Ciorap: obiect de imbracaminte care acopera piciorul, confectionat din fire de bumbac, lana sau din fire sintetice. Asa zice DEX-ul. Reformulam: ciorapul (TNT) este un articol neestetico-vestimentar purtat de anumite persoane de sex feminin cu scopul de a fi in pas cu moda si de a arata „bine”.
Dupa o asemenea introducere poate vreti sa stiti care-i faza cu acesti ciorapei. De ce vreau eu sa scriu un articol despre moda TNT? Imi place mie asa ceva? Ma indoiesc. Pur si simplu nu mai suport... In fiecare zi trebuie sa „admir” fete care vin la scoala imbracate elegant, cu o fusta mini misto, cu un decolteu provocator, cu pantofi cu toc... si cu ditamai ciorapii TNT. Penibil. Inteleg ca sunt la moda, dar nici chiar asa.
Argumente contra: redactorii acestei publicatii considera ciorapii ca fiind extrem de stupizi, penali si incredibil de expirati {stim ca suntem subiectivi, dar tocmai de asta am scris aceasta revista}. Moda aceasta a venit de la trupa de muzica usoara {si foarte usoara} TNT. Cine nu a auzit de „originala” formatie care sa-a lansat {pe orbita} cu remixul la piesa „Ani de liceu” {negativul a fost un copy + paste la The Prodigy}. Ca sa incheiem istoria celor 3 fete va mai spun ca ele au reusit sa mai scoata un videoclip {piesa „Asta e”} care este cat de cat original {sau inca nu am descoperit de unde au copiat}. Dar destul despre muzica lor, sa revenim la oile noastre, adica la moda pe care au lansat-o ele. Fuste scurte, par cat mai ciufulit, si bineinteles ciorapeii. Dungulite peste dungulite, culori stralucitoare, demne de o parada de clowni. Lasand aspectul {disgratios} la o parte sa va spun ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult. De ce trebuie sa isi etaleze toate fetele ciorapii acestia? Nu pot purta si ele ciorapi transparenti daca au fusta scurta si vor neaparat sa-si arate picioarele? Nu pot sa se imbrace cu gust, fiecare in felul ei? nu sa copieze aceasta moda la nesfarsit. Ganditi-va ce sa-ar fi intamplat acum cativa ani daca aparea o tipa imbracata asa... Ar fi fost linsata. Dar nu, acum toata lumea e imbracata asa, e o moda care are efect de turma. Si de acest lucru, de naivitatea fetelor si de lipsa lor de personalitate, profita comerciantii de ciorapi in dungulite roz-bombon.
Argumente pro: tin cald si ... ups, am ramas fara argumente.
Aberatii Intelectuale
---- Linca sters de Blacca CAT ----
Pagina 1 din 1
Ciorapeii TNT, o nou fata a spiritului de turma.
Scris 15 March 2005 - 03:51 PM
pai sincer curentul ciorapilor tnt a trecut ca vantul . intradevar a fost o perioada in care vedeai la multe pustoaice
dar nu mai are acelasi efect de turma ca inainte. acum mai slabut si mai bunut. spun ce vad pe la mn prin oras. poate ca nu am vazut destul ca de abia a venit primavara ce sa zic...
dar nu mi se pare caiar asa deplasat. si nu cred ca o astfel de moda acum cativa ani ar fi fost respinsa pentru ca oricum isi are datini mult mai vechi. sincer...cand eram eu mica vedeam asa ceva si caiar imi placea(spre exemplu la scoala vedetelor si era caiar placut). e ceva tineresc, mai mult pentru adolescente intradevar. dar daca ai o imbracaminte pe masura(cum sunt fetele de la TNT) nu vad care ar fi problema. pai te aprob atunci cand te referi la persoane imbracate elegant cu fuste deosebite (si mie imi starnesc rasul_sau bluze decoltate care totusi merita ceva mai bun.
sau mai rau sa porti asa ceva la incaltami9nte elegante. cizme finute care au in continuare...ciorapi.
. aici iti dau dreptate.
dar nu mi se pare caiar asa deplasat. si nu cred ca o astfel de moda acum cativa ani ar fi fost respinsa pentru ca oricum isi are datini mult mai vechi. sincer...cand eram eu mica vedeam asa ceva si caiar imi placea(spre exemplu la scoala vedetelor si era caiar placut). e ceva tineresc, mai mult pentru adolescente intradevar. dar daca ai o imbracaminte pe masura(cum sunt fetele de la TNT) nu vad care ar fi problema. pai te aprob atunci cand te referi la persoane imbracate elegant cu fuste deosebite (si mie imi starnesc rasul_sau bluze decoltate care totusi merita ceva mai bun.
Scris 15 March 2005 - 09:55 PM
articolul este luat din revista Aberatii Intelectuale, numarul 1, aparut la inceputul anului 2004. Articolul la-am scris insa in octombrie 2003.
atunci era moda cu TNT.. am postat totusi articolul aici sa vada lumea care e stilul Aberatii Intelectuale
atunci era moda cu TNT.. am postat totusi articolul aici sa vada lumea care e stilul Aberatii Intelectuale
Scris 16 March 2005 - 06:16 PM
Aberatii Intelectuale, la Mar 15 2005, 09:55 PM, a spus:
articolul este luat din revista Aberatii Intelectuale, numarul 1, aparut la inceputul anului 2004. Articolul la-am scris insa in octombrie 2003.
[snapbacca]31352[/snapbacca]
[snapbacca]31352[/snapbacca]
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Poza zilei | elbandito | 1 | 1.976 |
|
|
orvo | 24 | 9.068 |
|