Ai facut muzica la scoala? ti-a placut?
Scris 27 March 2007 - 02:18 AM
Scris 27 March 2007 - 02:42 AM
Scris 27 March 2007 - 03:07 AM
Scris 27 March 2007 - 03:49 PM
Scris 27 March 2007 - 04:35 PM
De exemplu, Ziua Mamei era teroare
Scris 27 March 2007 - 05:00 PM
Ytsi Bitsi, la Mar 27 2007, 05:35 PM, a spus:
o fi mai interesant de cāntat "c'est ton anniversaire,/ je t'apporte mon coeur comme cadeaux,/ et dans ce jour si claire, / le ciel et les fleurs seront beaux"
mi-au placut acele ore...trebuie sa ai doar noroc de un profesor pregatit...
ma gāndesc doar cāt de mult regret ca partea de teorie muzicala nu mi-o amintesc decāt vag... de aceea ma si gāndisem ca scoala roportal sa gaseasca profesor de muzica...
īn fond limbajul scris al muzicii este interesant si dezvaluie o lume care ne e prea putin cunoscuta... poate nu doar Eminescu merita citit... eu as vrea sa īl pot citi si pe Enescu... un actor cu greu va spune o poezie a lui Eminescu asa cum mintea mea o īntelege . La fel solistii redau imperfect ceea ce mintea si-ar putea lesne īnchipui daca as cunoaste acel limbaj... uneori īmi pare muzica o limba straina... adevarata limba universala... si ce bine ar fi fost sa o stim scrie... mai ales ca atātia dintre noi ne-am nascut fara glas, ca lebedele... nu uitati ce ne-a transmis Beethoven chiar si fara auz... ce mijloc extraordinar de comunicare este si cāt de putin īl folosim....
Aceasta postare a fost editata de vesperala: 27 March 2007 - 05:18 PM
Scris 27 March 2007 - 05:06 PM
Scris 04 April 2007 - 07:30 PM
am facut muzica din clasa a 2-a cu profesor si pana la sfarsitul gimnaziului pentru mine a fost un chin! am inchitit la teorie muzicala si la istorie a muzicii de mi s-a acrit plus ca profu era tare exigent si eu eram un antitalent, fara nici un fel de ureche muzicala sau inclinatie ... noroc cu matematica muzicii ca m-am scos la game si timpi si alte d`astea ... dar cand era vorba de cantat imi venea sa plang cand il vedeam cum se zburlea la mine si i se abureau ochelarii ...
in schimb trebuie sa recunosc ca m-a ajutat mult materia asta, pe langa cultura generala, ca spectator doar al fenomenului muzical mi-a deschis destul de mult capul ...
Scris 11 April 2007 - 05:31 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Melodiile care ne-au marcat copilaria
va mai aduceti aminte ce ascultati in copilarie? |
PunkY StylE | 47 | 10.734 |
|
Eurovision 2012 | Darianna | 60 | 972 |
|