Aceasta postare a fost editata de Ampera: 23 March 2007 - 08:19 AM
Nissan Qashqai vreau sa stiu ce credeti despre...
Scris 23 March 2007 - 08:18 AM
Scris 23 March 2007 - 08:38 AM
Ampera, la Mar 23 2007, 08:18 AM, a spus:
Scuze, nu te pot ajuta prea mult, vazut numai reclama la ea - si are si un nume....
Oricum, Nissan din cite stiu eu construieste masini fiabile - prea rea nu poate fi
Citeste aici review :
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/fi...an_qashqai.html
Aceasta postare a fost editata de Saharian: 23 March 2007 - 08:39 AM
Scris 23 March 2007 - 08:44 AM
Doar daca sunt trase de reni ?
Scris 23 March 2007 - 08:47 AM
Saharian, la Mar 23 2007, 07:38 AM, a spus:
Oricum, Nissan din cite stiu eu construieste masini fiabile - prea rea nu poate fi
da mosule...stiu asta..am fost la un test drive ieri cu ea..eu cred ca a fost ok...sunt amorezata de batranu Volvo care-l am acum un S70..dar sa iau un Volvo nou nu am $$$,,,hehe ca '' e scumpe ''..dar a fost ok si Qashqai ...e tacut , nu-l auzi cum ''maraie''..ale dracu taxe mosule..ca la banii astia imi aduceam din alta parte ce voiam eu..standard un 1,5 l diesel e 30 mii E..
[quote name='Marlboro' date=
La voi la garaje nu se dau masinile la încercat ?
Doar daca sunt trase de reni ?
ete-ma cum apare el de prin nori..fara sa zica ''neata'' si o da cu renii..hehe..neata si la tine
Scris 23 March 2007 - 08:49 AM
Ampera, la Mar 23 2007, 07:47 AM, a spus:
la voi s-au epuizat lebedele ?
AAAAAA, ca sa fiu si on topic, o alternativa la ceea ce vrei tu ar fi Suzuki SX4...din câte-mi aduc aminte au doua motorizari, 1,6 benzin si 1,9 diesel.
La fel, consumul nu e jenant. Parca, dar nu cu mult Quaskuaiul e mai mare un pic.
Scris 23 March 2007 - 08:58 AM
Marlboro, la Mar 23 2007, 07:49 AM, a spus:
AAAAAA, ca sa fiu si on topic, o alternativa la ceea ce vrei tu ar fi Suzuki SX4...din câte-mi aduc aminte au doua motorizari, 1,6 benzin si 1,9 diesel.
La fel, consumul nu e jenant. Parca, dar nu cu mult Quaskuaiul e mai mare un pic.
..da..am vazut si Suzuki Sx4...dar 1 imi depaseste bugetu..ca sare de 38 mii....si parca imi place Nissanu asta..nu iti zic ca prima data ca orice om normal am stabilit un buget..domne atata pt masina..si singurul lucru nou care l-am gasit a fost o Skoda Roomster..frumusica cand o vezi in reclama..frumusica si cand o vezi in shop..mai dar cand am urcat am ramas tampita..mica..mica..mica..atingeam geamul din drepta daca intindeam mana..plastic ieftin in ea..suna ca dracu..si era cam singura optiune..dar bine ca nu m-am aruncat in cap si am mai asteptat..cred ca-mi blestemam zilele daca.-l luam
Scris 23 March 2007 - 09:04 AM
ar mai fi pentru tine doua optiuni, sunt doua modele, de la VW, parca au scos un model (dar nu e 4x4) si se pare ca modelele de la Fiat ar fi reusite Dar nu-mi aduc aminte acum modelele.
Oricum, dintre toate tot nissan-ul ar oferi cel mai bun rapport pret/calitate.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
vreau sa montez o antena dolce | Bushmillenium | 2 | 3.042 |
|
cai ferate? | Reaction | 6 | 6.369 |
|
un pic de ajutor dak se poate
subwoofer construire |
floryn_16 | 1 | 2.075 |
|
Help me |
m3todman | 1 | 1.097 |
|
A venit timpul sami procur un telefon nou!
Ajutatima sa aleg un telefon bun... |
Constantin89 | 22 | 5.897 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis