Mi s-a pus pata sa-mi fac breton drept, cum se poarta (sau cred ca a trecut valul asta!), si acum m-am plictisit de el, dar este si f greu de intretinut pt k nu sta drept. Cum sa il aranjez (ascund) pana creste la loc???
Pagina 1 din 1
Breton nenorocit!
Scris 24 March 2007 - 11:02 PM
- fa-l cu peria si cu foenul sau poti sa-l prinzi in agrafe si sa-ti faci o coafura umflata
- piaptana-ti parul cu carare intr-o parte si rasfira bretonul
- si daca nu si nu, da-i foc!
- piaptana-ti parul cu carare intr-o parte si rasfira bretonul
- si daca nu si nu, da-i foc!
Scris 26 March 2007 - 08:52 PM
lara croft, la Mar 24 2007, 11:56 PM, a spus:
Mi s-a pus pata sa-mi fac breton drept, cum se poarta (sau cred ca a trecut valul asta!), si acum m-am plictisit de el, dar este si f greu de intretinut pt k nu sta drept. Cum sa il aranjez (ascund) pana creste la loc???
In situatia ta m-am aflat si eu acum cateva luni ...am vrut breton asimetric ...
Scris 30 August 2007 - 03:46 PM
problema asta o am si eu....am vrut o coafura gen nelly furtado.....breton drept si par drept.....parul sta, dar bretonul nu....si il port intr-o parte pana imi creste.....de fapt l-am avut si eu prima data asimetric, am asteptat sa creasca apoi l-am facut drept.....si sta cam greu cum vreau...asa ca astept sa creasca si sa renunt la el....oricum pana acum n-am avut breton si park imi statea si mai bine.....
>
Scris 10 November 2007 - 11:19 AM
Intinde-l cu placa sau cu foenul si o perie rotunda,are sa stea drept,cand nu mai sta ia o agrafa si prinde-l,dupa ce mai creste un pic il faci sa stea intr-o parte ca la majoritatea le sta calumea cu breton pe o parte...exact asta am facut si eu...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Oportunitati |
peronet | 5 | 5.447 |
|
Barbatii si Cosmetica | o scorpie | 25 | 9.620 |
|
|