Se fac bani cu programe de afiliere romanesti?
Scris 22 May 2004 - 01:33 PM
Salutare!
Ce parere aveti de programul de afiliere oferit de Neogen.ro?
Credeti ca e rentabil? A primit cineva ceva bani pana acum?
Astept raspunsurile voastre.
Ce parere aveti de programul de afiliere oferit de Neogen.ro?
Credeti ca e rentabil? A primit cineva ceva bani pana acum?
Astept raspunsurile voastre.
Scris 22 May 2004 - 01:42 PM
Eu am o parere "foarte buna" despre Neogen datorita nenumaratelor emailuri care le primesc de la ei.
Am auzit ca unii castiga din programul lor de afiliere, dar eu nu la-am incercat si nici nu am de gand.
Am auzit ca unii castiga din programul lor de afiliere, dar eu nu la-am incercat si nici nu am de gand.
Scris 22 May 2004 - 01:56 PM
sunt afiliat de o luna si inca nu am un leu in cont. inca suntem novici in asa ceva. incearca programele straine de afiliere ca sunt mai bune si platesc. metodele de plate sunt e-gold, moneyboocaers, storm pay, etc. vrei mai multe informatii poti sa ma contactezi prin PM .
Scris 28 April 2005 - 07:54 AM
Eu am avut un cont Neogen pe un site mai vechi si am castigat cativa lei dar prea putini ca sa ma obosesc sa ma inscriu din nou. In plus am avut diferite probleme cu contul. De cateva ori ma logam cu userul si parola si intram pe contul unui necunoscut de nu stiu unde. Mi-au disparut statistici si acum ca m-ati facut curios si am vrut sa vad daca mai am ceva in cont dar nu mai am nici un leu. Ori au ei probleme din nou cu sistemul lor ori mi-au sters statisticile. Asa ca parerea mea este sa nu obositi prea mult cu site-uri romanesti. Totusi daca vreti sa capatati ceva experienta...
Scris 27 March 2006 - 03:02 PM
ahile, la Apr 28 2005, 08:54 AM, a spus:
Eu am avut un cont Neogen pe un site mai vechi si am castigat cativa lei dar prea putini ca sa ma obosesc sa ma inscriu din nou. In plus am avut diferite probleme cu contul. De cateva ori ma logam cu userul si parola si intram pe contul unui necunoscut de nu stiu unde. Mi-au disparut statistici si acum ca m-ati facut curios si am vrut sa vad daca mai am ceva in cont dar nu mai am nici un leu. Ori au ei probleme din nou cu sistemul lor ori mi-au sters statisticile. Asa ca parerea mea este sa nu obositi prea mult cu site-uri romanesti. Totusi daca vreti sa capatati ceva experienta...
Hai ca ma bag si eu cu povestea mea.
Subscriu la cele spune mai sus .....
Acum mai bine de vreo jumatate de an am decis sa renunt la contul de asociat la neo astia.
Motivul cateva site uri proprii au fost copiate si culmea faceau parte din sistemul astora.
Le am scris oamenilor de nenumarate ori si nu au luat nici o masura.
Dupa un timp am observat ceva schimbari la oameni si m am hotarat sa incerc din nou.
Am dat drumul la treaba a inceput sa mearga bine.
Acum insa cand se apropie sa mi dea banii oamenii au considerat ca unul dintre site urile noastre incalca nu stiu ce reguli.
Daca era numai la mine treaba era okei oricum nu sunt asa multi bani, de fapt ar insemna ceva numai faptul ca am un partener de incredere insa slabe sperantze.
In toate raspunsurile pe care oamenii in cauza le dau la astfel de mesaje pe forumuri predomina afirmatia "Datoria experientei acumulate in relatiile cu multe firme ......"
De acord in anumita masura dar nu putini sunt cei care cum intra prima data pe internet ajung la ei si nu au de unde sa stie ca de fapt altii ofera servicii mult mai bune.
Personal am luat ceva servicii de la yahoo. Dupa ceva timp vad oferta la oamenii astia gazduire gratuite 3 luni fara alte obligatii. Am zis sa incerc. Aveam un domeniu si l am bagat aici.
Bineinteles ca dupa cateva zile cand am vazut ce i acolo l am scos imediat oricum nu era un domeniu pe care il foloseam. In afara de asta design ul identic cu cel de la yahoo.
Cand am vazut asta am sesizat imediat pe cei de la yahoo. Nu stiu daca au luat vreo masura insa observ ca isi schimba din layou uri.
In ceea ce priveste sistemul de ads, multi clienti (din afara Romaniei evident) au ales afilierea cu yahoo asa ca exista sperantza sa dispara monopolul asta ........
Pana una alta sa facem un apel la firmele ce au nevoie de servicii web sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a alege un provider sau altul.
Sa avem bafta!
Scris 28 April 2006 - 02:32 PM
Eu cred ca la raportul de utilizatori de internet din Romania (acei aprox. 4 milioane) si sumele castigate prin programele de afiliere autohtone (ex: Neogen) stam la bine.
Pentru cei ce vor sa incerce, realizarea unui website cu continut targetat pe piata internationala (lb. engleza si in speta traficul din US) castigurile pot fi mai mult decat multumitoare.
Probabil in maxim 2 ani vom putea vorbi de o egalitate intre piata web .ro si cea internationala.
Momentan, romanul intra pe un site, vede preturile, compara produsele, se informeaza dar de cumparat online procentul este extrem de mic. 99% prefera sa mearga la magazinul din colt sau cel pe al carui site a gasit produsul cautat si sa il cumpere in modul clasic.
Pentru cei ce vor sa incerce, realizarea unui website cu continut targetat pe piata internationala (lb. engleza si in speta traficul din US) castigurile pot fi mai mult decat multumitoare.
Probabil in maxim 2 ani vom putea vorbi de o egalitate intre piata web .ro si cea internationala.
Momentan, romanul intra pe un site, vede preturile, compara produsele, se informeaza dar de cumparat online procentul este extrem de mic. 99% prefera sa mearga la magazinul din colt sau cel pe al carui site a gasit produsul cautat si sa il cumpere in modul clasic.
Scris 07 September 2006 - 04:47 PM
Nu folosesc serviciile lor dar mi se par destul de marlani cand cer cate 10-15 euro pentru o gazduire de 2 lei, cand poti obtine de 10 ori mai multe resurse cu doar 4$, apeland la firme straine. La fel si pentru pretul domeniilor.
Scris 28 September 2006 - 03:49 AM
De acord. Neogen se considera numarul 1 in Romania si e adevarat ca au o parte buna din piata. Totusi in Romania o sa mai treaca ceva vreme pana o sa exista o retea serioasa de publicitate. Cauzele sunt evidente si nu vreau sa le repet aici. Parerea mea este ca, momentan, pentru a monetiza situl tau trebuie sa discuti direct cu firmele cumparatoare de publicitate si nu cu third parties. Dar trebuie sa ai continut de calitate si o gramada de vizitatori. Sa speram ca odata cu intrarea in UE piata se va mai diversifica si va creste. Dar pana atunci fa-ti un site in engleza pe o nisa nu prea umblata, adauga continut bun, promoveaza-l la greu si o sa vezi cum vine lumea la tine pentru publicitate
Dar de fapt stii ceva? Trebuia sa fi inceput chestia asta vreo 2-3 ani in urma...
Scris 17 February 2007 - 06:23 PM
Sincer, am avut publicitate de la neogen cam 2-3 luni, pe site cu o medie de 1500-2000 vizitatori unici/zi si nu am reusit sa castig decat vreo 70.000 lei vechi. Eu personal, cred ca reclamele lor sunt depasite, deoarece nu merg la toate site-urile. Reclamele neogen ar trebui puse pe site-uri care sa aiba tendinte de cultura, informatie, specializare, etc. Cam greu sa faci bani cu neogen, daca ai site de divertisment. Acum nu stiu ce sa zic, fiecare cu parerea sa, insa eu nu am fost multumim de ei, asa ca m-am lasat pagubas. Bafta celor care lucreaza cu neogen si la mai mare.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cea mai buna oportunitate a deceniului!
Ai ratat valul .com? Nu pierde si al doilea val, .ws! |
w0o0zy | 5 | 5.978 |
|
Banner Exchange | roportal | 15 | 9.877 |
|
Am un site, pot face bani cu el? | wandame | 8 | 3.835 |
|
cum se pot retrage banii din moneybookers?
cont moneybookers |
nick78 | 16 | 25.171 |
|
Plata pe vanzare - Program afiliere Evaluators.ro
Evaluators.ro ofera pana la 1000RON pe client |
Admin Evaluators_ro | 11 | 5.675 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS