Ce-am vazut? Un obiect pe cer...
Scris 25 March 2007 - 05:18 PM
La noi plouă continuu de joi seara. Acum cāteva minute am deschis geamul de la bucătărie să iau puţin aer că nu am ieşit astăzi din casă şi am privit cerul negru de nori. Dar... am văzut ceva luminos, cam de culoarea untului, care semăna, ca formă, cu o felie de pepene galben. Se balansa uşor pe orizontală, apoi se "odihnea" puţin. A durat cāteva minute, 4, 5 sau poate mai putin, timp īn care de cāteva ori a dispărut ca să reapară iarăşi. Īn final, s-a "adunat" exact ca şi cum o pasăre şi-ar fi strās aripile, s-a mai clătinat de vreo două ori şi, īnainte să dispară de tot, am văzut o luminiţă puternic strălucitoare. Īn locul acela a apărut īndată o pată mare de abur alb ca atunci cānd plouă vara şi ies aburi din pădurea īnfierbāntată sau ca la un spectacol cand dintr-o data se da drumu la un "fum, abur". De fapt, ce-am vătut?
Sunt antialcoolică şi nu mă droghez. Sunt la zi cu examenul psihologic datorită profesiei.
Scris 25 March 2007 - 05:25 PM
Scris 25 March 2007 - 05:48 PM
Scris 25 March 2007 - 07:12 PM
silverstar, la Mar 25 2007, 06:18 PM, a spus:
La noi plouă continuu de joi seara. Acum cāteva minute am deschis geamul de la bucătărie să iau puţin aer că nu am ieşit astăzi din casă şi am privit cerul negru de nori. Dar... am văzut ceva luminos, cam de culoarea untului, care semăna, ca formă, cu o felie de pepene galben. Se balansa uşor pe orizontală, apoi se "odihnea" puţin. A durat cāteva minute, 4, 5 sau poate mai putin, timp īn care de cāteva ori a dispărut ca să reapară iarăşi. Īn final, s-a "adunat" exact ca şi cum o pasăre şi-ar fi strās aripile, s-a mai clătinat de vreo două ori şi, īnainte să dispară de tot, am văzut o luminiţă puternic strălucitoare. Īn locul acela a apărut īndată o pată mare de abur alb ca atunci cānd plouă vara şi ies aburi din pădurea īnfierbāntată sau ca la un spectacol cand dintr-o data se da drumu la un "fum, abur". De fapt, ce-am vătut?
Sunt antialcoolică şi nu mă droghez. Sunt la zi cu examenul psihologic datorită profesiei.
Daca exista prin zona discoteca ceva... posibil sa fie un joc de lumini de acolo.
Daca nu... este posibil sa fie un OZN.
Eu cred ca se stie f multe despre OZNuri ,dar nu se publica.
Scris 25 March 2007 - 07:43 PM
Acelasi lucru, dar mult estompat, l-am vazut si acum doi ani, in iulie 2005, cand inundatiile catastrofale din acea perioada m-au gasit la Tg Ocna. Atunci nu eram singura. Era intre 10 si 11 noaptea, o perioada cat nu a plouat si-am iesit sa luam putin aer. Am stat cu gura cascata pe cer cam o ora sa vedem ce se intampla, la fel nu putea fi de la nici o discoteca pentru ca orasul nu avea curent din cauza avariilor. A reinceput ploaia si am fost nevoiti sa intram in casa fara sa stim ce s-a intamplat in final.
Explozia avuta looc in aprilie 2006 la Comanesti nu a fost intamplatoare si eu cred ca se stie cauza dar nu se spune. Eu sunt la 50 de km de locul exploziei si, daca aici s-a zguduit blocul si s-a clatinat lustra, imagineaza-ti cum a fost acolo.
Daca ai timp si esti curioasa, intra si la aceasta adresa sa vezi ce am scris saptamana trecuta>
http://atractiv.myfo...niii-vt341.html
Scris 25 March 2007 - 08:00 PM
silverstar, la Mar 25 2007, 08:43 PM, a spus:
Acelasi lucru, dar mult estompat, l-am vazut si acum doi ani, in iulie 2005, cand inundatiile catastrofale din acea perioada m-au gasit la Tg Ocna. Atunci nu eram singura. Era intre 10 si 11 noaptea, o perioada cat nu a plouat si-am iesit sa luam putin aer. Am stat cu gura cascata pe cer cam o ora sa vedem ce se intampla, la fel nu putea fi de la nici o discoteca pentru ca orasul nu avea curent din cauza avariilor. A reinceput ploaia si am fost nevoiti sa intram in casa fara sa stim ce s-a intamplat in final.
Explozia avuta looc in aprilie 2006 la Comanesti nu a fost intamplatoare si eu cred ca se stie cauza dar nu se spune. Eu sunt la 50 de km de locul exploziei si, daca aici s-a zguduit blocul si s-a clatinat lustra, imagineaza-ti cum a fost acolo.
Daca ai timp si esti curioasa, intra si la aceasta adresa sa vezi ce am scris saptamana trecuta>
http://atractiv.myfo...niii-vt341.html
Parca ti-am citit postarea cu Tg Ogna. Ai postat tot pe Roportal,nu?
Si eu cred ca ,anumite catastrofe meteorologice ,au lagatura cu anumite experimente...
Ce te-a facut sa stii dinainte ce se va intampla? Ma refer la ceea ce ai scris pe "myforum".
Scris 25 March 2007 - 08:12 PM
Cred ca pe 17 martie era, cand am dat sa ies din sufragerie spre holul care duce la bucatarie, am simtit cum mi se zguduie pamantul sub picioare. Am privit lustra si am vazut ca nu se clatina si in clipa urmatoare am stiut ca se va intampla ceva rau. Mi s-a intamplt odata la scoala, inainte de un cutremur mare, nu mai tin minte unde, eram la tabla si atat de tare am simtit zguduitura sub picioare ca m-am sprijinit de tabla, lucru observat si de copii. Nu mai stiu cum am motivat in fata lor.
Scris 26 March 2007 - 06:57 PM
s-a spus sau nu?
cred ca am citit pe undeva despre aparitii OZN lgate de evenimente nefericite
sunt sigura ca exista persoane care simt anumite intamplari viitoare, sau care au vise legate de ceea ce se va intampla
Scris 26 March 2007 - 09:41 PM
Scris 28 March 2007 - 08:36 AM
doar dragostea de putere?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sufletul Karinei Fischer parasind corpul dupa moarte |
scorpionhunter | 98 | 25.165 |
|
Caut o fata dar nu gasesc | Kosty_bogy | 143 | 10.051 |