--> Nokia a anuntat astazi ca va construi o noua fabrica de dispozitive mobile in Romania, in judetul Cluj. Nokia estimeaza ca va investi 60 milioane de euro in fabrica de la Cluj, care va fi a unsprezecea facilitate de productie de telefoane mobile a companiei, la nivel global. Decizia de a construi o noua fabrica in Romania este reflectarea puternicei cresteri de volume, inregistrata de Nokia la nivel global precum si a cresterii cererii de terminale mobile in Europa, Orientul Mijlociu...
Articolul complet
Pagina 1 din 1
Stiri: Nokia made in Romania
Scris 28 March 2007 - 03:41 AM
La Cluj se vor produce telefoane Nokia. Compania finlandeza va demara constructia unei fabrici in aceasta primavara, iar productia va incepe in prima jumatate a anului viitor. Producatorul finlandez de terminale si echipamente de telecomunicatii Nokia va construi o fabrica in Romania, in judetul Cluj, o investitie estimata la 60 de milioane de euro. Memorandumul privind asocierea in participatiune intre Consiliul Judetean Cluj si compania Nokia a fost semnat ieri la Guvern, in prezenta...
Articolul complet
Articolul complet
Scris 28 March 2007 - 03:41 AM
Compania Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, va demara in aceasta primavara lucrarile de constructie a unei fabrici de telefoane mobile si a unui centru de cercetare in apropiere de Cluj. Memorandumul privind asocierea in participatiune intre Consiliul Judetean Cluj si compania finlandeza Nokia pentru deschiderea unei fabrici de telefoane mobile si a unui centru de cercetare, investitie estimata la 200 milioane euro, a fost semnat ieri la Guvern, in prezenta...
Articolul complet
Articolul complet
Scris 30 March 2007 - 12:02 AM
din toate stirile fix asta cu Nokia e cea mai citita...restul problemelor sunt transparente.... hahahahaha
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stiri: Thereau nu vrea sa plece de la Steaua | stiri | 0 | 1.739 |
|
Stiri: Inflatia in 2006: 4,87% | stiri | 0 | 2.453 |
|
Stiri: Basescu: "Nu pot garanta ca nu s-au sustras dosare" | stiri | 0 | 2.959 |
|
Stiri: PLD vrea liste comune cu PD | stiri | 0 | 2.284 |
|
Stiri: Cei 322 bat deja in retragere | stiri | 0 | 1.764 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis