Intrebare adresata numai pentru tauri
Scris 26 March 2007 - 06:24 PM
Scris 26 March 2007 - 06:32 PM
Eu bag copita-n foc ca totu' tine de marimea ugerului celeilalte femele si de greutatea fuduliilor proprii.
Te sarut si ai grija la staul.....
Aceasta postare a fost editata de diclona: 26 March 2007 - 06:32 PM
Scris 26 March 2007 - 06:40 PM
De inselat, inseala greu, sunt familisti convinsi si f atasati de mamele lor
Scris 26 March 2007 - 07:10 PM
Scris 26 March 2007 - 07:15 PM
DKNY, la Mar 26 2007, 08:10 PM, a spus:
Sau cauta cu insistenta amorul maxim la ei acasa. Sunt pasionali dar comozi. O dama cu temperament sexual puternic ii tine langa gard. O placida ii impinge repede in afara curtii. Dar daca pleaca pastreaza legatura cu vatra. Au un puternic simt al posesiei si nu rup legatura decat daca nu le mai e de nici un folos. Nici macar pentru mangaierea orgoliului.
Nu pot fi pacaliti in dormitor. Stiu bine ce vor si nu accepta surogate. Dar se pot cantona la un moment dat intr-o formula din care nu mai ies daca pt ei este de succes. Fac greu bataturi.
Aceasta postare a fost editata de qusay: 26 March 2007 - 07:17 PM
Scris 26 March 2007 - 08:48 PM
Mireluţa, la Mar 26 2007, 07:40 PM, a spus:
De inselat, inseala greu, sunt familisti convinsi si f atasati de mamele lor :roll:
Depinde cred ca de persoana pt k iubitul meu e taur.Suntem impreuna de 2 ani juma si a mai cautat si alte relatii pe langa mine.De n ori i-am gasit nr de tel ale altor fete,id-uri sau s-a intalnit cu ele si tot eu eram vinovata.Simt k ma iubeste ,se poarta frumos cu mine dar ma raneste enorm cu chestiile astea ca eu is o fire tare sufletista...Cand ne certam suntem in stare sa ne scoatem ochii dar cand ne impacam ne intelegem prea bine.
De-aia iti zic k nu e asa sigur ca insala greu,cred k stiu sa ascunda bine aceasta latura negativa.Eu oricum nu am incredere totala in el pt k nu mi-a dat motive decat de f putine ori.
Scris 26 March 2007 - 08:59 PM
rasarit_de_soare, la Mar 26 2007, 09:48 PM, a spus:
De-aia iti zic k nu e asa sigur ca insala greu,cred k stiu sa ascunda bine aceasta latura negativa.Eu oricum nu am incredere totala in el pt k nu mi-a dat motive decat de f putine ori.
Calculeaza-i si ascendentul,poate descoperi de unde i se trage...defectul.
Scris 26 March 2007 - 09:00 PM
dar asta nu ma impiedica sa nu iubesc mai multe femei
fiecare cu felul ei
fiecare cu sarmul ei
in fiecare poti gasi placutul.....
Scris 26 March 2007 - 09:49 PM
rasarit_de_soare, la Mar 26 2007, 07:24 PM, a spus:
Din punctul meu de vedere e bine sa ai doua relatii,dar sa fie la distanta , mai exact student in Cluj (in cazul meu la anu`) si inca o relatie in Bistrita(sambata-duminica) si daca se poate si trei de pilda in Cluj linistit poti avea doua relatii e mare orasul ,mai greu in Bistrita.
Pana la urma sentimentele sunt dupa caz 50 / 50 daca ai o relatie in Bistria (sambata-duminica)/Cluj (luni-vineri)
sau 33% pentru fiecare (adica fiecare primeste 33% din sentimele mele daca vorbim de o relatie in Cluj , doua in cluj una in Bistrita)Evident mai ramane 1% pentru o posibila aventura daca mai rezisti cu 3
Sunt pe principiul nu te poti baza doar pe un varf de ata , iti trebuie tot ghemul ca sa ai siguranta.
Daca sunt ceva nelamuriri astept intrebari.
Aceasta postare a fost editata de Clinho: 26 March 2007 - 09:53 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
vis | nicola20 | 1 | 3.863 |
|
Cum o cuceresc...? Ce gresesc? | CoSsMy | 2 | 1.684 |
|
Leucemia, boala mortala | L@urentiu95 | 4 | 1.888 |
|
Pluto in Scorpio Generation
sursa este inclusa |
Marinius | 0 | 2.828 |
|
Viata ta e deja scrisa sau ti-o scrii tu?
(zarurile sunt deja aruncate sau TU iti faci viitorul?) |
e-X-plorer | 106 | 18.215 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis