sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

am si eu o mica dilema pls ajutor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   anonimul 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-March 07

Scris 24 March 2007 - 10:56 PM

sunt impreuna cu o fata(ea are 23 de ani si eu 24) de jumatate de an,inca nu iam cunoscut parintii, totul a mers bine la inceput si pana acuma am crezut ca ea este aleasa,cu ea o sa imi petrec restul vietii,dar de ceva timp sunt pus pe ganduri....de o perioada in coaca am inceput sa ne certam si de cele mai multe ori ea e vinovata. dupa ce ma supara eu ma comport indiferent cu ea,ea isi da seama ca ma suparat, dar in loc sa isi ceara iertare si sa ii para rau, se supara si ea, face pe victima, incepe sa planga si imi spune ca mai bine nu am fi impreuna ca tot ma supara si ca ea incearca sa imi faca pe plac dar tot rau face si ne certam. impresia mea e ca sa schimbat foarte mult in ultima perioada, nu se mai tine de promisiuni si cand ii spun asta ea se supara pe mine si imi spune ca ea nu mai rezista si ca ar fi mai bine sa ne despartim. nu stiu ce sa fac totdeauna cand se intampla ceva si ea e devina reuseste sa intoarca roata in asa fel incat sa pic eu devina si sa fie ea cu basmaua curata. nu stiu ce sa fac pt ca tin mult la ea....
ea imi spune ca vrea sa fie cu mine pentru totdeauna si ca tine la mine, dar ma doare de fiecare data cand imi spune ca ar fi mai bine pentru mine sa ne despartim
ce sa fac? cum sa fac sa fie bine? tot la relatie intre mine si ea ma gandesc? ma iubeste?si daca ma iubeste de ce se comporta asa pentru ca eu incerc sa fiu parteneru ideal sa, ii fac tot pe plac sa nu gresesc cu nimik? mai are rost relatie? cum sa ma comport?...? ? ? pls ajutor

Aceasta postare a fost editata de anonimul: 24 March 2007 - 11:16 PM

0

#2 Utilizator offline   Mirena 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 24 March 2007 - 11:45 PM

Nu dai prea multe detalii. Situatii ca acestea se intalnesc in orice cuplu.Incearca cu calm si diplomatie sa afli ce o nemultumeste. S-ar putea ca ceva din comportamentul tau sa o deranjeze. Nu trage concluzia pripita ca ar avea pe altcineva! Daca ar fi fost asa nu ar mai fi continuat sa se intalneasca cu tine, ti-ar fi spus-o in momentul in care a inceput sa scartaie relatia voastra. Prietenia nu presupune obligatii ca intr-o casatorie si deci sunteti liberi oricand sa intrerupeti relatia.
S-ar putea sa fiti prea diferiti unul de celalalt si sa aveti prea putine in comun. Sau sa fiti prea asemanatori si sa va plictisiti in doi. Sfatul meu: incearca sa fii spontan si sa aduci ceva nou in relatie in fiecare zi. Apoi vei vedea daca se schimba ceva in relatia voastra. Succes! :ok:

PS. Femeilor le place diversitatea, nu le plac constrangerile si mai ales le place sa fie admirate si apreciate.
0

#3 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 25 March 2007 - 01:01 AM

si-a gasit altul.
0

#4 Utilizator offline   anonimul 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 March 2007 - 01:23 AM

problema principala e ca totdeauna cand greseste ea cu ceva face in asa fel ca sa ma faca pe mine vinovatu si ea sa para victima...
niciodata cand a gresit nu mia spus ca ii pare rau sau ca nu o sa se mai intample, pur si simplu incearca sa ma faca pe mine "omu rau" si ca eu sunt absurd si ca nu o intaleg
si cand o intreb ceva si ma minte, daca tot aflu pana la urma imi spune ca ia fost frica sa imi spuna ca sa nu ma supar pe ea....ca ea tine fff mult la mine si nu vrea sa ma supere si am intrebato daca stie ca ma supara cu ceva atunci de ce o face, mia raspuns ca iei i se pare normal(asta presupune ca daca iei i se pare normal atunci e si bine si ca eu sunt prost si anormal)....totdeauna ma face sa par eu ala care a gresit chiar daca ea greseste, in relatia noastra eu nu cred ca am gresit cu nimic...
0

#5 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 March 2007 - 01:36 AM

Vezi postareaanonimul, la Mar 25 2007, 02:23 AM, a spus:

problema principala e ca totdeauna cand greseste ea cu ceva face in asa fel ca sa ma faca pe mine vinovatu si ea sa para victima...
niciodata cand a gresit nu mia spus ca ii pare rau sau ca nu o sa se mai intample, pur si simplu incearca sa ma faca pe mine "omu rau" si ca eu sunt absurd si ca nu o intaleg
si cand o intreb ceva si ma minte, daca tot aflu pana la urma imi spune ca ia fost frica sa imi spuna ca sa nu ma supar pe ea....ca ea tine fff mult la mine si nu vrea sa ma supere si am intrebato daca stie ca ma supara cu ceva atunci de ce o face, mia raspuns ca iei i se pare normal(asta presupune ca daca iei i se pare normal atunci e si bine si ca eu sunt prost si anormal)....totdeauna ma face sa par eu ala care a gresit chiar daca ea greseste, in relatia noastra eu nu cred ca am gresit cu nimic...

Te porti ca un copilandru!
Ori esti imatur,ori prea miorlait.
Te face pe tine sa te simti vinovat? in fata cui? si tu de ce iti accepti vina daca nu este a ta?!
Sau poate chiar tu gresesti!
0

#6 Utilizator offline   anonimul 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 March 2007 - 01:54 AM

nu gresesc eu cu nimic si nu am eu nici o vina...dar dupa ce ii spun ce ma deranjat sau dupa ce ma comport mai distantzat fatza de ea, ea incepe sa planga si incepe sa imi spuna ca nu mai rezista asa si ca tot ma supara, ca nu mai poate sa fie asa, ca eu nu o intaleg, mie mi se face mila si chiar daca a gresit ea tot eu ajung sa imi cer scuze de la ea ca am suparato
si inca un lucru care ma deranjeaza ca tine legatura cu fostu iei prieten care inca o iubeste si ar face orice ca sa fie din nou cu ea(el ma comenteaza si ma critica in fatza iei si ea in loc sa ma apere tace din gura si vorbeste cu el ca si cum nar fi fost nimik) si nu numai cu el tine legatura ce si cu altii care iau recunoscut in fatza ca o iubesc si ar face orice ca sa fie cu ea, eu o rog frumos sa nu le dee sperante, dar ea continua sa fie draguta cu iei si imi spune ca exagerez ca ii pretind asta..... oare chiar asa absurd sunt? o suna altii noaptea sii ii fac declaratii de dragoste si ea in loc sa spuna ca ma iubeste pe mine si sa o lase in pace le canta in struna?
0

#7 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 March 2007 - 02:01 AM

Vezi postareaanonimul, la Mar 25 2007, 02:54 AM, a spus:

nu gresesc eu cu nimic si nu am eu nici o vina...dar dupa ce ii spun ce ma deranjat sau dupa ce ma comport mai distantzat fatza de ea, ea incepe sa planga si incepe sa imi spuna ca nu mai rezista asa si ca tot ma supara, ca nu mai poate sa fie asa, ca eu nu o intaleg, mie mi se face mila si chiar daca a gresit ea tot eu ajung sa imi cer scuze de la ea ca am suparato
si inca un lucru care ma deranjeaza ca tine legatura cu fostu iei prieten care inca o iubeste si ar face orice ca sa fie din nou cu ea(el ma comenteaza si ma critica in fatza iei si ea in loc sa ma apere tace din gura si vorbeste cu el ca si cum nar fi fost nimik) si nu numai cu el tine legatura ce si cu altii care iau recunoscut in fatza ca o iubesc si ar face orice ca sa fie cu ea, eu o rog frumos sa nu le dee sperante, dar ea continua sa fie draguta cu iei si imi spune ca exagerez ca ii pretind asta..... oare chiar asa absurd sunt? o suna altii noaptea sii ii fac declaratii de dragoste si ea in loc sa spuna ca ma iubeste pe mine si sa o lase in pace le canta in struna?

:lol2:
Daca chiar asa se intampla... iti meriti soarta baiatule!
Dormiti impreuna? :ok:

Vezi postareaBydy, la Mar 25 2007, 02:01 AM, a spus:

si-a gasit altul.

Rectific : si-a gasit altii! :band:
0

#8 Utilizator offline   anonimul 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 March 2007 - 02:02 AM

nu stam impreuna, dar ea imi spune ca o suna, imi povesteste ce ii spune si imi arata si smsurile....imi arata si ce smsuri lea trimis
nu cred ca imi merit soarta pt ca nu am gresit cu nimic in fatza iei si nici nu o voi face
nu te intaleg de ce imi zici ca imi merit soarta
0

#9 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 March 2007 - 02:07 AM

Vezi postareaanonimul, la Mar 25 2007, 03:02 AM, a spus:

nu stam impreuna, dar ea imi spune ca o suna, imi povesteste ce ii spune si imi arata si smsurile....imi arata si ce smsuri lea trimis
nu cred ca imi merit soarta pt ca nu am gresit cu nimic in fatza iei si nici nu o voi face
nu te intaleg de ce imi zici ca imi merit soarta

pt ca ii tolerezi asemenea comportament. De aceea am spus ca iti meriti soarta.
ea face atatea gresesli; in primul rand ca permite fostului prieten sa te critice si tu te dat de ceasul mortii ca POATE esti vinovat cu ceva! :ok:
0

#10 Utilizator offline   anonimul 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 March 2007 - 02:15 AM

problema mea e ca o iubesc si nu stiu cum sa fac sa fie bine, am rugato frumos sa intrerupa orice legatura cu el si ea mia raspuns ca e o absurditate ce ii cer si ca ea niciodata nu imi cere asa ceva....
tot ce ii tolerez, inclusiv ca ii permit sa arunce vina asupra mea estel pentru ca o iubesc si nu stiu cum sa fac sa fie bine..
face greseli si in loc sa regrete incearca sa se scoata si da vina pe mine ca si cum eu as fi vinovat ca nu o intaleg si ea inca imi spune ca iei i se pare normal ceea ce face......de asta nu mai stiu ce sa fac, cum sa fac ca sa fie bine....
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Nod in papura
what the....
Drifter  22 3.890
Topic inchis Chestionar:    Romincele noastre fugare cu tigani!
Foarte multe fete din romania fug cu tiganii!
MisticStar  76 7.313
Topic inchis Sfaturi de Dragoste pentru baieti
cum se procedeaza
Cristi din prahova  112 20.247
Topic inchis Punct ochit, punct lovit!
Tu ai chef, ea nu prea are... cum o convingi?
bydy  41 10.276
Topic inchis divortat cu 3 copii
traind cu un barbat divortat
madaly  71 14.278