sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Strabism(ajutorrrrrr) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   camyiul 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-March 07

Scris 28 March 2007 - 02:11 PM

IN decembrie anul trecut am fost operata de strabism si dupa 2 luni de la operatie am facut alergie la ata cu care a fost cusut muschiul(pt a se suda).A trebuit sa fiu operata de urgenta pt ca ochiul meu se umflase de la acea alergie la ata.Acum dupa a 2-a operatie(a trecut o luna si o sapt)doctorul a zis k mi se vede ca ata care a fost pusa a doua oara nu s-a resobit desi este resorbabila si a decis sa mai astepte o sapt si apoi sa ma opereze din nou si eu nu vreauuuu.Prima data am simtit desi mi s-au facut 5 anestezii locale,iar a doua oara m-a durut ffff tare chiar daca eram anesteziata(a fost prea dureros!!)!!Ochiul meu arata mult mai bine si nu mai am alergie la ata aceasta,e prima oara in 3 luni jumatate cand il vad si eu aproape de normal!Va rog si eu sa imi spuneti daca exista alta solutie ca acea ata sa fie resorbita pt ca a 3-a oara nu vreau sa ma operez!!!!!!!(sunt sigura ca o sa fie si mai dureroasa decat a doua operatie)
0

#2 Utilizator offline   alle_bebe17 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-November 08

Scris 28 November 2008 - 04:59 PM

si eu am strabism si am fost operata la 13 ani dar a fost o operatie cam nereusita. dupa operatie mi sa facut su mie o iritatie tot de la ata,mia aparut pe globul ocular o bubita cat o boaba de orez pe care mia taiato ulterior s sa vindecat,a fost dureros intr-adevar. sper sa treci bine peste tot
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi optica medicala-recomandare valium  2 3.035
Replici noi Astigmatism miopic
am nevoie de anumite explicatii :(
Ioana bv  3 9.097