sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

DIVORTUL Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 23 March 2007 - 07:54 AM

Abia invat sa navighez pe net. Am 14 ani alaturi de cel care credeam ca e barbatul visurilor mele, un copil frumos, o fetita de aproape 7 ani - in toamna merge la scoala.
Intr-o zi, sotul meu imi spune ca nu ma mai iubeste si ca vrea sa ne despartim. Chiar a inaintat actiunea de divort. Mi se rupe totul in jur. Imi dispar reperele. Candva avusesem un accident de pe urma caruia nu am mers o jumatate de an. El ma spala ma ingrijea, etc. Cum se poate asa dintr-o data? Am inteles ca aceasta hotarare nu se schimba si am fost de acord. Dar mi-e f. greu sa merg mai departe. Cunosc faptul ca trebuie sa ma bucur de ceea ce am frumos in jurul meu, dar, am mereu caderi. Cand sunt bine, cand nu. De fapt, v-am contactat pentru ca sa ma invatati cum sa raman prietena cu el - asa dupa cum spunea insusi - daca, pana la pronuntare, el mereu pleaca de acasa dimineata si vine numai seara?
Mi-a spus ca singura legatura cu mine este fetita. Eu il iubesc. dar, asta e viata. Caut puncte de sprijin. Am insa mereu ganduri de suicid. care uneori trec, alteori revin. Stiu ca am fetita - dar, ca femeie, ma simt anulata. Ce sa fac?
0

#2 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 23 March 2007 - 08:07 AM

nu e usor, dar nici un capat de lume. cred ca ar fi important sa discuti cu el despre motivul deciziei lui. cred ca ai avea de invatat de aici si poate ... cine stie :o: pana la declararea divortului, lucrurile se pot schimba intre voi :-
oricum, gandurile de suicid sa ti le scoti din cap :shout: viata ti se poate schimba oricand, ai o fetita de crescut si poti avea multe satisfactii pe viitor. mult succes si tine-ne la curent cu desfasurarea evenimentelor :jester:
0

#3 Utilizator offline   elandi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-September 05

Scris 23 March 2007 - 08:58 AM

Vezi postareaInsolit, la Mar 23 2007, 07:54 AM, a spus:

Intr-o zi, sotul meu imi spune ca nu ma mai iubeste si ca vrea sa ne despartim.

Si tu ai crezut ca nu te mai iubeste? Te-ai gandit probabil de ce vrea sa divortati. Ce motiv crezi ca are?

Cum se poate asa dintr-o data?

Poate ca au fost schimbari si in timp. Ai "vrut" sa nu le vezi.

De fapt, v-am contactat pentru ca sa ma invatati cum sa raman prietena cu el - asa dupa cum spunea insusi - daca, pana la pronuntare, el mereu pleaca de acasa dimineata si vine numai seara?

Amandoi vreti sa ramaneti prieteni? Intr-un fel sa divortati fara sa divortati. Daca sotul vrea asta, inseamna ca nu vrea sa se simta prea vinovat pentru ce face...
Mai rau era daca pleca seara si se intorcea dimineata :shout:

Caut puncte de sprijin. Am insa mereu ganduri de suicid. care uneori trec, alteori revin. Stiu ca am fetita - dar, ca femeie, ma simt anulata. Ce sa fac?

E normal sa cauti noi repere. "El ma spala ma ingrijea, etc." adica el era sprijinul tau. Cum se va schimba viata ta daca nu veti mai fi impreuna?
0

#4 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 23 March 2007 - 09:06 AM

Vezi postareaelandi, la Mar 23 2007, 08:58 AM, a spus:

Si tu ai crezut ca nu te mai iubeste? Te-ai gandit probabil de ce vrea sa divortati. Ce motiv crezi ca are?
Poate ca au fost schimbari si in timp. Ai "vrut" sa nu le vezi.
Amandoi vreti sa ramaneti prieteni? Intr-un fel sa divortati fara sa divortati. Daca sotul vrea asta, inseamna ca nu vrea sa se simta prea vinovat pentru ce face...
Mai rau era daca pleca seara si se intorcea dimineata :jester:
E normal sa cauti noi repere. "El ma spala ma ingrijea, etc." adica el era sprijinul tau. Cum se va schimba viata ta daca nu veti mai fi impreuna?

pana sa fie impreuna cu el ,nu a mai avut viata ? :shout:
0

#5 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 23 March 2007 - 09:09 AM

Vezi postareaInsolit, la Mar 23 2007, 09:54 AM, a spus:

Mi-a spus ca singura legatura cu mine este fetita. Eu il iubesc. dar, asta e viata. Caut puncte de sprijin. Am insa mereu ganduri de suicid. care uneori trec, alteori revin. Stiu ca am fetita - dar, ca femeie, ma simt anulata. Ce sa fac?

sigur un copil ridica intr-o oarecare masura un semn de intrebare legat de decizia lui , insa in egala masura fiecare are dreptul la fericire ... in mod cert decizia lui poate fi determinata de ceva neimpliniri in cuplu ... .
ce poti face ? in mod cert sa ridici capul si sa mergi mai departe, ai suficiente motive sa faci asta, atat ca mama , cat si ca femeie ... chiar daca acum viitorul pare unul incert datorita ruperii stabilitatii pe care ai avut-o . :shout:
0

#6 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 23 March 2007 - 09:27 AM

Este foarte dificil cand ceea ce aveam ca reper dispare. Ceva pe care ne bazam si eram siguri ca va fi intotdeauna acolo. Cuvintele sunt de prisos si incapabile sa exprime tristetea. Incearca sa fii puternica si, desi nu e o consolare, sa stii ca timpul le rezolva pe toate.
0

#7 Utilizator offline   clar_de_luna 

• Clara
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-August 06

Scris 24 March 2007 - 09:00 PM

Draga mea ,viata ta de acum incepe.Ai fost anulata ca femeie traind alaturi de el si stii bine asta.Stii bine ca nu merita nici o lacrima de-a ta.Capul sus si nu uita:de-acum devii femeie cu adevarat si cel ce ti-e scris sa te faca sa te simti asa, e undeva si te asteapta.Fi tare si nu uita ca aici si in viata reala ai prieteni care sunt alaturi de tine. :ok:
0

#8 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 26 March 2007 - 10:07 PM

Vezi postareaInsolit, la Mar 23 2007, 08:54 AM, a spus:

Abia invat sa navighez pe net. Am 14 ani alaturi de cel care credeam ca e barbatul visurilor mele, un copil frumos, o fetita de aproape 7 ani - in toamna merge la scoala.
Intr-o zi, sotul meu imi spune ca nu ma mai iubeste si ca vrea sa ne despartim. Chiar a inaintat actiunea de divort. Mi se rupe totul in jur. Imi dispar reperele. Candva avusesem un accident de pe urma caruia nu am mers o jumatate de an. El ma spala ma ingrijea, etc. Cum se poate asa dintr-o data? Am inteles ca aceasta hotarare nu se schimba si am fost de acord. Dar mi-e f. greu sa merg mai departe. Cunosc faptul ca trebuie sa ma bucur de ceea ce am frumos in jurul meu, dar, am mereu caderi. Cand sunt bine, cand nu. De fapt, v-am contactat pentru ca sa ma invatati cum sa raman prietena cu el - asa dupa cum spunea insusi - daca, pana la pronuntare, el mereu pleaca de acasa dimineata si vine numai seara?

Totul s-a intamplat asa dintr-o data , toate (pareau) bune si frumoase iar el vine si iti spune ca vrea sa divortati?
In cazul asta , hotararea nu a luat-o intr-o clipa , s-a gandit bine inainte ...
Ti-e greu sa mergi mai departe DAR nu ti-e imposibil ... Punctul tau de sprijin trebuie da fie fetita care trebuie educata frumos , ingrijita etc ... Concentreaza-te asupra ei ! Gandeste-te cum ti-ar fi fost sa n-o ai pe ea si sa te trezesti dintr-o data singura ...
Ganduri de suicid? Probabil ai o depresie pe care trebuie s-o 'anulezi ' ... Imi imaginez ca te simti groaznic dar trebuie sa treci peste acest moment asa cum a trecut si el ... Intr-o zi o sa rasara soarele si pe strada ta ! Bafta maxima !
0

#9 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 27 March 2007 - 11:28 PM

multumesc tuturor. intre timp am aflat si motivul.
ati avut dreptate. de fapt, nu am vazut ca exista altcineva. credeam ca relatia de casatorie se bayeaya 9in primul rand pe o prietenie si incredere maxima.
mi-au trecut gandurile negre, deocamdata. mai vorbim?
0

#10 Utilizator offline   lorelai1907 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 27 March 2007 - 11:56 PM

Vezi postareaInsolit, la Mar 27 2007, 11:28 PM, a spus:

multumesc tuturor. intre timp am aflat si motivul.
ati avut dreptate. de fapt, nu am vazut ca exista altcineva. credeam ca relatia de casatorie se bayeaya 9in primul rand pe o prietenie si incredere maxima.
mi-au trecut gandurile negre, deocamdata. mai vorbim?

draga mea,iubita mea, cred ca e ingrozitor prin ce treci!e normal sa ai o depresie puternica si sa ai ganduri sumbre!insa atat!sa nu cumva sa faci vrei prostie!gandeste-te cat esti de norocoasa ca ai o fetita frumoasa si sanatoasa,care va ramane cu tine(sper)!ar trebui ca ea sa iti fie suficient in lumea asta pentru a trai!si mai gandeste-te cat esti de norocosa ca ti-ai revenit din acel teribil accident si ca acum poti merge!cand iti vine vreun gand din acela buclucas,gandeste-te la minunatia ta de fetita si la cata nevoie are ea de tine!daca tatal ei o paraseste(partial),tu nu face acelasi lucru!sper sa ne mai scrii si sa ne dai vesti bune!te pup!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Afectiuni psihice patologice Liviu.  28 7.433
Hot Topic (New) Suferinta de nedescris
De ce intr-un moment al vietii iti doresti sa dispari ca prin minune?
cristy_05  42 23.196
Replici noi Cum explicati psihologic sectele religioase? Ramona00000  13 2.559
Hot Topic (New) Cel mai de pret Ea.  20 2.207
Hot Topic (New) Atasamente Narcomanul-un caz pierdut? georgiana_new  88 11.547