Salut,
As vrea sa stiu de la cei care au obtinut un credit ipotecar care sunt conditiile de acordare a unui astfel de credit?
Adica daca vreau sa iau 100 de mii de euro ptr construirea unei case , trebuie sa am salariu mare pe fluturas?
Pagina 1 din 1
Credit ipotecar Cum se acorda creditul ipotecar
Scris 19 April 2007 - 07:38 PM
exista creditul cu avans 0 , imobiliar.Rata lunara trebuie sa fie 33% din salariu.
Scris 03 September 2007 - 11:45 AM
BRASOV informatii suplimentare tel;0730084448 sau e-mail petcumircearbl@yahoo.com
Avans 25% acordare credit 30 zile perioada rambursare aprox 10 ani
Avans 25% acordare credit 30 zile perioada rambursare aprox 10 ani
Scris 22 June 2011 - 10:35 AM
Buna,
Lucrez pe un vas vas de croaziera de 7 ani si am un salariu chiar bunicel, am toate actele in regula, nu am gasit pana acum nici o banca care sa imi ofere un imprumut imobiliar. Aveti idee unde as putea apela?
Lucrez pe un vas vas de croaziera de 7 ani si am un salariu chiar bunicel, am toate actele in regula, nu am gasit pana acum nici o banca care sa imi ofere un imprumut imobiliar. Aveti idee unde as putea apela?
Scris 03 September 2011 - 04:27 AM
Da desigur trebuie sa ai salariu mare si nu pe fluturas dar in adeverinta de venit si pe fisa fiscala din anul anterior , si mai mult totul depinde de perioada pe care contractezi creditul, este evident perioada mai mica rata mai mare deci si salariu trebuie sa fie mai mare , asa un calcul estimativ este ca la 100 de mii de euro pe 30 de ani vei plati o rata de cam 650-800 de euro , si ar trebui sa ai un salariu de cam 7000 de ron
Scris 23 November 2011 - 08:45 PM
Marian_1981, la 22 June 2011 - 10:35 AM, a spus:
Buna,
Exista posibilitatea de a contracta un credit imobiliar, in cazul in care aveti incheiate 2 contracte succesive cu acelasi angajator/companie, si un avans de minim 20 %. Daca doriti detalii, trimiteti mail la telena31@yahoo.com
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Credit punte fara credit ipotecar | laurentiubogdan | 1 | 2.775 |
|
Transfer bancar
topic combinat |
ingerashu | 15 | 14.971 |
|
Beneficiarii vietii si ai sigurantei | Tiberiu Laslo | 1 | 1.228 |
|
Grupul de initiativa impotriva clauzelor abuzive care se regasesc in contractele de credit BANCPOST, deschis PENTRU TOTI CETATENII din Romania. | Antibancpost | 0 | 1.545 |
|
Avantaje BCR
teapa celor de la BCR |
gabriel666 | 6 | 5.931 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS