Urmand exemplul strainatatii, muzica de pe la noi a luat-o razna. <Asta se stie
La noi abia acum vreo doi ani a prins moda, cu primele “scream”-ate muzicale ale "vedetelor" de la @-Mix <din cate stiu eu primii, sa-ar putea sa gresesc>. Pe engleza suna bine, "et-mix" <rimeaza cu pix, fix, chix>. Dar vine un dracusor mic si intreaba: Oare astia stiu cum se citeste numele formatiei in “limba noastra romaneasca”? "Buna ziua, suntem formatia arond-mix". Hai ca astia mai merg, merita si un premiu pentru lipsa de originalitate. Urmeaza o solista binecunoscuta, fosta Daniela Gyorfy. Considerand ca un implant suplimentar de silicoane nu e de ajuns ca sa fie in atentia lumii, Daniela si-a schimbat lucul <pardon, loocaul, nu va spun cu ce rimeaza, ghiciti si singuri> si numele de scena. Si ca sa fie interesant <si pe placul noii generatii profund informatizate>, si-a tras un @ in loc de a-ul de la sfarsit, obtinand un <drum roll, please> Daniel@ <ete-fleosc>. Acum apare dracusorul si va roaga sa faceti un mic exercitiu: Imaginati-va scena de carton de la premiile MTV Romania <Romaniaaaa, vorba Loredanei
Mai nou, coada de maimuta apare si in ziare. Acum cateva zile a aparut in Hunedoreanul un articol despre un elev din Decebal <who might that be?
Unde e maimuta sa o tragem de coada?
Aberatii Intelectuale
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis