Mesaje din lumea de dincolo... Sufletul exista si traieste si dupa moarte...
Scris 24 March 2007 - 11:56 AM
Scris 24 March 2007 - 12:44 PM
ma-o, la Mar 24 2007, 01:56 PM, a spus:
Nu am mai plans de mult pentru copilul meu dar din suflet nu-l pot scoate. Mereu ma gandesc cum ar fi crescut, cum ar fi evoluat, ce i-ar fi placut sa faca.
Prima data l-am visat la 1 an si 4 luni, pe 14 sept, Ziua Crucii, zi de sarbatoare. Atunci m-a rugat sa nu mai plang si sa nu-l mai strig pentru ca "AICI" nu are liniste din cauza mea. Si mi-a mai spus ca a fugit de "AICI" de doua ori pentru mine si ca nu o mai poate face. Ei, in doua randuri, o data acasa la parinti si apoi cand aprindeam candela, am vazut trecandu-mi prin fata ochilor ceva usor, ca o bucatica de esarfa vaporoasa ori ca un abur laptos. S-a unduit usor prin aer ca si cum ar fi valsat, s-a inaltat usor si s-a pierdut in nestiut. Numai dupa acest vis, am realizat ca atunci a fost langa mine sufletul copilului meu. Nu sunt povesti, nu sunt inchipuiri. Nu pot si nu am nici un interes sa incerc sa conving pe cineva ca asa a fost, dar nici nu an cum sa demonstrez ca asa s-a intamplat. Si, nu am nici un interes sa mint.
Scris 24 March 2007 - 01:10 PM
Acum chiar cred ca exista ceva dupa ce trupul trece in nefiinta!
Aceasta postare a fost editata de florin_symi: 24 March 2007 - 01:11 PM
Scris 25 March 2007 - 01:26 PM
Scris 25 March 2007 - 03:26 PM
silverstar, la Mar 24 2007, 12:44 PM, a spus:
nu cred ca cineva considera ca minti . si stiu ca e foarte greu . eu am pierdut un frate si o sora. si stiu cum e cand vezi foto sa iti aduci aminte sau mergi intr-un loc unde ati fost impreuna . incerc mereu sa imi inabus lacrimile dar nu pot. amintirea lor va fi pentru toadeauna in inimile noastre. tre sa evitam totusi sa ii strigam si sa ne rugam pentru ei sa isi gaseasca linistea.
Scris 23 April 2007 - 12:33 PM
Am fost la el in vizita saptamana trecuta ... l-as fi luat cu mine ( in suflet ), numai pentru a-l sti departe de boala care-l tintuie la pat ... Este atat de dureros sa-l vezi cum se stinge incat nu exista cuvinte ...
Scris 23 April 2007 - 09:14 PM
Berbecut, la Apr 23 2007, 01:33 PM, a spus:
Am fost la el in vizita saptamana trecuta ... l-as fi luat cu mine ( in suflet ), numai pentru a-l sti departe de boala care-l tintuie la pat ... Este atat de dureros sa-l vezi cum se stinge incat nu exista cuvinte ...
foarte trist sa vezi copilasi bolnavi , sau in general orice persoana, iar tu sa nu poti face nimic ca sa o ajuti
Scris 29 April 2007 - 06:42 PM
silverstar, la Mar 23 2007, 10:40 AM, a spus:
florin_symi, la Mar 24 2007, 02:10 PM, a spus:
Acum chiar cred ca exista ceva dupa ce trupul trece in nefiinta!
intru mai rar pe site si nici nu stiu cum sa scriu in afara de "reply";am cunoscut o batrana foarte credincioasa si mi-a povestit 3 patanii de-ale ei ,eu o sa zic 2 pe scurt ;a stat la coada pe vremea lui ceausescu cand a primit o lovitura in spate nimeni din persoanele din spetele ei n-o lovise ,a plecat imediat acasa si a gasit fierul de calcat incins ,arsese covorul si ajunsese la podea ;alta data a auzit de o fata posedata si a plecat cu o vecina sa vada si ele ,intradevar asa a fost cand s-au uitat pe geam in camera respectiva fata sarea cand pe podea cand in tavan (povestea e confirmata si de vecina);binenteles in curte era lume multa, ..popi ..sunt sigura ca nu m-a mintit batrana (am cunoscut-o mult timp)exista sigur ceva "dupa"
Scris 29 April 2007 - 07:20 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medicii | absolutep0wer | 8 | 2.618 |
|
Daca reincarnarea este reala, ce ati vrea sa fiti in viata viitoare?
Viata viitoare, ce ati dori sa fiti? |
Geo1000 | 131 | 16.631 |
|
Vietile anterioare | surviver | 309 | 41.672 |
|
|
anca943 | 32 | 5.432 |
|
Dupa moarte pastram informatia?
Mai recunoastem ce am trait , ce am invatat ... |
master_mind | 381 | 49.645 |
Contact