sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Salar contabil Cat costa un contabil? Evaluare topic: - - - - -

#71 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 14 September 2009 - 08:30 AM

Eu nu am zis ca un contabil ia mai multi bani decat merita. Poate merita chiar mai multi. Eu am zis doar ca primeste prea multi bani in comparatie cu alte slujbe unde stresul si responsabilitatea e mult mai mare.
0

#72 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 14 September 2009 - 08:43 AM

nea, nea, nea, nea.......o dai pe cotitelea......

zi concret: vii cu capital sau nu?
sediu avem, e in crasma lu Boss.
ctc-ista avem,e Diela.

tre sa facem recrutingu pentru bucatar. dar io am o idee, sa vedem poate iesim mai eftin si aci.

si io cu Diclo suntem patroanele si contabile in acelasi timp. adica daca o sa vrea Diclo. daca nu, angajam un biciclist si-l incuiem in birou si-i dam marfa rebut.
si ce n-o sa mai poarte bucataru. da astea le mai asezam noi pe parcurs. acu tre sa deschidem.

zi odata: ne dai sau nu ceva?

ca noi punem un contabil d-alaaaaaaaaaa
0

#73 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 14 September 2009 - 09:32 AM

Vezi postareaDingo25, la Sep 14 2009, 08:30 AM, a spus:

Eu nu am zis ca un contabil ia mai multi bani decat merita. Poate merita chiar mai multi. Eu am zis doar ca primeste prea multi bani in comparatie cu alte slujbe unde stresul si responsabilitatea e mult mai mare.

Asta-i alta mancare de peste, din nefericire pentru tine codul ocupatiilor din romania nu prevede si remuneratia pe fiecare functie,el explica doar ce studii trebuie sa aiba angajatul.

Nu stabilesti tu cat merita un contabil, un medic, un functionar la stat, apropo, salariul unui director de departament in primarie/finante/institutie publica este just?

Un muncitor in constructii poate castiga si 1000 euro, cate facultati are el in plus fata de mine, numai zic cate examene a dat si prin cate stari a trecut cand este evaluat.

Hai sa facem altfel, vin si eu odata pe luna la tine, iti fac in 2 ore toate situatiile, asa pe centralizatoare cum ziceam mai sus., nu tip daca nu ai extrase de cont, daca angajatii in magazin te fura la nir si nu intocmesc rapaortele de gestiune, nu te asist la controalele de la garda, itm, de fond imi dai 200 lei fara factura? :jester:

Aceasta postare a fost editata de OacOac: 14 September 2009 - 09:34 AM

0

#74 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 14 September 2009 - 12:41 PM

Chiar nu a plouat pe aici :blink: am considerat insa ca sunteti doua femei mature... care, desi s-au 'aprins' putin, isi pot rezolva singure si in limita bunului simt , 'problemele' .
Se pare ca... am avut dreptate.

Si cum totul s-a terminat cu bine, va rog sa reveniti la subiectul topicului .

A! si fara off-topic va rog ! Aduce sanctiuni .
0

#75 Utilizator offline   wolf2010 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 14 September 2009 - 01:18 PM

Vezi postareaedithf, la Aug 3 2009, 11:12 AM, a spus:

Buna!
am si eu o intrebare legat de salarul contabilului: am un magazin mic cu 2 angajati (vanzari cosmetice) si un singur contabil care se ocupa de toate actele. De anul trecut mi-a tot cerut marire de salar, de la 250-400 iar acum vrea 500.
Cum vi se pare? E justificat? Cam cat ar trebui sa fie salarul?
Merci

buna!

In primul rand spune-mi cu cate ore este trecut salarul contabilului in contract (pentru a vedea daca este justificata cererea acestuia/acesteia). de asemenea precizeaza din ce localitate esti, si care sunt salarile in zona (salarile contabilului). in general pentru un oras precum Cluj, un contabil la o firma ca si cea mai sus mentionata care figureaza cu 4 ore pe stat cere o remuneratie de 400-500 (in conditiile in care are birou la firma respectiva), in cazul in care lucreaza in particular doleantele salariale se reduc cu pana la 100-150 lei.
0

#76 Utilizator offline   Mihai.mihai 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-August 11

Scris 12 August 2011 - 04:00 PM

Buna. Sunt administrator la o societate comerciala din Jud. Bacau si ma intereseaza cat cere o contabila pentru a tine contabilitatea. Firma e de comert si are cam 400-450 facturi de intrari pe luna, Decontul de Tva-ul la trei luni si o cifra de afaceri de 75.000 Euro. Sunt si doi salariati. Multumesc anticipat.
0

#77 Utilizator offline   tdj31 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 05-February 09

Scris 19 December 2011 - 12:15 PM

In Bucuresti tariful este aproximativ 800-1000 lei
0

#78 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 19 December 2011 - 03:01 PM

Combinat tarif contabil.
0

#79 Utilizator offline   Chisalitadaniela 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 26-February 12

Scris 26 February 2012 - 03:00 PM

Vezi postareaedithf, la 03 August 2009 - 10:31 AM, a spus:

Este vb de 500 lei.
Momentan are 400 lei, dar tocmai am aflat de la niste prieteni care au magazin tot asa mic cu 3 angajate ca ei platesc contabilei 200 lei pe luna si ca din octombrie ii vor da 250. Insa nu mai vrea sa preia alte firme :cheers:
Credeti ca mai gasesc la 250-300?

bunaziua si bine v-am gasit.eu tocmai m-aminscri si as vrea sa stiu din ce localitate esti.am terminat menegementul-contabilitate si sant interesata sa tin contabilitatea.dacaestisi tu pastram legatura.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Programe facturare
topic combinat
dark21  32 33.234
Replici noi Valoarea iesirilor s.m.  2 6.504
Replici noi Stornare sau anulare
stornare sau anulare
ALEX_ALEXANDRU1983  3 1.251
Replici noi Trecere spatiu de pe persoana juridica pe persoana fizica maricri  4 7.243
Replici noi Lichidarea unei firme fara activitate costy79  2 3.519