sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Stiri: Nokia made in Romania Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-September 05

Scris 27 March 2007 - 03:11 AM

--> Nokia a anuntat astazi ca va construi o noua fabrica de dispozitive mobile in Romania, in judetul Cluj. Nokia estimeaza ca va investi 60 milioane de euro in fabrica de la Cluj, care va fi a unsprezecea facilitate de productie de telefoane mobile a companiei, la nivel global. Decizia de a construi o noua fabrica in Romania este reflectarea puternicei cresteri de volume, inregistrata de Nokia la nivel global precum si a cresterii cererii de terminale mobile in Europa, Orientul Mijlociu...

Articolul complet

#2 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 March 2007 - 03:41 AM

La Cluj se vor produce telefoane Nokia. Compania finlandeza va demara constructia unei fabrici in aceasta primavara, iar productia va incepe in prima jumatate a anului viitor. Producatorul finlandez de terminale si echipamente de telecomunicatii Nokia va construi o fabrica in Romania, in judetul Cluj, o investitie estimata la 60 de milioane de euro. Memorandumul privind asocierea in participatiune intre Consiliul Judetean Cluj si compania Nokia a fost semnat ieri la Guvern, in prezenta...

Articolul complet

#3 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 March 2007 - 03:41 AM

Compania Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, va demara in aceasta primavara lucrarile de constructie a unei fabrici de telefoane mobile si a unui centru de cercetare in apropiere de Cluj. Memorandumul privind asocierea in participatiune intre Consiliul Judetean Cluj si compania finlandeza Nokia pentru deschiderea unei fabrici de telefoane mobile si a unui centru de cercetare, investitie estimata la 200 milioane euro, a fost semnat ieri la Guvern, in prezenta...

Articolul complet

#4 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 30 March 2007 - 12:02 AM

din toate stirile fix asta cu Nokia e cea mai citita...restul problemelor sunt transparente.... hahahahaha

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis