sunt impreuna cu o fata(ea are 23 de ani si eu 24) de jumatate de an,inca nu iam cunoscut parintii, totul a mers bine la inceput si pana acuma am crezut ca ea este aleasa,cu ea o sa imi petrec restul vietii,dar de ceva timp sunt pus pe ganduri....de o perioada in coaca am inceput sa ne certam si de cele mai multe ori ea e vinovata. dupa ce ma supara eu ma comport indiferent cu ea,ea isi da seama ca ma suparat, dar in loc sa isi ceara iertare si sa ii para rau, se supara si ea, face pe victima, incepe sa planga si imi spune ca mai bine nu am fi impreuna ca tot ma supara si ca ea incearca sa imi faca pe plac dar tot rau face si ne certam. impresia mea e ca sa schimbat foarte mult in ultima perioada, nu se mai tine de promisiuni si cand ii spun asta ea se supara pe mine si imi spune ca ea nu mai rezista si ca ar fi mai bine sa ne despartim. nu stiu ce sa fac totdeauna cand se intampla ceva si ea e devina reuseste sa intoarca roata in asa fel incat sa pic eu devina si sa fie ea cu basmaua curata. nu stiu ce sa fac pt ca tin mult la ea....
ea imi spune ca vrea sa fie cu mine pentru totdeauna si ca tine la mine, dar ma doare de fiecare data cand imi spune ca ar fi mai bine pentru mine sa ne despartim
ce sa fac? cum sa fac sa fie bine? tot la relatie intre mine si ea ma gandesc? ma iubeste?si daca ma iubeste de ce se comporta asa pentru ca eu incerc sa fiu parteneru ideal sa, ii fac tot pe plac sa nu gresesc cu nimik? mai are rost relatie? cum sa ma comport?...? ? ? pls ajutor
Aceasta postare a fost editata de anonimul: 24 March 2007 - 11:16 PM