sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Exista dragoste pe net Vreau niste explicatii Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Dark_Heart 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-April 07

Scris 15 April 2007 - 11:44 PM

ai dreptate ea_adita .. insa atunci sincer nu realizam asta ... dragostea e oarba cum se spune :spiteful: .. tu ai trecut printr`o astfel de experienta? :think:
0

#22 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 16 April 2007 - 05:34 AM

Vezi postareaea_adita, la Apr 15 2007, 10:40 PM, a spus:

Imi pare rau...dar stii cum este?...se consuma la un moment dat nu este de durata..orice conversatie pe net...tine numai un timp........ca de aceea zic ca nu functioneaza..
:crazy:
P.S....nu-ti fa planuri de viitor ca sunt eu aici :hi:))

Vezi postareaDark_Heart, la Apr 15 2007, 10:44 PM, a spus:

ai dreptate ea_adita .. insa atunci sincer nu realizam asta ... dragostea e oarba cum se spune :tease: .. tu ai trecut printr`o astfel de experienta? :)

Bravos copii..vad ca ati luat viteza ..daca iese ceva sa ma chemati ca nas..ca va cunun. :think: :spiteful:
0

#23 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 16 April 2007 - 07:43 AM

Vezi postareaea_adita, la Apr 16 2007, 12:40 AM, a spus:

se consuma la un moment dat nu este de durata..orice conversatie pe net...tine numai un timp........ca de aceea zic ca nu functioneaza..

depinde de amandoi, de cat de maturi, sinceri sunt. si de multe altele. daca el/ea este persoana alaturi de care te vei implini, va merge. daca nu ... te poti alege cu prietenii frumoase sau amintiri urate.
0

#24 Utilizator offline   ea_adita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-January 07

Scris 16 April 2007 - 10:28 AM

Vezi postareaDark_Heart, la Apr 16 2007, 12:44 AM, a spus:

ai dreptate ea_adita .. insa atunci sincer nu realizam asta ... dragostea e oarba cum se spune :crazy: .. tu ai trecut printr`o astfel de experienta? :hi:

Da si eu am avut discutii simpatice pe net...dar nu cu tipi de pe net...ci din cercul meu de colegi si prieteni
asa...era frumos...glumeam mult...si trecea timpul frumos...si am realizat ca daca ar fi fost sa continuam in realitate nu ar fi functionat....ca farmecul sta in ecoul (ecoul tau) pe care il transmiti pe chat sau mess.....bineinteles ca cu timpul se consuma..fiecare in treaba lui :)....

Vezi postarealaurent-III-rd, la Apr 16 2007, 06:34 AM, a spus:

Bravos copii..vad ca ati luat viteza ..daca iese ceva sa ma chemati ca nas..ca va cunun. :think: :spiteful:

hihihihi....nu cred ca o sa-mi placa un nas ca tine :tease:
0

#25 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 16 April 2007 - 10:29 AM

dragostea pe net e frumoasa, e idealistica asa... dar e ca un scaun cu trei picioare :spiteful:
0

#26 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 16 April 2007 - 10:33 AM

Vezi postareaellla, la Apr 16 2007, 11:29 AM, a spus:

dragostea pe net e frumoasa, e idealistica asa... dar e ca un scaun cu trei picioare :think:

Ella
Scaunul cu trei picioare (trepiedul) este mai stabil decat cel cu patru.Nu se clatina niciodata, indiferent de denivelarile podelei! Incearca!
:spiteful:
0

#27 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 16 April 2007 - 10:39 AM

da, dar nu te poti batzai pe el :spiteful: cum poti sa o faci pe cel cu patru picioare :think:
0

#28 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 16 April 2007 - 10:49 AM

Vezi postareaellla, la Apr 16 2007, 11:39 AM, a spus:

da, dar nu te poti batzai pe el :spiteful: cum poti sa o faci pe cel cu patru picioare :think:

Sunt de acord cu tine la modul ca intotdeauna exista pericolul sa se rupa unul(un picior).Daca ai patru, ramai cu trei, daca ai trei...
Aici se potriveste si cu dragostea pe NET.
Nici in viata reala nu avem toate datele unii despre altii.Pe net cu atat mai putin. Totusi dragostea e frumoasa oriunde se naste. Ce sanse are sa dureze...asta e alta poveste!
0

#29 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 16 April 2007 - 11:57 AM

Vezi postareaDark_Heart, la Apr 15 2007, 08:06 PM, a spus:

nu ea adita ... nu mai functioneaza :spiteful: s-a terminat acum 1 luna si ceva ... mi-a spus ca nu se mai poate .. si tin sa spun ca noi am fost sinceri unu` cu altu` .. insa realizam ca nu putem fi impreuna pt ca suntem departe unu` de celalalt .. insa m-a dezamagit si acum imi dau seama ce fel de persoana este ... insa nu mai conteaza .. tot ce vreau sa spun este sa nu va lasati pacaliti asa usor..

e durere mare cu distanta asta... multi oameni au radacini puternice in locul in care sunt si cu f mare greutate s-ar desprinde. au nevoie din partea celuilalt de asigurarea ca totul va fi bine, desi cu viata niciodata nu se stie cum va fi, indiferent de ceea ce ne dorim noi.
am iubit si eu pe net. mi-am facut iluzii, dar mai devreme sau mai tarziu s-a terminat. nu-si mai deschide nimeni sufletul cu adevarat, decat intr-o iubire pasiva, platonica, fara sacrificii... pacat!
0

#30 Utilizator offline   florinel_flo 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 26-January 07

Scris 16 April 2007 - 11:58 AM

Dragostea pe net nu functioneaza daca se consuma doar din fata monitorului. Insa, daca doar va "cunoasteti" pe vreun site de specialitate, dar la scurt timp incercati sa transferati povestea din sfera virtualului in sfera realului, eu cred ca sansele de a avea o relatie frumoasa sunt date de voi. Nu conteaza unde va cunoasteti, ci ceea ce faceti apoi. O conditie esentiala este aceea de a fi sinceri unul cu celalalt, lucru valabil in orice situatie si independent de locatia in care v-ati cunoscut.

Pt. Dark_heart: distanta este un impediment major in construirea unei relatii solide, insa, daca cei doi fac in asa fel incat sa se apropie unul de celalalt (ma refer fizic, nu sentimental) prin gasirea unor locuri de munca in acelasi oras, relatie poate fi mult mai solida decat cele care se consuma zi de zi in acelasi spatiu locativ de la bun inceput.

In concluzie, faceti cum credeti ca e mai bine pt voi, dar nu plecati de la premisa ca un lucru sau altul este realizabil sau nu, doar pt ca asa ati auzit sau vazut. Toate acestea sunt niste variabile de timp, spatiu, persoane.

Tot ceea ce am scris mai sus, sunt experiente personale si nu vorbesc in necunostinta de cauza.

Aceasta postare a fost editata de mi_onutza: 16 April 2007 - 12:03 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) cum sarbatoriti 8 MARTIE ? elenutzabalenutza  21 8.282
Topic inchis love meter! Sarah N....  84 12.158
Topic inchis Chestionar:    Speed-dating neya1234  41 13.284
Topic inchis sa mai sper la el? mimikela23  50 8.682
Hot Topic (New) Exista doar o singura mare dragoste? * * * - -
In viata ai o singura mare dragoste sau nu?
Gregori  247 19.989