Cu repect, Gizela
Pagina 1 din 1
Nu ma descurc cu "FRAMESET-URILE"! Ma poate ajuta cineva?
Scris 15 March 2005 - 08:45 PM
Buna! Am si eu o problema si daca poate cineva sa ma ajute ar fi Oca. Mi-am construit un site de care eram foarte multumita, dar cum minunea nu tine mai mult de 3 zile, am inceput sa-mi construiesc altul. Noul site, nu mai e tot in flas, hotarandu-ma sa imi construiesc unul mixt (flas si html). meniul este creat in fas, problema este ca nu stiu ce script sa adaug buoanelor ca sa-mi deschida frame-urile dedesupt. Daca e cineva care poate sa ma ajute va rog din suflet ajutatima!
Cu repect, Gizela
Cu repect, Gizela
Scris 15 March 2005 - 09:00 PM
Un raspuns pentru problema ta gaseti la adresa: http://www.cairupa.c...las5/frames.htm
Scris 16 March 2005 - 11:44 AM
Multumesc, dar nu prea a mers. Am downlodat folderul la mine in calculator si cand sa-i fac proba sa mearga, nu prea functiona; am deschis documentrul flas si am vazut ca butoanele nu aveau script-urile inserate.
Gizela
Gizela
Scris 16 March 2005 - 12:48 PM
La adresa care ti-am dat-o gasesti un tutorial care iti explica cum sa faci.
Fisierele respective sunt doar pentru incercari:
Va trebui sa urmezi pasii din tutorial pentru a reusi.
Rezultatul final: http://www.cairupa.c...es/frameset.htm
Fisierele respective sunt doar pentru incercari:
Citeaza
Being a generous and caind individual, I have provided a frame and sample Flas animation for you to worca with during the course of this tutorial.
Va trebui sa urmezi pasii din tutorial pentru a reusi.
Rezultatul final: http://www.cairupa.c...es/frameset.htm
Scris 17 March 2005 - 08:57 PM
Multumesc frumos pentru sfat.
Partea buna e ca am facut un flas sa "loadeze" frameurile, partea proasta e a atunci cand am incercat sa aplic la site-ul meu (care are meniul deasupra) n-a mai mers. Imi deschide paginile in locul meniului.
Thancas, mai incerc
Gizela
Partea buna e ca am facut un flas sa "loadeze" frameurile, partea proasta e a atunci cand am incercat sa aplic la site-ul meu (care are meniul deasupra) n-a mai mers. Imi deschide paginile in locul meniului.
Thancas, mai incerc
Gizela
Scris 28 March 2005 - 10:22 PM
Buna Gizela,
Cred ca pot sa te lamurec cu problema frameset-urilor, daca mai este de actualitate.
Te rog trimite-mi o confirmare si eventual explica exact unde te-ai impotmolit, pe adresa : proweb@ca.ro.
Salut.
Cred ca pot sa te lamurec cu problema frameset-urilor, daca mai este de actualitate.
Te rog trimite-mi o confirmare si eventual explica exact unde te-ai impotmolit, pe adresa : proweb@ca.ro.
Salut.
Scris 31 August 2005 - 03:03 PM
In caz ca inca nu ai rezolvat...
Cand editezi butoanele in flas...fiecare are un cod in actionscript asociat...dai f9 pentru a deschide fereastra actions..selectezi butonul cu probeleme...si in action script ar trebui sa scrii urmatoarele: on (release) { getURL ("adresa", "numele frame-ului in care vrei sa se deschida linca-ul"); }
Trebuie sa mearga
Cand editezi butoanele in flas...fiecare are un cod in actionscript asociat...dai f9 pentru a deschide fereastra actions..selectezi butonul cu probeleme...si in action script ar trebui sa scrii urmatoarele: on (release) { getURL ("adresa", "numele frame-ului in care vrei sa se deschida linca-ul"); }
Trebuie sa mearga
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
vand site
vand site, chat site, proaspat facut. |
Dimonb | 0 | 960 |
|
Vand forum super ieftin