sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

produsele Ikea are cineva? Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   crocobaur 

• Raven
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 24 March 2007 - 11:02 PM

pardon, eu nu te-am contrazis, eu vorbeam de C.T.C. Produsele fie ca sunt facute in Ro, in China sau Germania au aceeasi calitate, nu e calitatea mai proasta sau mai buna numai ptr. ca sunt facute intr-o tara sau in alta. E calitatea pe care o cere Ikea. Eu n-am zis ca le arunci sau nu dupa cinci ani.
0

#22 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 25 March 2007 - 08:50 AM

Vezi postarealauraven, la Mar 25 2007, 12:02 AM, a spus:

... n-am zis ca le arunci sau nu dupa cinci ani.

Depinde...le arunci dupa 5 ani,daca sunt utilizate la maxim...nu cred ca folosirea normala in locuinta sa strice chiar asa produsele.Daca ne uitam bine cum sunt imbinate,incleiate,vedem ca sunt bine facute...cat ma pricep eu la cuie si ciocan...
0

#23 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 04 April 2007 - 04:58 PM

Vezi postareaRay of light, la Mar 23 2007, 05:18 PM, a spus:

Ma intereseaza daca are cineva produse de la Ikea, mobilier (canapele, paturi, dulapuri) textile, etc. si daca sunt de calitate, rezistente, etc. Banuiesc ca in Romania inca nu are multa lume, dar prin alte parti poate da...
Mai ales sunt curioasa husele de la canapele, detasabile si lavabile, cum se prezinta dupa o spalare doua trei... ca mi s-a parut interesanta ideea sa schimbi culorile canapelei cand ai chef...

Sunt foarte tari!!!!
Ia-ti linistita, ca sunt foarte bune.

Dl. Ikea a venit personal aici cu 3 zile inainte de deschidere, haios, cu un Volvo 244 d-ala vechi, si nu-l primeau paznicii... Dupa care a facut training cu angajatii, desi erau full. A vrut sa-i invete personal.

Ideea este ca omu' pune suflet si verifica personal de la productie la defacere.
0

#24 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 15 April 2007 - 09:15 PM

Vezi postareaRay of light, la Mar 23 2007, 05:18 PM, a spus:

Ma intereseaza daca are cineva produse de la Ikea, mobilier (canapele, paturi, dulapuri) textile, etc. si daca sunt de calitate, rezistente, etc. Banuiesc ca in Romania inca nu are multa lume, dar prin alte parti poate da...
Mai ales sunt curioasa husele de la canapele, detasabile si lavabile, cum se prezinta dupa o spalare doua trei... ca mi s-a parut interesanta ideea sa schimbi culorile canapelei cand ai chef...

Sunt super-tari si de foarte buna calitate. Merita banii mai mult decit mobila italiana.
0

#25 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 21 August 2007 - 09:14 PM

Din cate am vazut eu in magazin par intr-adevar foarte rezistente. Plus ca au un design fain. Vreau sa amenajez camera copiilor cu mobila Ikea, am vazut asa multe chestii dragute ca mi-e greu sa ma hotarasc. Ideea e ca sunt 2 pitici fetita si baietel, camera e destul de micuta, si mai are si un sifonier de haine... :D Cred ca am sa iau 2 paturi extensibile pe lungime, sa le intind pe masura ce mai cresc ei... am vazut ca aveau culoare natur cateva modele... Initial as fi vrut paturi suprapuse, dar asta presupune sa fie ei mai mari, si ar fi de asteptat ceva ... :) iar eu vreau sa le amenajez camera cat mai repede. Plus ca paturile alea suprapuse, la dimensiunile lor de 90/200, sunt ocupa prea mult volum intr-o camera micuta cum e a lor. Si sincer, nu prea mi-au placut... unele erau metalice ca la armata, altele de lemn prea rustice pentru gustul meu. Mai dragute vazusem la Neoset... dar n-am mai fost de mult nici pe acolo...
0

#26 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 21 August 2007 - 09:41 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 21 2007, 10:14 PM, a spus:

Din cate am vazut eu in magazin par intr-adevar foarte rezistente. Plus ca au un design fain. Vreau sa amenajez camera copiilor cu mobila Ikea, am vazut asa multe chestii dragute ca mi-e greu sa ma hotarasc. Ideea e ca sunt 2 pitici fetita si baietel, camera e destul de micuta, si mai are si un sifonier de haine... :D Cred ca am sa iau 2 paturi extensibile pe lungime, sa le intind pe masura ce mai cresc ei... am vazut ca aveau culoare natur cateva modele... Initial as fi vrut paturi suprapuse, dar asta presupune sa fie ei mai mari, si ar fi de asteptat ceva ... :) iar eu vreau sa le amenajez camera cat mai repede. Plus ca paturile alea suprapuse, la dimensiunile lor de 90/200, sunt ocupa prea mult volum intr-o camera micuta cum e a lor. Si sincer, nu prea mi-au placut... unele erau metalice ca la armata, altele de lemn prea rustice pentru gustul meu. Mai dragute vazusem la Neoset... dar n-am mai fost de mult nici pe acolo...

produsele ikea sunt foarte bune....ikea este un concept.....
eu as lua ...sincr sa fiu paturi etajate,,,chiar daca ocupa mai mul volum.....sunt mai practice
si daca sunt natur?...le vopsesti cu vopsea pe baza de apa ...culori pastelate
0

#27 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 August 2007 - 09:48 PM

Da mai, dar eu vreau acum, anul asta sa le iau mobila, si sunt prea mici, nu au nici macar 2 ani, unde sa ii cocotz in paturi etajate?
0

#28 Utilizator offline   New Task 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 21 August 2007 - 09:50 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 21 2007, 10:48 PM, a spus:

Da mai, dar eu vreau acum, anul asta sa le iau mobila, si sunt prea mici, nu au nici macar 2 ani, unde sa ii cocotz in paturi etajate?

aaa...scuze
SA-TI TRAIASCAAAAA SI LA MULTI ANI!
pai daca nu ma inse sun unele care pot fi etajate dupa
intereseaza-te
0

#29 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 August 2007 - 06:42 PM

Multumesc. :P
Am mai vazut o varianta cu un singur pat etajat si dedesubt o canapea extensibila, parca era mai aeresit, si nu dadea impresia (la ochi)ca ocupa asa mult spatiu.
0

#30 Utilizator offline   New Task 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 24 August 2007 - 06:51 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 24 2007, 07:42 PM, a spus:

Multumesc. :tease:
Am mai vazut o varianta cu un singur pat etajat si dedesubt o canapea extensibila, parca era mai aeresit, si nu dadea impresia (la ochi)ca ocupa asa mult spatiu.

pai ce mai stai,,,inhatza-l:)
:dance4: :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »