sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Mesaje din lumea de dincolo... Sufletul exista si traieste si dupa moarte... Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 24 March 2007 - 11:56 AM

silverstar, e impotriva firii ca parintii sa -si ingroape copiii, stiu ca e greu, dar cred ca lacrimile tale il tin legat de lumea asta,
0

#12 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 06

Scris 24 March 2007 - 12:44 PM

Vezi postareama-o, la Mar 24 2007, 01:56 PM, a spus:

silverstar, e impotriva firii ca parintii sa -si ingroape copiii, stiu ca e greu, dar cred ca lacrimile tale il tin legat de lumea asta,

Nu am mai plans de mult pentru copilul meu dar din suflet nu-l pot scoate. Mereu ma gandesc cum ar fi crescut, cum ar fi evoluat, ce i-ar fi placut sa faca.
Prima data l-am visat la 1 an si 4 luni, pe 14 sept, Ziua Crucii, zi de sarbatoare. Atunci m-a rugat sa nu mai plang si sa nu-l mai strig pentru ca "AICI" nu are liniste din cauza mea. Si mi-a mai spus ca a fugit de "AICI" de doua ori pentru mine si ca nu o mai poate face. Ei, in doua randuri, o data acasa la parinti si apoi cand aprindeam candela, am vazut trecandu-mi prin fata ochilor ceva usor, ca o bucatica de esarfa vaporoasa ori ca un abur laptos. S-a unduit usor prin aer ca si cum ar fi valsat, s-a inaltat usor si s-a pierdut in nestiut. Numai dupa acest vis, am realizat ca atunci a fost langa mine sufletul copilului meu. Nu sunt povesti, nu sunt inchipuiri. Nu pot si nu am nici un interes sa incerc sa conving pe cineva ca asa a fost, dar nici nu an cum sa demonstrez ca asa s-a intamplat. Si, nu am nici un interes sa mint.
0

#13 Utilizator offline   florin_symi 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-September 06

Scris 24 March 2007 - 01:10 PM

nici eu nu prea credeam in viata de dupa dar in ultimele saptamani am urmarit multe documentare care usor usor m-au convins!
Acum chiar cred ca exista ceva dupa ce trupul trece in nefiinta!

Aceasta postare a fost editata de florin_symi: 24 March 2007 - 01:11 PM

0

#14 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 25 March 2007 - 01:26 PM

Asa este silverstar. si bunicul meu a murit de mai mult timp, iar bunca mea il visa mai mereu. Si el ii spunea sa nu mai planga deoarece viata continua si fara el. Cred ca un an de zile l`a tot visat , dar apoi visele au incetat. Oricum, nimeni nu l`a uitat, il purtam in sufle tot timpul. :tease:
0

#15 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 25 March 2007 - 03:26 PM

Vezi postareasilverstar, la Mar 24 2007, 12:44 PM, a spus:

nu cred ca cineva considera ca minti . si stiu ca e foarte greu . eu am pierdut un frate si o sora. si stiu cum e cand vezi foto sa iti aduci aminte sau mergi intr-un loc unde ati fost impreuna . incerc mereu sa imi inabus lacrimile dar nu pot. amintirea lor va fi pentru toadeauna in inimile noastre. tre sa evitam totusi sa ii strigam si sa ne rugam pentru ei sa isi gaseasca linistea.
0

#16 Utilizator offline   cristina37 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-April 07

Scris 23 April 2007 - 12:00 PM

Vezi postareasilverstar, la Mar 23 2007, 10:40 AM, a spus:

Cele mai frumoase cuvinte sint in totdeauna ale copilului tau dar acestea sunt deosebite asa cum este sufetelul lui
0

#17 Utilizator offline   Berbecut 

• Primavara
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 23 April 2007 - 12:33 PM

Silvestar , durerea ta nu o poate judeca decat poate , o persoana care a trait o experienta asemanatoare ... Eu am un nepotel care este foarte bolnav si i s-au mai dat doar cateva saptamani de viata ... este cumplit ce drama traiesc parintii lui si mai ales el ...

Am fost la el in vizita saptamana trecuta ... l-as fi luat cu mine ( in suflet ), numai pentru a-l sti departe de boala care-l tintuie la pat ... Este atat de dureros sa-l vezi cum se stinge incat nu exista cuvinte ...
0

#18 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 23 April 2007 - 09:14 PM

Vezi postareaBerbecut, la Apr 23 2007, 01:33 PM, a spus:

Silvestar , durerea ta nu o poate judeca decat poate , o persoana care a trait o experienta asemanatoare ... Eu am un nepotel care este foarte bolnav si i s-au mai dat doar cateva saptamani de viata ... este cumplit ce drama traiesc parintii lui si mai ales el ...

Am fost la el in vizita saptamana trecuta ... l-as fi luat cu mine ( in suflet ), numai pentru a-l sti departe de boala care-l tintuie la pat ... Este atat de dureros sa-l vezi cum se stinge incat nu exista cuvinte ...

foarte trist sa vezi copilasi bolnavi , sau in general orice persoana, iar tu sa nu poti face nimic ca sa o ajuti :crazy:
0

#19 Utilizator offline   winter 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 27-March 07

Scris 29 April 2007 - 06:42 PM

Vezi postareasilverstar, la Mar 23 2007, 10:40 AM, a spus:

cam mult ati scris sitotusi tind sa cred ,am stat la o batrana f credincioasa si mi-a povestit ce i sa intamplat ei de cateva ori ..cred in DUMNEZEU EXISTA FECIOARA MARIA ,suflete dupa moarte.....etc

Vezi postareaflorin_symi, la Mar 24 2007, 02:10 PM, a spus:

nici eu nu prea credeam in viata de dupa dar in ultimele saptamani am urmarit multe documentare care usor usor m-au convins!
Acum chiar cred ca exista ceva dupa ce trupul trece in nefiinta!

intru mai rar pe site si nici nu stiu cum sa scriu in afara de "reply";am cunoscut o batrana foarte credincioasa si mi-a povestit 3 patanii de-ale ei ,eu o sa zic 2 pe scurt ;a stat la coada pe vremea lui ceausescu cand a primit o lovitura in spate nimeni din persoanele din spetele ei n-o lovise ,a plecat imediat acasa si a gasit fierul de calcat incins ,arsese covorul si ajunsese la podea ;alta data a auzit de o fata posedata si a plecat cu o vecina sa vada si ele ,intradevar asa a fost cand s-au uitat pe geam in camera respectiva fata sarea cand pe podea cand in tavan (povestea e confirmata si de vecina);binenteles in curte era lume multa, ..popi ..sunt sigura ca nu m-a mintit batrana (am cunoscut-o mult timp)exista sigur ceva "dupa"
0

#20 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 29 April 2007 - 07:20 PM

Se zice ca de fapt , omul nu moare, ci isi lasa haina de trup si isi continua existenta dincolo... TRupul e o haina de care ne vom dezbraca toti.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medicii absolutep0wer  8 2.618
Hot Topic (New) Daca reincarnarea este reala, ce ati vrea sa fiti in viata viitoare?
Viata viitoare, ce ati dori sa fiti?
Geo1000  131 16.631
Hot Topic (New) Vietile anterioare surviver  309 41.672
Hot Topic (New) Atasamente Credeti in fantome? anca943  32 5.432
Hot Topic (New) Dupa moarte pastram informatia?
Mai recunoastem ce am trait , ce am invatat ...
master_mind  381 49.645