Am ajuns la Tomb Raider Legend pana la 55% in Anglia la mormantul regelui Arthur si nu pot sa trec de dragonul urias de afara.Stie cineva cum? Help please!
Pagina 1 din 1
Tomb Raider help please
Scris 28 March 2007 - 08:51 PM
am rezolvat cu nivelul aa
acuma nu stiu cum sa trec de nivelul in calre trebuie sa ma lupt cu Amanda cu sabia aia magica 
am rezolvat si asta si am terminat jocul nu mai trebuie sa va obositi sa ma ajutati si nici nu cred ca ati fi facut-o
am rezolvat si asta si am terminat jocul nu mai trebuie sa va obositi sa ma ajutati si nici nu cred ca ati fi facut-o
Scris 31 October 2007 - 11:48 AM
sal am ajuns in bolivia intr0o pestera si nu mai stiu ce sa fac ca sa ies de acolo ca sunt toate usile inchise si decat niste cutii metalice cine ma poate scoate de aici?pls
Scris 22 November 2007 - 10:36 AM
Grand master D, la Mar 28 2007, 08:51 PM, a spus:
am rezolvat cu nivelul aa
acuma nu stiu cum sa trec de nivelul in calre trebuie sa ma lupt cu Amanda cu sabia aia magica 
Daca tot ai trecut de nivelul cu dragonul de la mormantul regelui Arthur, am rugamintea de a-mi impartasi si mie rezolvarea.
Te rog!
Astept raspuns.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Esti curios sa sti...
...ce joc iti suporta calculatorul??? |
Master_Best | 12 | 8.074 |
|