sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

VIJNITA,STOROJINET VIJNITA Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   sunny_17ro 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-March 07

Scris 26 March 2007 - 03:30 PM

stie cineva daca mai exista vijnita(storojinet)?m-ar interesa o adresa a primariei.va multumesc
0

#2 Utilizator offline   laststand 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-July 06

Scris 26 March 2007 - 04:25 PM

Vezi postareasunny_17ro, la Mar 26 2007, 04:30 PM, a spus:

stie cineva daca mai exista vijnita(storojinet)?m-ar interesa o adresa a primariei.va multumesc

Da, mai exista ( articol; harta). Probabil ca are si un site al primariei, dar in limba ucraineana, asa ca...
0

#3 Utilizator offline   sunny_17ro 

• Ghiocel

Scris 27 March 2007 - 11:30 AM

dar o adresa de mail a primariei vijnita ar fi prea mult daca as cere?
0

#4 Utilizator offline   laststand 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 27 March 2007 - 01:00 PM

Vezi postareasunny_17ro, la Mar 27 2007, 12:30 PM, a spus:

dar o adresa de mail a primariei vijnita ar fi prea mult daca as cere?

Pai, s-ar putea sa fie asta ( gasita pe site-ul Asociatiei Oraselor din Ucraina), dar nu sunt prea sigur:
vijn_amu@cv.ukrtel.net
0

#5 Utilizator offline   sunny_17ro 

• Ghiocel

Scris 27 March 2007 - 01:27 PM

de 2 zile tot caut o adresa sau un email ceva si nu reusesc.habar nu am ce e vijnita,adica oras,sat,comuna dar ma intereseaza pt ca am avut o ruda care s-a nasut acolo si a murit recent(la varsta de 101 ani).si am nevoie de niste documente de la primaria vijnita.
adresa aia de mail nu merge.am scris mail dar mi se intoarce,nu stiu de ce.chiar am nevoie urgenta sa iau legatura cu ei.sper sa inteleaga engleza.
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 27 March 2007 - 01:36 PM

Vezi postareasunny_17ro, la Mar 27 2007, 02:27 PM, a spus:

de 2 zile tot caut o adresa sau un email ceva si nu reusesc.habar nu am ce e vijnita,adica oras,sat,comuna dar ma intereseaza pt ca am avut o ruda care s-a nasut acolo si a murit recent(la varsta de 101 ani).si am nevoie de niste documente de la primaria vijnita.
adresa aia de mail nu merge.am scris mail dar mi se intoarce,nu stiu de ce.chiar am nevoie urgenta sa iau legatura cu ei.sper sa inteleaga engleza.

Nu cred că distanţa e mai mare de 100 km. după Vadu-Siret. De ce nu te duci până acolo? În două zile ai solicitat tot ce ai de solicitat, iar după aia poţi avea numerele de telefon ale unor oameni care te-au văzut la faţă, aşa vor fi mult mai amabili. Unii dintre ei ar trebui chiar să vorbească româneşte, mai ales dacă sunt în vârstă şi totul va merge mult mai neted.

P.S. Până şi trenurile spre Moscova opresc acolo. :yahoo:
0

#7 Utilizator offline   sunny_17ro 

• Ghiocel

Scris 27 March 2007 - 01:41 PM

pai de la alba-iulia e cale lunga pana acolo.vreau intai sa vad daca mai au documentele de care am nevoie ca e vorba de acte din 1940 . nu vreau sa merg degeaba pana acolo si sa nu ma poata ajuta cei de acolo.ma gandeam sa iau legatura cu ambasada romaniei in ucraina.
0

#8 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 March 2007 - 05:31 AM

Vezi postareasunny_17ro, la Mar 27 2007, 02:41 PM, a spus:

pai de la alba-iulia e cale lunga pana acolo.vreau intai sa vad daca mai au documentele de care am nevoie ca e vorba de acte din 1940 . nu vreau sa merg degeaba pana acolo si sa nu ma poata ajuta cei de acolo.ma gandeam sa iau legatura cu ambasada romaniei in ucraina.

De la Alba Iulia ai putea face vreo 6-7 ore până la Suceava, cu escală la Cluj, eventual. Tu îţi imaginezi cam ce ambasadă şi ce ambasador avem noi în Ucraina? Dacă vrei să vezi problema rezolvată, pierzi două-trei zile şi te deplasezi personal acolo. Dacă crezi că se poate rezolva prin corespondenţă şi prin bunăvoinţa reprezentanţilor diplomatici ai României, o să te prindă sfârşitul anului tot întrebând pe forum.
0

#9 Utilizator offline   laststand 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 28 March 2007 - 02:08 PM

Da, daca ai nevoie de ceva acte cel mai bine ar fi sa te duci personal acolo. Poti sa incerci sa intrebi si la Consulatul Romaniei de la Cernauti ( email : konsulro@infocom.cv.ua) , dar nu-ti face prea mari sperante.
Vijnita e un mic oras la vreo 50 de km vest de Cernauti; cred ca se poate ajunge cu autobuzul ( trenul Bucuresti - Moscova opreste in orasul Vinnita, care e in alta parte a Ucrainei).
0

#10 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 April 2007 - 07:39 PM

Vezi postarealaststand, la Mar 28 2007, 03:08 PM, a spus:

Vijnita e un mic oras la vreo 50 de km vest de Cernauti; cred ca se poate ajunge cu autobuzul ( trenul Bucuresti - Moscova opreste in orasul Vinnita, care e in alta parte a Ucrainei).

Mea culpa.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cititi/semnati / difuzati va rugam acest apel
Apel pentru înfiinţarea Comitetului pentru reprezentarea victimel
pavel2  0 2.916
Topic inchis Pro sau contra globalizare? aLat  10 14.002
Topic inchis Geopolitica, F.D. Roosevelt
si Noua Ordine Mondiala
Corydalis  4 3.531
Topic inchis Originile Xenofobiei
Paradisurile Fiscale !!!
Schimbarea Perceptiei  1 2.000
Topic inchis Atasamente Cine e cel mai tare om din Romania? Ovidiu Bufnila  55 12.894