marginilelacilor sint mai putin netede decit la psoriazis. Sufar de asa ceva de 7-8 ani ,am folosit si creme cu corticoizi,cortizonice fara rezultate.Care a mai suferit de asa ceva si ar putea sa-mi dea un sfat,pls.pt. ca nu stiu ce sa le mai fac
0

#2 Utilizator offline   miskaaa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-November 07

Scris 16 November 2007 - 08:07 AM

Trei frati patati + dieta iti recomand
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi pete Nico`  4 2.175
Replici noi Atasamente Foliculita aceea..si Furunculoza
Combinatie de boli in barba?
Vladazard  4 4.109
Replici noi Atasamente Cat de eficient este metroruborilul in tratamentul antiacneic? whisper_sea  0 8.061
Hot Topic (New) Atasamente Maini crapate
Sanatate
Kadi  27 18.408
Replici noi Piele uscata lyanina  1 2.564