angeli_que 18 Raportează post Postat Aprilie 20, 2011 Eu cred ca am sa fac ceva sarmale ,o tocana de miel cu verdeturi ,ciorba de macris ,pasca si cozonac ,o prajitura kinder pingui si o prajitura tipica din Napoli ,pastiera napolitana.Si bineinteles oua vopsite! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rodica` 6515 Raportează post Postat Aprilie 20, 2011 mi-e pofta de islere. o sa fac Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
acces realitate 1081 Raportează post Postat Aprilie 21, 2011 mi-e pofta de islere. o sa fac Asta ce mai e? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
angeli_que 18 Raportează post Postat Aprilie 21, 2011 Asta ce mai e? Sant niste fursecuri ,aluatul contine nuca si se lipesc doua cate doua cu gem sau crema Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
the player 1 29 Raportează post Postat Aprilie 21, 2011 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
acces realitate 1081 Raportează post Postat Aprilie 21, 2011 Sant niste fursecuri ,aluatul contine nuca si se lipesc doua cate doua cu gem sau crema Multumesc frumos Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rodica` 6515 Raportează post Postat Aprilie 21, 2011 Sant niste fursecuri ,aluatul contine nuca si se lipesc doua cate doua cu gem sau crema gem? cine a zis ceva de gem? e crema aia minunata din galbenusuri pe bain marie cu cacao si unt. glazura de ciocolata sa nu lipseasca. daca sunt facute cum trebuie e un desert deosebit Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
angeli_que 18 Raportează post Postat Aprilie 21, 2011 (editat) gem? cine a zis ceva de gem? e crema aia minunata din galbenusuri pe bain marie cu cacao si unt. glazura de ciocolata sa nu lipseasca. daca sunt facute cum trebuie e un desert deosebit corect. dar fara niste dulciuri speciale parca nu sunt sarbatori Rodica draga ,eu am spus ca se pot lipi intre ele cu gem sau crema ,daca nu ai intalnit inca persoane care folosesc gem in loc de crema sa stii ca sant ,una e matusa sotului !Fiecare cu gusturile lui sau poate reteta cu gem e din cauza lipsei de oua care era pe vremea lui Ceasca. Multumesc frumos Cu placere! Editat Aprilie 21, 2011 de angeli_que Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15040 Raportează post Postat Aprilie 7, 2012 Un alt an, un alt Paste ... 2012 scriem azi si ma pregatesc sa vopsesc ouale rosii. Sarmalele s-au mancat deja, am impartit la lume si am mai oferit si zacusca anul asta. Am mai pregatit supa de fasole verde, am cumparat curcan afumat sa tina locul jambonului si are un gust minunat, merge bine cu hrean din borcanelul din magazin, ceapa verde, ridichi de luna/rosii, unt pe paine si un paharel de ce o fi. Ananas sau salata de fructe natur tine locul dulcelui ca ma doare bratul drept si nu pot sa mai lucrez nimic. Salata de cartofi si hot dog evreiesc, mai mult e un carnat Kosher pe care-l fierb si se complimenteaza de minune cu o bucata de paine crocanta. Salata de Fructe Cantitate egala de fructe de care este prin casa se scurge de sirop in caz ca este din compot sau conserva ca se accepta sub orice forma. In acordanta cu cantitatea de fructe se bate spuma niste frisca, se amesteca totul, se acopera vasul de sticla (prefer eu) cu celofan si se lasa in frigider pana se raceste si se serveste si langa friptura ca nu este dulce, dar depinde de gusturi. Langa inghetata si tort sau prajitura la fel merge de minune sau numai simplu cu piscoturi si cafea. Sarbatori Fericite! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Aprilie 7, 2012 Eu vreau sa fac o pasca fara aluat, cred ca si o tarta cu branza dulce si caise si nu stiu la mancare ce o mai fi :lol: nu suntem noi cu mielul, anul trecut o primit miel si l-a facut l acuptor ... anul asta cred ca vreo porcarie ceva, o supa usoara, oua vopsite Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri