keep in mind .. u can kick me , hit me , hate me , drive me away.. u will always be "my baby"
Pagina 1 din 1
prietenul meu cel mai bun ma iubeshte dai o shansa
Scris 23 March 2007 - 07:41 PM
Nikki nu cred k am fost mai sincer in viatza mea atunci kand am zis "Te iubesc" ... esti singura fata pt care am plans ... singura fata la care mie greu sa renutz ... pe cine naiba mint .. imi e IMPOSIBIL sa renuntz la tine .. si nu pot sa mai ascund asta .. Tu esti visul meu ...unicul meu vis ... Daca m-ai intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune "uite asta". si cred k acele 2 zile de vis pt mine ( nush cum au fost pt) dar eu itzi spun .. am shtiut in acel moment ce este fericirea.. anume TU ; Dragostea Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o ! nu ash vrea sa par cheesy .. dar mai vreu makar odata sa mai sarut buzele tale fine .. si cum bine shtii versul asta "We could be more that just amayzing" .. prima data kand am simtzit ceva mai mult dekat prietenie fatza de tine.. ma nelamurit asemenea .. dar am ajuns la concluzia k nu imi pierd prietenia ci am evoluat.. asha k mai prin acest post .. pe care pot sa il continui la nesfarshit ( de fiecare data kand sunt cu tine toate emotiile care le simt pt tine ma blocheaza nu pot sa zic niminc ,eshti fermacatoare ) .. mai cer o shansa nu vreau sa te fortzez sunt sigur k scanteia o sa apara si la tine Te rog iubeste-ma si tu!
keep in mind .. u can kick me , hit me , hate me , drive me away.. u will always be "my baby"
:flowers:
Scris 24 March 2007 - 06:26 PM
sa'nteleg ca este o declaratie de dragoste??
sper ca macar fata asta nikki sa o vada si sa'ti dea sansa pe care o ceri..insa nu crezi k decat sa scrii p'aci mai bine nu te duci la ea si'i spui in fata toate astea??insa incearca si prin fapte sa'i demonstrezi ce'ai scris p'aci si nu uita vorba aia:"verba volant scripta manent"
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sa conjugam "a insela" | anomalia | 124 | 24.412 |
|
sunt eu oare nebuna sau comportamentul lor e anormal ? | jo tunder | 104 | 15.781 |
|
Chestionar:
cele mai apreciate pozitii de sex in romania
informatii de actualitate intarziata |
hackerprof | 37 | 31.807 |
|
obsedatii de iubire | ellla | 66 | 19.974 |
|
|
crystyann | 147 | 24.519 |
Contact
Facebook